Skip to content
25 reacties
2501 weergaves

Speedo slip

Ben ik de enige die een speedo slip lekker vind zitten? Zie enkel korte broeken in het zwembad ik heb een grote zak en vind mijn ballen er heerlijk comfortabel in zitten.

14 jaar
7 maanden geleden

25 Reacties

  • Ik vind een zwemslip of zwemboxer ook fijn zitten. Ik draag ze eigenlijk alleen onder m'n zwemshort, omdat ik me niet comfortabel genoeg voel zonder. Als een strakke zwembroek verplicht is draag ik vaak m'n slip

    21 jaar
    6 maanden geleden
  • Draag al jaren slips in het zwembad. Hoe kleiner hoe beter. En waar het mag of op het strand een zwemstring. Krijg je mooie bruine billen.

    23 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik vind een zwemshort persoonlijk verschrikkelijk slecht zitten… ik draag ook graag zwemslips… maar hier in NL en België wordt men vaak bekeken en uitgelachen wanneer men in zwemslip rondloopt als jongeman of jongen…ik vind dit jammer.. want een zwemslip zit mij ook het beste en staat mij nog goed… Er heerst echter een soort taboe precies ivm jongemannen in zwemslip.. dat ik dus maar 1 keer in zwemslip ging zwemmen (bij het proeven van waterpolo) is dus te wijten aan de mentaliteit bij ons daaromtrent… maar op vakantie in Italië, Spanje, of Zuid Frankrijk zou ik sws 1 van mijn zwemslips dragen…
    Hier niet het zou me wss meer stress opbrengen…

    23 jaar
    6 maanden geleden
  • Wat leuk j15 dat het goedopgepkt werd. Ik draag met zwemmen altijd boxer en je ziet dan genoeg mensen even kijken naar de inhoud van m'n broek. Ik mag niet klagen over het formaat, maar loop er niet mee te koop. Als onderbroek draag ik wel eens een slip

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • @j22 Ja, ik ga voortaan gewoon in mijn zwemslip. Het zwemt veel fijner dan een wijde. Bovendien ben ik wel aan strakke kleding gewend van atletiek en wielrennen. En mensen zijn gewend dat ik dat draag. Door het vele sporten heb ik ook wel een mooi lijf dus dat mag best gezien worden :-)

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • Wat fijn dat je niet de enige was. Nu ga je gewoon steeds zonder short?

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Slip in het zwembad en waar het mag een string. Heerlijk.

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • @j22 Ik heb nu wel 2 keer gym gehad. De eerste keer had ik mijn zwemslip meegenomen en ook mijn lange wijde zwembroek voor het geval dat ik toch niet durfde. Ik heb in het hokje de keuze gemaakt om de wijde zwembroek over de zwemslip aan te doen. Toen ik het hokje uitkwam, zag ik dat een klasgenoot van mij een strakke zwemboxer aan had. Hij zit blijkbaar op zwemmen, dat wist ik niet. Toen heb ik de wijde zwembroek uitgedaan en daar in gezwommen. Niemand die er wat van gezegd heeft eigenlijk.

    15 jaar
    7 maanden geleden
  • @j22 Nee, nog niet. Morgen heb ik gym en gaan we zwemmen. Ik twijfel nog een beetje, maar denk wel dat ik het ga doen. Ze zijn wel wat gewend van me. Ik gym ook vaak in mijn atletiekkleren (strak broekje en shirtje). Dat boeit me ook totaal niet.

    15 jaar
    7 maanden geleden
  • En jongen15 al gezwommen?

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Speedo slip heb ik ook wel eens aan maar het liefst zwem ik in m’n blootje

    12 jaar
    7 maanden geleden
  • @j15 TS hier. gewoon aan doen. En als ze commentaar hebben dan kun je ze altijd vragen wat zijn de redenen voor jou om geen slip te dragen? bang om wat van je .. te laten zien?

    14 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik heb deze zomer in Frankrijk voor het eerst in een speedo zwemslip gezommen. Voorheen had ik altijd strakke zwemboxers of strakke zwembroek tot aan je knieen voor op vakantie. Ik vond hem erg fijn en heb er eigenlijk halve dagen mee rondgelopen op de camping. Voordeel is dat je er mooi egaal bruin van word.
    Binnenkort gaan we met school voor gym ook een paar keer zwemmen. Ik twijfel nog of ik hem dan aan ga doen. Wat zouden jullie doen?

    15 jaar
    7 maanden geleden
  • @TS14. Ik vind het echt fantastisch mooi dat jij een Speedo draagt. En je hebt ook een grote zak, wat ik helemaal geweldig vind. Wat zal dat ontzettend mooi staan in jouw Speedo, lekker stoer. Voor mij ben jij echt een jongen om van te dromen.

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Zwemslip is heel fijn!

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Ja vind ik ook maar ik doe ook wedstrijdzwemmen dus dan is het ook beter

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • Niks aangenamer dan een zwemslip.
    ook slip als onderbroekje is veel aangenamer dan een boxer.

    13 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik draag zelf ook best vaak een slip met zwemmen. Soms onder m'n short, maar ook wel zonder iets er over. Als onderbroek draag ik ook regelmatig slips. De ondersteuning die het biedt is vooral prettig. Ik ben zelf slap fors geschapen, zo'n 13 cm en vrij dik, dus dan is die ondersteuning meer dan welkom!

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Toch niks raars aan, in steeds meer landen verplicht vanwege hygiëne

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Draag ik ook hoor maar bij mij is alles nog klein daar

    12 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten