Skip to content
23 reacties
3861 weergaves

Cracker trekken

Hallo.. ik vraag me af of er jongens zijn die dat met wat vrienden al eens deden? Bi of gay boys..of ook enkel onder heteros...
Vertel eens hoe dat ging..

17 jaar
6 maanden geleden

23 Reacties

  • Cracker trekken? Eeew kun je ook nog ziek van worden als je alles op moet eten. Ga anders langs de dokter om zeker te zijn dat jullie geen soa's of dergelijke sodomite ziektes hebben. Echt wees voorzichtig. Hepatitis is ook erg gevaarlijk en kom je niet meer vanaf.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • niet echt cracker trekken maar wel met een groep aftrekken tijdens een slaapfeestje in groep 8 begonnen we met een beetje kloten in ons ondergoed (was nadat iedereen zich al had klaargemaakt om naar bed te gaan). waarom weet ik ook niet meer, maar op een gegeven moment trok er een zijn onderbroek uit, waarop op een gegeven moment iedereen zijn onderbroek uittrok en we met 7 jongens naakt zaten. toen ging het over piemels, wassen, eikels, en alles wat je er maar bij kan bedenken(slaat natuurlijk nergens op maar toen vond je dat heel bijzonder om het daar over te hebben). natuurlijk kwam aftrekken ook aan bod. een jongen zei dat die dat nog nooit had gedaan en ook niet wist hoe dat moest, waarop ik ook zei dat ik het nog nooit had gedaan. toen gingen ze het uitleggen en uiteindelijk ook bij ons voordoen. ze hadden het al wel verteld, maar het was uiteindelijk intenser dan ik had verwacht, toen we weer een beetje bijgekomen waren mochten wij het bij iemand anders proberen. later die nacht hebben we het nog een keer gedaan, maar toen iedereen bij zichzelf. heb sindsdien mij nog heel vaak afgetrokken.

    14 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik heb heb me zelf weleens klaar getrokken op een stroopwafel en roze koek en deze vervolgens opgegeten. Maar heb dit nog nooit gedaan met iemand anders lijkt mij wel leuk en zou niet erg vinden om te verliezen. Ben overigens homo en slik graag zaad.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Met een paar andere gay vrienden heb ik het wel eens gedaan met een roze koek ook. Niemand vond het echt heel erg om de koek op te eten en iedereen wilde het wel eens proberen.

    19 jaar
    6 maanden geleden
  • Aan J20: neen, het is zelfs niet mogelijk om dit op google terug te vinden zonder door massa's verkeerde filpmjes te gaan.
    Aan TS: wij speelden het in een cirkel op ons knieën gezeten. Het koekje lag op de grond in het midden, op ongeveer een halve meter van ieder af. Iedereen moest ongeveer hetzelfde ritme aanhouden (was echt niet supersnel). Wie het minste op het koekje had laten belanden was de verliezer. En dat was echt niet gemakkelijk om te mikken omdat die persé naar omhoog wil hé :-) . En ge mocht u rechtzetten op uw knieën als de tijd daar was. Als de eerste klaarkomt, stimuleert dat automatisch de rest om ook klaar te komen hoor, dus op het laatste gaat het snel. Broer en zijn beste vriend trouwens hetero. Ik en mijn beste vriend, ondertussen mijn vaste vriend, homo.
    We hebben het niet nog eens gespeeld, alhoewel het spel plezant was (koekje werd niet opgegeten).

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Dan zijn besneden jongens altijd de lul,
    Het duurt langer dat zekeren heb ik ooit begrepen.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Hoeft niet eens echt in een cirkel, maar wel dat je elkaar kan zien is wel zo leuk. Ik heb t tot nu toe alleen maar gedaan met hetero's. En idd, je moet flink door rukken om op tijd te zijn!

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • @16.. TS hier. Dus jullie spelen het af en toe eens. Allemaal hetero boys ? Is het dan in een cirkel gaan staan ? Is dan wel aan recordtempo rukken zeker om toch maar niet laatste te zijn..

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • @j18 , ben je er al achter welke film dat is?

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • Wij doen het wel eens maar dan met roze koeken. Meestal kom ik als een van de eerste, maar twee keer ook als laatste. Best goor eigenlijk, maar dat is alleen meer reden om de volgende keer sneller te komen.

    16 jaar
    6 maanden geleden
  • @j17
    Hoeveel jongens hebben in je mond gespoten?
    En heb je ze ook gepijpt?

    16 jaar
    6 maanden geleden
  • Een keer wilden we het doen, maar doen heb ik de cracker snel opgegeten en iedereen in m'n mond laten spuiten, das nog veel lekkerder.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Een paar jaar geleden was dat in een film. Ik weet niet meer dewelke, ze lieten ook niet echt het spel zien uiteraard, slechts één scene langs achter met de billen bloot en een pin-up poster tegen de muur. De hoofdrolspeler verloor uiteraard.
    Gewoon voor de lol hebben broer en ik, en beide ons beste vrienden, het spel gespeeld met een prince-koek.
    De beste vriend van broer verloor, en we waren het alle vier eens dat het koekje echt niet opgegeten moest worden.
    Het spel zelf was op zich al plezant genoeg, de afstraffing moest niet want die is te vies.

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Nooi gedaan, het klinkt ook smerig....

    21 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik las ergens dat dit spelletje ontstaan is in het leger. Recruten speelden het om de saaie avonden op te vrolijken. Beetje goor maar ja, zoiets kan je natuurlijk verwachten wanneer je zoveel bloedgeile kerels op één kamer samen zet. En op een of andere manier was het waarschijnlijk zelfs bevorderlijk voor de samenhang van de groep.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Gadverdamme, daar moet ik niet aan denken hoor, een koekje met een warme soep zaad erop. Ik ben hetero, beetje bi, dus ik pijp wel eens, maar niet van 6 mannen tegelijk op een koekje.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Cracker trekken is een spelletje waarbij je, je in groepje je klaar trekt op een cracker/beschuit/roze koek degene die als laatste komt moet de cracker opeten. Ik heb het nooit gedaan maar lijkt me op zich best geil en grappig.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • @18 Rome ervaring.. hadden jullie vooraf wat gedronken of was het gewoon spontaan... en werd het koekje door de verliezer ook opgegeten.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Nooit gedaan en zou het ook niet doen.
    Wel al enkele keren samen met anderen afgetrokken en elkaar afgetrokken.

    16 jaar
    6 maanden geleden
  • Nope, nooit gedaan. Ts zelf wel ervaring mee?

    22 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten