Skip to content
9 reacties
1563 weergaves

Grindr ervaringen

Hebben jullie ervaring met Grindr? Ik wil graag een relatie hebben, daarom heb ik het geïnstalleerd. Zijn de mensen die op die site zijn te vertrouwen, of zijn de meesten nep? Ik hoor graag ervaringen over Grindr, ik heb het vandaag gedownload. Hopelijk vind ik daar een lieve jongen die met mij een relatie wil aangaan. Ik ben van plan om af te spreken bij een bar of restaurant om gewoon wat te drinken. Ik hoor vaak dat je aan iemand moet vertellen als je op date gaat. Het probleem is dat ik nog niet uit de kast ben, dus dat gaat dan niet. Misschien loop ik nu te ver op de zaken vooruit.

18 jaar
5 maanden geleden

9 Reacties

  • Beste TS, ja, je moet uitkijken, maar neen, laat je nu niet te bang maken. Dit hoort ook bij de ontwikkeling en als je een leuk iemand vindt en wilt afspreken, gewoon doen. Jij bent doordacht genoeg om op een drukke openbare plaats af te spreken, je hebt niets te verliezen en als het niet past/klikt ben je toch zo weer weg, je hebt geen verplichtingen! Succes

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Zoek nog geen vaste relatie, maar zou wel een vriendenclub willen hebben met andere jongens, maar weet niet hoe? Of is dit raar.?

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Beste jongen, Ik denk dat ik wel weet wie jij bent. Nu heb je dus de stap genomen om Grindr te installeren om een vriendje te vinden. Anderen hier hebben je al duidelijk genoeg verteld dat Grindr niet is wat jij er van verwacht, Daar gaat het alleen maar om seks. Vooral volwassen kerels die op zoek zijn naar vooral eenmalige dates. Voor hun ben jij een snoepje. Ze verwachten alleen maar dat jij ze oraal een plezier doet en je door hen laat nemen.

    Zoals ik jou inschat ben jij een zachte jongen die nog lang niet toe is aan ruige homoseks. Ik denk dat jij meer het romantische type bent en iemand zoekt die even oud is of wellicht wat jonger. Dan moet jij dus niet op Grindr zijn!

    Voor iemand zoals jij zijn de mogelijkheden om op een veilige manier online iemand te vinden beperkt. Hier vind je wat suggesties: https://sense.info/nl/liefde-en-relaties/lesbisch-homo-bi-hetero/waar-vind-je-anderen
    Op die website vind je veel meer nuttige informatie over seks en relaties.

    Jong&out wordt daar ook genoemd. Hier een ervaring van iemand die dat gepost heeft op het kindertelefoon forum:

    "Hoihoi, Ik zelf heb ook dating apps geprobeerd en heel veel jongens daarop willen inderdaad alleen maar een one night stand. Een internet vriendin die ik ooit ergens ontmoet had vertelde mij dat ik op jong & out moest gaan. Jong & out is een site waar jongeren tot en met 18 op zitten die bi/gay etc zijn. Ik zelf heb hierop mijn ex ontmoet. Jong & out vraagt bij het maken van een account wel om een foto van je id, ik het begin durfde ik het niet te sturen maar ze doen er niks mee, ze checken alleen of je onder de 18 bent omdat ze alleen minderjarigen erop willen hebben. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen en succes met daten!!"

    Het beste voor jou is uit de kast komen. De meesten m/v, ho/he, vinden hun relaties toch echt in hun omgeving en niet via internet. Dan moeten ze wel weten dat jij op jongens valt. Er zijn genoeg andere jongens die ook op zoek zijn naar een vriend. Iemand die ze begrijpt, van ze wil houden en waar ze hun gevoelens mee kunnen delen. Jij kan die vriend zijn! Laat zien dat jij daar voor open staat!
    Begin met je moeder, die houdt van je en zal begrijpen dat jij haar liefde meer dan ooit nodig hebt.

    Neem de belangrijkste beslissing van je leven tot nu toe! Veel sterkte.

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Grindr is wel voornamelijk een plek.voor (snelle) seks ipv een relatie

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Er zitten genoeg fakers op Grindr, wees daar alert op! Als je foto's van jezelf stuurt naar iemand, zorg dan dat je op eventuele naaktfoto's in ieder geval niet herkenbaar bent zodat er ook geen misbruik van gemaakt kan worden! (Je kunt ook een eenmalige foto versturen die niet gedownload kan worden en maar eenmalig bekeken kan worden)
    Ik zit ook op Grindr maar heb alleen de gratis versie en dus beperking van het aantal personen wat je kunt zien in de regio. Tip: je kunt bovenin wel een andere plaats selecteren en vanuit daar in de omgeving kijken, dan kun je meer mensen zien.
    Ik wil altijd eerst chatten, kijken met wat voor persoon ik te maken heb en ga meestal (als het goed voelt) al snel naar Whatsapp omdat dat nu eenmaal makkelijker praat.
    En ja, het is wel verstandig om -als het tot een date komt- af te spreken op een openbare plek en iemand laten weten waar je bent. Een goede vriend/vriendin ofzo?
    En het is voor mij makkelijk zeggen, maar uit de kast komen maakt het leven er doorgaans een stuk prettiger op! Je hoeft niet meer zo op te letten wat je doet of zegt en kunt gewoon jezelf zijn, maar dan moeten je ouders en vrienden er wel positief op reageren en helaas is dat nog steeds niet altijd zo helaas. Maar geloof me: als je eenmaal die stap gezet hebt en mensen om je heen weten het van jou, zit je VEEL lekkerder in je vel!
    Succes en hou ons op de hoogte van je Grindr ervaringen!

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Grindr kan een heel leuke app zijn, maar niet als je op zoek bent naar een relatie. De app is voornamelijk gemaakt voor losse, snelle contacten. Als je iets langduriger zoekt raad ik je aan tinder of bumble te gebruiken.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Hi, ik dacht ooit hetzelfde. Maar Grindr is een een plek voor het in contact komen met gasten die seks willen. Niet allemaal, maar wel het grootste deel. Als je een serieuze relatie zoekt kan ik tinder aanbevelen. Klinkt misschien standaard, maar daar is de kans op succes wel het grootste. Zo heb ik zelf via tinder m’n huidige vriend ontmoet, hopelijk lukt bij jou hetzelfde!

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik ben bi en ook niet uit de kast, heb via grindr een paar jongens ontmoet waarmee ik een tijdje op Snapchat gepraat heb. Er zijn wel leuke jonge jongens op te vinden, maar ik heb nog nooit afgesproken. Had alleen een foto van me buik erop, maar je kan zelf gratis 3 mensen ongeveer een bericht sturen per dag volgens mij. Betaalde versie is wel duur.

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Hey jongen 18,

    Ik zou je willen afraden om op Grindr te zitten op jouw leeftijd. De app is heel erg georiënteerd op seks en de mensen die er op zitten al helemaal. Ik had net als jij op mijn 18e de app gedownload, en ik kreeg van ik weet niet hoeveel mannen van over de 30 berichten. Vaak lijken deze onschuldig, maar het merendeel is uit op seks en ze proberen je op alle mogelijke manieren te verleiden. Ik was op mijn 18e ook niet uit de kast, ik was super onervaren en onzeker, maar zo nieuwsgierig naar hoe het zou zijn om eindelijk iets met een andere jongen te doen. Ik heb ongeveer 5x bijna afgesproken met verschillende mannen, maar steeds zij iets in mij dat ik dit niet moest doen. Gelukkig, want daar had ik nu ongelofelijk veel spijt van gehad. De meeste mannen op Grindr willen, helaas, misbruik maken van jouw onzekerheid en nieuwsgierigheid. Ze weten precies hoe ze op jouw gevoel moeten inspelen, zeker als je nog niet uit de kast bent zou ik echt oppassen met dit. Het vervelende is ook dat deze mannen je berichten kunnen sturen, ook als jij je leeftijdsgrens omlaag hebt staan. Ik zou als ik jou was lekker in het echt opzoek gaan naar een relatie als je dat echt wilt. Op je school, sportvereniging of een andere hobby. Ik weet hoe lastig dat is als je nog niet uit de kast bent, dus misschien voorzichtig proberen te polsen bij andere gasten of ze ook homo zijn. Doe vooral voorzichtig gozer!

    20 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten