Skip to content
13 reacties
1145 weergaves

Crossdresser

Ik vind het erg lekker en spannend om gekleed in lingerie seks te hebben. Draag graag kousen, jarretels, string en bh. Liefst nog wat lippenstift en mascara en uiteraard een pruik. Vind het heerlijk om dan "de vrouw" te zijn en om zowel te pijpen als om geneukt te worden. In het begin deed ik dit altijd met transseksuelen zodat ik door een vrouw met een pik genomen werd. Nadat dit echt al best vaak gebeurd is(denk zeker 50 keer) lijkt het me ook wel is spannend om door een echte man genomen te worden en de enige "vrouw" te zijn. Ook door een vrouw met een voorbind lijkt me nog een keer lekker. Ik val niet op mannen, vind een vrouw mooi en sexy om te zien. Heb ook nog wel is seks met een vrouw. Vind het dan altijd heel opwindend als we uitgekleed zijn en allebei alleen nog een string aan hebben(draag elke dag een vrouwen string). Ik zal vast niet de enige zijn die dit doet gezien ik wel vaak seks voorstellen van mannen krijg in dm. Drag lijkt me in de toekomst ook nog heel leuk. Heerlijk om je als vrouw in openbaar te kunnen tonen. Hier mensen die dit ook doen?

21 jaar
7 maanden geleden

13 Reacties

  • Soms als ik alleen thuis ben kijk ik ook wel is bij me zus in de lingerie la. Ze draagt alleen maar strings maar heeft nog veel meer sexy lingerie. Zit echt super lekker. Een keer had ik haar string aan en kwam ze plotseling met een vriendin thuis. Kon nog snel trainingsbroek aantrekken. Het idee dat ik toen een string aan had net als zij allebei vond ik wel heel spannend idee.

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • J18. Niet te hopen dat ze ineens onverwachts thuis komen. Misschien beter eigen lingerie te kopen? Zeker met een string toch wel een fijner idee dat die alleen bij je zelf tussen je billen zit ipv bij een ander ook nog?

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • Ben er paar jaar geleden toen ik wat zocht achter gekomen dat mn vaders vrouw heel veel sexy lingerie heeft. Veel lak en latex, jarretels, bodys, lak laarzen enz. Werd er daarna benieuwd naar en heb is wat aangetrokken. Ik werd er heel erg geil van dus inmiddels heb ik de hele collectie al meerdere keren aan gehad. Als ik het aan heb ben ik met me zelf bezig en heb ik ook al is een dildo in me kont gehad. Het lijkt me geil om een stap verder te gaan en zo gekleed ook geneukt te worden en iemand te pijpen.

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • M21 dat lijkt me echt ontzettend geil. Draag zelf ook vaak lingerie, maar dan samen met een vrouw sex met een shemale en allebei de zelfde pik in je voelen lijkt me echt super.

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Mijn ex vriend droeg ook wel is lingerie. Ik ben vrij open minded en we hebben wel is een trio gehad met een trans waarbij we samen aan haar pik zogen en naast elkaar doggy om de beurt werden geneukt. Ik houdt wel van zulke dingen. Als vrouw beetje op je rug liggen en genomen worden is ook zo saai. Juist dat buiten de vakjes maakt het spannend en opwindend.

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • J22. Strapless is wel het makkelijkste op het "moment" zeg maar. Als je al lekker tijdje bezig bent en dan ineens wat aan moet gaan trekken haalt dat vaak weer wat spanning weg. Alleen iets inbrengen is dan makkelijker. Ja mijn vriend draagt mijn strings soms wel ja. Ik heb er paar waarvan sommige bij slaapkamer setjes horen en ze dus meestal ook zo uit zijn. Een hele dag loop ik er niet mee rond. Vind het wel het lekkerst om ook wat in me te hebben als ik hem neuk zeg maar. Geeft net dat beetje extra stimulans.

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • @M20 Er zijn ook "strapon-harnassen" die geen string zijn, maar een soort jock of een slip. Indien je dit wil bestaan er ook met interne dildo's voor de vrouw, vaginaal en anaal. Deze zijn verwijderbaar en verwisselbaar. Je hoeft deze dus niet altijd te gebruiken en je kan dus kiezen welke je vaginaal en/of anaal wil..Wij hebben ook zo'n strapless strapon, maar vinden die in gebruik toch niet zo goed.
    Jouw vriend mag dus jouw strings dragen omdat jij niet graag strings draagt?

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Mijn vriend en ik doen ook aan pegging. Vind het heerlijk om op ze tijd is de dominante rol te hebben en de persoon te zijn die juist neukt ipv geneukt te worden. Hij draagt wel vaker een string van me en ook op die momenten vind hij dat opwindend. Ik wordt juist geil van het harde stoten. Was in begin even wennen die beweging maken. Heb nu een strapless strapon(dus die alleen in me kutje gaat) zonder riem ofzo. Maar als ik er erg nat van wordt blijft die niet altijd lekker zitten. Zou wel is een dubbele willen(dus zowel in me kutje als kontje). Een met een riem lijkt me niks, die zit ook tussen je reet. Draag ook geen strings, vind dat irritant zitten. Experimenteren in de slaapkamer is toch juist super geil.

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik draag ook vaak lingerie. Jarretels en kousen wordt ik geil van. String draag ik ook heel vaak. Soms ook die van me vriendin. Zij vind het prima. Ze loopt ook wel is in me trui ofzo

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik draag al jaren strings, wel enkel strings voor mannen. Een tijd geleden vroeg mijn vriendin me om eens een stringetje van haar aan te trekken. Ze wou me graag zo eens zien en me verwennen. Hierna volgde de vraag om een volledig lingeriesetje voor me te kopen. Dit samen gaan kopen vond ik zelf wel heel onwennig, maar wou dit voor mijn vriendin toch wel doen. Soms draag ik nu dat lingeriesetje voor haar. Zelf zou ik dit wellicht nooit gedaan hebben, maar omdat mijn vriendin dit graag wil heeft het zeker iets opwindends om dit voor haar te dragen. Eerst was dit enkel in de slaapkamer.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik herken veel wat je zegt wel. Draag ook vaak een string van me vriendin wat zij prima vind. Daarbij neemt zij mij ook wel is met een strap-on. Ik vind lingerie ook spannend en opwindend. Zou niet als vrouw door het leven willen, maar zo voor af en toe lijkt het me ook leuk wat meer te dragen dan alleen een string. Val ook niet op mannen, vind vrouwen aantrekkelijk om te zien. Of ik echt seks met een man zou kunnen hebben weet ik niet, zoals jij in jou geval met een shemale lijkt me dan wel weer een spannend idee.

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik vind vrouwelijke trekjes bij een jongen juist wel aantrekkelijk. Zou er geen problemen mee hebben als mijn vriend hier voorkeur voor zou hebben. Ben zelf ook gek op anaal dus waarom andersom niet? Daarbij draag ik zo vaak zijn kleding en snap ik de keuze voor een string in plaats van een boxer. Lekker doen en genieten waar je je goed bij voelt.

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Wat ik leuk vind is om naar een dameskapsalon te gaan en me dan te laten wassen en knippen want dan krijg ik een soort jasje aan van een dameskapper waarvan ik weet dat ie gay is en op jongens zoals mij valt.

    20 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten