Skip to content
8 reacties
499 weergaves

Pijn aan rechter bal

Hoi, ik heb sinds gistere zoveel last van mijn rechter bal als (vooral bij erectie) en ik lees op het internet dat hij dan verdraait kan zijn en dat ik naar de huisarts moet. Maar dat durf ik echt niet ik vind dat zo eng als mensen mijn piemel zien zelfs mijn familie heeft het nog nooit gezien (doe altijd tijdens douchen de deur op slot). Verder ben ik ook homoseksueel en als er dan een man aan mijn bal gaat zitten dan krijg ik zoiezo erectie en dat vind ik dan ook veel te genânt. Wat moet ik doen??

14 jaar
7 maanden geleden

8 Reacties

  • Ts laat maar weten hoe het gegaan is ben wel benieuwd

    12 jaar
    7 maanden geleden
  • Tuurlijk is het gênant als je een stijve krijgt. Tegelijk is het een doodnormale reactie waar je huisarts echt niet van opkijkt, hij of zij ziet dat vaker, net zo goed als dat je je ervoor schaamt. Kan gebeuren, teken dat dát in elk geval nog goed werkt. Gewoon toch maar gaan, dan zorg je toch het beste dat ook je zaadproductie blijft werken. Succes, en laat even horen hoe het ging wil je?

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Oké ik ga naar de huisarts! Erg bedankt maar ik weet eigenlijk niet hoe ik dat zelf moet doen maar ik denk dat ik het gewoon tegen mijn ouders ga zeggen dus ja.

    14 jaar
    7 maanden geleden
  • Als je heftige pijn hebt en ook duizelig bent en/of misselijk (kan tot overgeven toe gaan) dan moet je zo snel mogelijk geopereerd worden. Bel dan direct de spoedpost/huisartsenpost. Als het een verdraaide bal is en er wordt niets aan gedaan kan hij afsterven en moet dan verwijderd worden
    Als de pijn minder heftig is kan het ook een ontsteking zijn of een liesbreuk. Ook dan is medische behandeling noodzakelijk. Gewoon naar de huisarts. Kan inderdaad gênant zijn maar toch wel naar de huisarts gaan. Liever even gênant als de rest van je leven met de gevolgen zitten.
    Voor een huisarts/uroloog is het gewoon werk. Die zien wel vaker mensen bloot, ook jongeren/pubers. En die weten heus wel dat die een erectie kunnen krijgen. Als je de keus hebt kun je vragen naar een vrouwelijke arts en de uroloog (bij doorverwijzing) kan ook een vrouw zijn.
    Echt snel naar de dokter. nogmaals: liever een beetje schaamte dan een teeltbal verliezen.

    21 jaar
    7 maanden geleden
  • Een (huis)arts is er om je te helpen, heeft al heel veel penissen gezien (zowel van kinderen, jongeren als van volwassenen) en dat je op zo’n moment een erectie krijgt, is ook helemaal niet vreemd. Zeker niet voor een 14-jarige.

    Kortom, hoe goed ik je zorgen ook begrijp, ze zijn compleet onterecht. Niet je eigen gezondheid ondermijnen voor zaken waar je je helemaal niet voor hoeft te schamen!

    Zelfvertrouwen hebben man! Jij bent de stoere gast die z’n gezondheid serieus neemt en dus morgen een afspraak gaat maken met de huisarts. Je ouders hoeven hier helemaal niets van te weten: die arts heeft geheimhoudingsplicht en je ouders hebben hier ook helemaal geen kosten aan.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Jongen14, de andere jongens hebben gelijk. Ga zo snel mogelijk naar de huisarts. Het gaat om jouw gezondheid en welzijn. Natuurlijk is het niet leuk voor een jongen dat je naar je ballen moet laten kij́ken, maar bedenk hierbij ook dat de huisarts wel vaker de ballen van een jongen of een man heeft gezien. Als je geweest bent en het probleem is opgelost, dan zul jij je zeker opgelucht voelen.

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • Hoe weet jij oo 14jarige leeftijd dat je homo bent? Toen ik 14jaar was speelde ik fully playstation en trok me af op pussys ??? , als je pijn hebt aan je ballen broertje ga gewoon naar de huisarts en vraag hoe dat kan zijn je moet je ballen toch laten zien voor je eige veiligheid toch? Anders zou het dom zijn als je risicos gaat nemen voor saus , ga gewoon naar je arts en laat jezelf controlleren

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • Gewoon naar de dokter en snel!!!

    22 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten