Skip to content
8 reacties
2467 weergaves

Bij vrienden blijven slapen

Ik slaap bijna nooit bij een ander op de kamer, laatste keer was zeker 5 jaar geleden.
Hoe slapen jullie bij een vriend/vriendin? Naakt, boxer, ...?
Ik heb er geen probleem dat anderen mij naakt zien maar ben niet gewoon om over seks en naakt enz te praten.
Rukken met een maat lijkt me ook wel nice.

18 jaar
6 maanden geleden

8 Reacties

  • vroeger in mijn puberteit veel gedaan met klasgenoten/vrienden, met mijn beste kameraad zelfs elke week. ik was zaterdagavond altijd alleen thuis tussen 19:30 en 03:30 dus mijn kameraad vond dat geweldig om ongestoord zijn ding te kunnen doen... we zijn daar mee begonnen toen hij 13.5 was (ik 14.5), dat zijn we een ganse puberteit blijven doen tot hij 18,5 was(ik 19,5). toen is hij helaas ontmaagd en leerde hij de meisjes kennen...

    het is nog niet te laat... maar als je het echt wil zou ik er toch werk van maken, hoe langer je wacht, hoe minder de kans. de ideale leeftijd om met zulke dingen te beginnen samen met vrienden is tussen de 12 en 16, daarna verkleint de kans naarmate je ouder wordt dat je nog iemand zal vinden die er voor in is. mede doordat de meeste dan de meisjes beginnen te ontdekken, het is nog niet te laat maar ik zou niet wachten tot jullie 19/20 zijn want dan is de kans bijzonder klein. na mijn 19,5 heb ik ook nooit geen piet meer gezien... nog steeds vrienden maar de meeste hebben dan een lief dus dan wordt de kans alleen maar kleiner, tis nu dat je fun moet beleven... en elkaar op een andere manier kan leren kennen vol fun en plezier, later is de kans bijzonder klein geloof me

    24 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik logeer ook vak met vrienden en soms met mijn neef/neven. Als ik met mijn bestevriend(en) logeer dan slaap ik gwn naakt en gaan we ook rukken en als ik met gwn vrienden logeer dan in mijn boxer en met sommige naakt. Als ik met mijn neef/neven logeer dan zijn we ook gwn naakt en gaan we naakt stoeien en rukken enzo

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik slaap niet vaak bij vrienden want meeste wonen dichtbij maar op vakantie slaap ik regelmatig met een goede vriend in tweepersoonsbed al gaat voorkeur wel uit naar aparte bedden. We houden als we in tweepersoonsbed liggen wel ons ondergoed aan en heb een keer meegemaakt dat hij helemaal neen aan onbewust tegen me aangekropen was en arm om heen voelde dat hij een stijve had vondst dat stiekem wel heel lekker. Ben overigens ook bi.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Ts hier
    Heb nu een goede maat waar ik soms kan blijven slapen.
    Afgelopen weekend bij geweest, 2persoonsbed en allebei in boxer.
    Ik kreeg onder de lakens een stijve, bij hem niets gemerkt
    Tips om het over seks en trekken enz te hebben? Slaap meestal naakt en zou dat bij hem op termijn ook willen doen.
    Owhja we blijven vrienden, geen koppel fwb fzo

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Met vrienden vaak wel gewoon boxershort en soms shirt als het echt koud is. Eigk gewoon het zelfde als thuis

    23 jaar
    6 maanden geleden
  • Met uitgaan blijf ik vaak bij een vriend slapen. Dan slapen we altijd in boxershorts eig. Vaak geen enkel probleem en omkleden kan ook gewoon op een kamer.

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Niet heel vaak gedaan, maar altijd alleen in boxer. Ook een keer op vakantie in een twee persoons bed. Niks gedaan, maar we hadden beide overduidelijk een stijve. Hij had zo’n rode CK lowrise trunk aan, dacht eerst dat hij daadwerkelijk zo’n grote piemel had, maar kwam later die vakantie er achter dat hij toen gewoon stijf was

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik slaap geregeld bij anderen uit de vriendengroep. Met vrienden rukken we wel eens (ook elkaar, zonder seks hoor) en als ik bik een vriendin slaap, ben ik ook wel eens naakt. We hebben dan geen seks ofzo en ik check van tevoren wat de vriendin wel/niet ok vindt. Dan is er ook geen discussie over. De meeste meiden houden een string of hipster aan, maar ik de meeste tieten en tietjes heb ik wel gezien haha.

    22 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten