Skip to content
6 reacties
988 weergaves

HELP

Hey ik heb laatst met een meisje dingen gedaan enzo aftrekken en vingeren enzo dit vondt ze leuk enzo ze had afgesproken niks te zeggen der over tot ik een paar dagen later heb gehoord dat er politie is ingeschakeld omdat ze heeft gezegd dat ik haar aangerand heb nu heb ik geen vertrouwen meer in dit soort dingen ienand tips

16 jaar
7 maanden geleden

6 Reacties

  • Belangrijk is hoe oud dat meisje is. Is zij ongeveer van jouw leeftijd dan zal de politie niet al te moeilijk doen. Ze weten heus wel dat meisjes soms met verhalen komen die niet helemaal kloppen om een vriendje waar ze boos op zijn te naaien.

    Wat jullie gedaan hebben kan je als aanranden zien als het tegen haar wil is gegaan. Je hebt het over aftrekken. Als zij dat jou gedaan heeft dan heeft ze actief meegewerkt. Dan kan je toch niet van dwang spreken tenzij zij zegt dat ze dat moest van jou en bang van je was.
    Dan hangt het er ook van af waar het gebeurd is. In een donker park of op jouw of op haar kamer en in wat voor soort situatie.

    Ik denk dat het allemaal wel meevalt. Dat meisje zal stevig ondervraagd worden over wat er precies gebeurd is. De politiemensen die dat doen zijn niet gek en voor ze het weet spreekt ze zichzelf tegen en dan is het afgelopen en krijgt ze een preek.
    Je zal misschien opgeroepen worden voor een gesprek, maar een advocaat meenemen is overdreven. Dat zal eerder als schuldbekentenis gezien worden. Een advocaat daar ga je naar toe als het fout zit.

    Als je opgeroepen wordt dan is dat voorlopig om jouw kant van het verhaal te horen. Als je niets hoort dan is het een verhaaltje of de politie heeft dat meisje gezegd dat ze geen tijd voor dat soort flauwekul hebben.

    Pas voortaan wel op met wie jij handtastelijk wordt!

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • Het is verstandig om zo snel mogelijk contact te zoeken met een advocaat, die gespecialiseerd is in dit soort strafzaken. Als je door de politie opgeroepen wordt voor een gesprek gaat de advocaat met je mee.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Vage situatie. Hoe weet je 100% zeker dat dit meisje aangifte heeft gedaan tegen jou? Heb je dit gehoord via de politie, via het meisje of via iemand anders? Als je helemaal zeker weet dat er aangifte tegen jou gedaan is zou ik idd de tips die J22 je geeft opvolgen.

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Zou inderdaad best kunnen m19

    12 jaar
    7 maanden geleden
  • Dit is heel erg raar, als je echt 1000% zeker weet dat alles is gebeurt met wederzijdse instemming zou ik op jouw beurt aangifte doen voor smaad en lasten. Dan is het namelijk strafbaar wat ze doet.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Hoe heb je van poliie gehoord? Zijn dat niet gewoon roddels?

    19 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten