Skip to content
20 reacties
2335 weergaves

Tietjes

Zo noem ik ze zelf maar. Ze zijn bij mij dus klein, nauwelijks een A cup. Zoiets als bij jongens een piemel van 5-6 centimeter en 10-12 centimeter stijf. Was nooit een probleem voor me, maar de laatste tijd krijg ik meer interesse in jongens en dat lukt niet zo. Zou het dat zijn? Vriendinnen hebben gemiddelde borsten en daar komen ze wel op af. Hoe belangrijk is dat voor jullie.

17 jaar
6 maanden geleden

20 Reacties

  • Ik ben dolverliefd op een meisje dat nagenoeg geen borsten heeft, dus nee, het maakt niet echt veel uit. Misschien heb je ook liever niet dat mensen alleen op je uiterlijk vallen.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Grootte maakt echt ni uit ookk van de tepel ni zolang je maar iets kunt vastnemen

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Grootte maakt echt ni uit ookk van de tepel ni zolang je maar iets kunt vastnemen

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik vind dat kleine borstjes ook mooi en sexy zijn en ook mooier dan (te) grote borsten. Een ex-vriendin van me had kleine tientjes en vind vond dit heel mooi. Op vakantie droeg ze nooit een bovenstukje op het strand en zij kreeg best veel en enkel positieve aandacht.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Kleine tietjes zijn superschattig en leuk. Ik geloof dat er genoeg jongens zijn die kleine tietjes heel erg op waarde weten in te schatten. (Mijn vriendin heeft ook van die schattige kleine tietjes gelukkig.)

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik vind grotere borsten veel aantrekkelijker dan kleine.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Wees blij met kleine borsten. Ik heb bh maat 75 E en ben daar niet blij mee. Mijn borsten hangen al een beetje en zitten me soms in de weg. Squashen is voor mij lastig ook als ik ze goed insnoer. Een 75 C zoals een van mijn vriendinnen heeft lijkt me veel fijner

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Ts voor m16. Vind je dat dan toch niet ook een beetje leuk als jongens flirten of wat proberen? Ik zou het ook wel leuk vinden als een lesbisch meisje wat zou proberen, maar zou haar wel snel uit de droom halen. Altijd zielig als het kansloos is.
    Misschien is dat een idee toch een bh, ik heb nu alleen sport bhs. Wat voor type, ik neem aan klein en dun? zwart of is dat al te. Geen vulling dan voel ik me niet prettig, ooit komt dat uit.
    Mijn broer had eens een onderbroek met iets er in. Gelukkig had hij die niet aan toen hij zijn vriendinnetje tegenkwam. Stel je voor, hij heeft trouwens een heel behoorlijke, niets mis mee.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik heb zelf ook kleine borsten. Heb 75a en heb een relatie met een meisje. Zij heeft wel grotere borsten, maar is nooit een ding geweest. Ondanks dat ik lesbisch ben zijn er in de kroeg ook echt wel jongens die flirten. Ik draag zelf wel altijd een bh. Geeft toch wat vrouwelijks ondanks dat zonder best zou kunnen.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Ts weer. Er moeten dus genoeg jongens zijn die de mijne mooi, leuk of lekker genoeg vinden. Ik ben langsgelopen op wat m22 zegt, het zelfvertrouwen. Er zijn dus billen en borstenjongens maar ik heb ook niet echt billen maar een kontje.
    Mij kutje is wel heel seksie denk ik, maar dat ziet niemand. Ja op sport en thuis maar geen jongens.
    Zelfvertrouwen vind ik dat ook door kan schieten. Jongens die dat staan uit te stralen met blingbling en tatoe die vind ik juist niet leuk. Verlegen jongens wel. Moet ik meer durven?
    Ik ben pas even op een leuke broer van een vriendin zijn been gaan zitten. Echt zo dus.. Schrok van mezelf. Kreeg wel een berichtje van hem, maar beetje te. Misschien moet ik toch maar reageren. Ik vind gedachtes van jongens wel eens schunnig terwijl ik zelf hetzelfde fantaseer. Ik ben er dus te erg mee bezig en zou het liever met mijn borsten doen, maar ja hoe is nog steeds de vraag.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Mijn bff heeft ook geen grote borsten maar genoeg aandacht van jongens. Maar ze vond ze niet leuk genoeg en heeft daarom nog geen vriend gehad. Ik heb grotere borsten (is gewoon een (B70)) maar hij vond mijn kont lekker. En ik vond hem leuk en nu hebben we al 1,5 jaar verkering. Maar het gaat meer om je karakter heb ik gemerkt.

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • Iets wat mij juist nog te binnen schiet: misschien ligt het ook aan je zelfvertrouwen op dit gebied? Plus inderdaad zoals je zegt aan je voorgeschiedenis van geen interesse in sex met hen. Wellicht denken ze dat dat nog altijd zo is?

    Maar in verband met zelfvertrouwen (op een bepaald gebied): iemand die iets met veel zelfvertrouwen doet, bijvoorbeeld een sport of hobby (ik zeg maar iets), die straalt dat ook uit. Anderen voelen dat en trekken naar die persoon toe om op dat gebied iets bij te leren of te zien gebeuren.

    En omgekeerd: wie op een vlak geen zelfvertrouwen heeft, stoot op dat gebied anderen af. Ze voelen dat ze daar niet terechtkunnen. Of die persoon stoot zelf de anderen onbewust (!) af uit gebrek aan zelfvertrouwen of moed op dat ene vlak.

    Misschien speelt dat ook mee, maar dan op gebied van sex? Is natuurlijk een beetje een vicieuze cirkel, die je dan op de een of andere manier moet zien te verbreken.

    Je mentaal meer openstellen, en vroegere anti-reflexen (dus automatiekjes) herkennen en proberen loslaten? Ik zeg niet dat het dit is, maar misschien toch te overwegen?

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Vroeger toen ik echt 11/12 was dan was het "The bigger, the better". Nu ik 22 ben kan het me eigenlijk niks meer schelen. Groot, klein, middelmatig etc. Hoe je zo ook wilt noemen, zolang er een vrouw aan vast zit en een tepel vind ik ze geweldig en blijf ik he4t een van de mooiste natuur fenomenen vinden die er is. En geloof me... Mannen geven niks om die maten. Jongetjes wel

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Wees niet ongerust. Kleine tietjes zijn juist onwijs sexy en mooi. Ik ben echt een borstenliefhebber en vind het juist super sexy om kleine tietjes te zien of aan te raken, veel meer dan joekels. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het gezicht (vooral de lach) en het innerlijk van een meisje het belangrijkst, maar ik ben gek op borsten. Jouw cupmaat zou een jongen niet moeten uitmaken of diegene je wel of niet ziet staan. Wees zelfverzekerd en wacht op de ware, die is er, ook voor jou.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Ts hier. Goede tips, ik ben niet gesloten en ook niet overdreven. Ook ga ik goed met jongens om . Praten, stappen, sporten kan ik er prima mee. Het lijkt wel of ze bij mij niet aan seks denken. Misschien omdat ik dat vroeger niet deed, maar dit jaar denk ik er heel veel aan. Laat ook mezelf meer zien. Ik heb toch geen bh nodig dus laat die dan uit en dan iets duns aan.daarom wil ik ook geen vullingen eens moet ik ze toch laten zien dus dan maar gelijk. Het is niet veel,maar ik heb best behoorlijke stevige tepels. Ik kijk ook bij jongens en dat windt me best op ook een kleine bobbel, maar omgekeerd niet. Vriendinnen met verhalen dat ze een jongen een stijve deden krijgen in zijn broek. , nou bij mij nooit..
    Opereren weet ik dat nooit.Misschien moet ik op cursus versieren.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik vind kleine borsten vaak mooier dan grote, zeker als het bij de rest van je lichaam past. Een slanke lichaam met hele grote borsten is niet mijn ideaal beeld. Daarbij is een mooie verpakking even leuk maar voor een echte relatie is een aantrekkelijk innerlijk veel belangrijker.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Je vooral nooit laten opereren, nooit laten vergroten. Dat fake gedoe en de littekens zijn voor velen een echte afknapper. Laat ze zoals ze zijn, puur natuur, dat is het meest aantrekkelijk. Ze worden sowieso toch nog een paar maatjes groter de komende jaren, vooral als je ooit kindjes krijgt.

    Ik ken natuurlijk jongens die kicken op "dikke tetten". Maar die behoren niet tot de intellectuele elite. Want de rest van het meisje of de vrouw zien ze niet eens staan. Ze beseffen niet dat aan die "dikke tetten" nog een heel mens vastgekleefd zit, en ze houden daar geen rekening mee. Dus voor dat soort figuren moet je het niet doen.

    Ik ken ook jongens (en lesbische meisjes) die kleine tietjes best wel mooi vinden. En het is gemakkelijk, het hindert niet bij het sporten of trap af gaan.

    Dus de afmetingen gaan sowieso nooit het probleem zijn, of toch niet bij de fatsoenlijke jongens. Het zal eerder liggen aan je persoonlijkheid die misschien niet past bij iedereen, vermoed ik?

    Te gesloten zijn is een afknapper omdat ze dan niet weten wat je wilt; en tegenwoordig mogen jongens geen initiatief meer nemen of ze worden al op voorhand veroordeeld. Te open, opdringerig, slijmerig, kleverig, hoerig, fake, of teveel opgemaakt zijn, is ook een afknapper voor velen. Wanhopig op zoek zijn ook. Idem voor roken, vapen, druggebruik, zuipen,... En natuurlijk marginaal zijn met half kaal geschoren kop en de rest purper en groen haar, plus een hoop vieze tattoos en piercings, is al helemaal een afknapper.

    Dus als je je gewoon gedraagt en kleedt, zonder (veel) opmaak, dus puur naturel, hoffelijk, opgewekt, dan ben je al een heel eind op de goede weg. In mijn ogen. Maar ja, anderen kunnen het anders zien natuurlijk. En laat die anderen voorzichtig weten dat je hen sympathiek vindt en wel eens met hen iets samen wil doen.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Bij gelijke schoonheid en karakter word ik meer opgewonden door meisjes met kleine.

    16 jaar
    6 maanden geleden
  • D'r wordt altijd gezegd dat mannen een borsten- of billenman zijn. Ik vind beide niet zo belangrijk. Ook mijn vrienden hebben nou niet zo'n uitgesproken voorkeur voor borsten of billen bij vrouwen.

    Uitstraling, zelfvertrouwen en gelukkig in het leven staan, zijn mijn belangrijkste eigenschappen bij een vrouw. Qua uiterlijk vind ik gewicht wel belangrijk, maar dat is heel persoonlijk.

    Wil je toch je borsten groter laten lijken, zijn er natuurlijk hulpjes. Zo bestaan er gelpads die je in een bh kan doen. Ook kan je natuurlijk een push-up bh dragen voor meer nadruk. Verder kan het helpen om topjes met een V-halsje te dragen. Hierdoor vallen je borsten meer op. Ten slotte is je houding nog heel belangrijk. Op Youtube vind je wel filmpjes waarmee je je houding kan trainen.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • TS jongens die jou niet zien staan vanwege jouw borsten zijn jou niet waard! Er zijn genoeg jongens, die daar niet naar kijken. Ik vind meisjes met hele kleine borstjes of bijna helemaal niets ook gewoon mooi en interessant. Een meisje is toch veel meer dan alleen haar borsten. Jouw karakter en uitstraling zijn veel belangrijker om een geschikte jongen te vinden.

    20 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten