Skip to content
18 reacties
2690 weergaves

Iets anders

Hoi hoi,

Ik heb nu ongeveer een relatie van 4,5 jaar met mijn vriend en woon met hem samen sinds kort. Ook al houd ik nog super veel van hem, maar ik zelf heb wel is de behoefte om het met iemand anders te doen. Even iets anders. Of een trio of kwartet.

Is dit raar of normaal en hoe moet ik hier mee dealen. Iemand tips?

23 jaar
4 maanden geleden

18 Reacties

  • nee is niet zo vreemd denk ik.
    Oke ik ben wel jonger dan jij TS, maar ik heb al bijna 3 jaar een vast vriendje waar ik stapel gek op ben en hij op mij.
    Hij gaat ook met ons mee op vakantie. 2 jaar geleden waren wij in Duitsland ergens langs de Rijn op een stukje strand.
    En wij liepen in onze speedo. Toen kwamen er 2 jongens het strand op die ietsje ouder waren dan wij. Rond de 16 of zo.
    ze vroegen of ze ook op dat stukje strand mochten blijven. Tuurlijk!
    Kregen wat aanspraak met hun en ze hadden wel in de gaten denk ik dat wij Gay waren denk ik. Ik smeerde mijn vriendje in met zonnebrand en zo en was best wel wat klef of zo, zonder dat ik het zelf in de gaten had. toen vroegen hun of wij Gay waren.. tsja.. wij hadden een probleem dacht ik. maar dat was niet zo. Hun waren ook gay!
    Ik zag en merkte ook dat ze ons aanraakten en lief tegen ons deden.
    Van het 1 kwam het ander. Ze vroegen ons of wij wel eens naakt liepen.
    Ja zeiden wij. voor ik het wist zaten hun spier naakt. Toen wij.
    de ene jongen pakte mijn vriendje en begon hem te strelen de andere jongen mij. Ik heb zelden zulke lekkere sex gehad.
    Mijn vriendje had nog geen schaamhaar en een kleine maar lekkere piemel. die jongen had best al een grote en schaamhaar.
    En hij had sperma1 mijn vriendje toen nog nog niet. Nu wel.
    Maar ik was al helemaal bloedgeil om te zien dat mijn vriend het naar zijn zin had! En ik zelf dus ook.
    Nu zien wij die jongens helaas niet meer. Heb ze nog 1 x gezien naderhand echt jammer.
    Want wij zouden het best leuk vinden om nog 2 vrienden er bij te hebben. maar waar moet je die zoeken?

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Nee, het is helemaal niet raar als je een keer iets anders wilt. Ik weet niet hoe jou partner daar zelf over denkt. Misschien heeft hij hetzelfde. In dat geval zou je een trio kunnen proberen. Je moet je sexleven altijd spannend houden.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Allereerst fijn om te horen dat jouw vriend aangeeft dat hij ook iets wil gaan doen met andere mannen. Het beste is om samen met jouw vriend op zoek te gaan door bijvoorbeeld gayclubs te bezoeken. In Amsterdam heb je bijvoorbeeld club church. Die hebben ook een website. Verder wellicht op Gay.nl. Jullie moeten eerst contacten aangaan en laten blijken dat jullie open staan voor wisselende contacten en aangeven dat jullie ruimdenkend zijn. Probeer vrienden te maken. De rest zal dan snel volgen.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Hi TS Hier,

    Ik zal even een kleine update geven. Me vriend en ik hebben er nog paar keer over gehad en hij begint nu ook wel te praten en kijken of hij zijn fetisj kan gaan doen met iemand anders, als hij die behoefte heeft.

    Zelfde met mij, ik ben zelf ook wel beetje zoekend naar de juiste plek waar je mensen kunt vinden waarmee ik weer iets anders kan experimenten. Of waar wij mee een trio of kwarted of groep sex mee zou kunnen doen.

    Iemand tips voor apps of website waar je iemand kan vinden voor dit?

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik heb ook meer behoefte aan seks dan mijn vriendin, dus zij vindt het OK als ik me soms door een ander laat pijpen of aftrekken. Ik neuk geen anderen, dat vind ik niet kunnen in een relatie. We hebben veel vriendinnen in de vriendengroep die single zijn, af en toe willen ze een jongen pijpen uit geilheid. Soms ben ik de gelukkige :D

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Klinkt goed. Ik zou als ik jou was nu wel doorzetten zeker nu jouw vriend ook open minded is. Je moet alles ervaren om voor jouzelf uit te maken wat je opwindend en lekker vind. Zal ook afhangen hoe jouw vriend er in staat.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Zou het nog niet weten, heb tot nu to wel altijd de basic sex gehad.

    Toch lijken gloryholes interessant of een trio/gangbang/groupsex spreekt me ook wel aan.

    Ik moet het nog allemaal wel zien.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Kun je aangeven wat je nu van plan ben nu jullie relatie open gaat. Plezier maken met een twink lijkt mij zo braaf en basic.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • J20,

    Ik zelf heb niet zo enorme fetchisjes wat ik weet. Ga liever met een twink liefst met een sixpack lekker plezier hebben.

    Mijn vriend is een twink, alleen hij heeft wat bdsm dingetjes wat ik zelf ook nog wel leuk vind, maar hij wil wat meer bdsm doen en ervaren.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Fijn voor jou om te horen dat hij meegaat in jouw wens hoewel ik jouw verlangen normaal vind. Voor jullie lekker spannend. Kun je aangeven wat voor fetish jouw vriend heeft? Ben benieuwd hoe jullie dit gaan aanpakken. Kun je hier wat meer over zeggen? Zelf hebben we vaker trio's en kwartetten gedaan maar onze focus is wat meer naar groepsex verschoven. Hierbij ervaren wij de meeste opwinding, lust en vrijheid.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Ts hier,

    We hebben het over dit onderwerp gepraat. Zelf heeft hij ook een beetje dezelfde gedachtens als mij.

    Hij heeft namelijk fetisjs die ik zelf minder vind en hij wil dat graag doen en dan met een ander dan, omdat ik het niet lekker vind.

    Ook is hij zelf minder sexueel actief en gaf hij aan als je het wil doen mag je best iemand anders zoeken om iets vaker sex te hebben en dat de sex tussen ons 2e toxh net iets weer speciaaler wordt.

    Hij staat ook open voor weer een trio haha, we hebben ooit eerder een trio gedaan.

    Toch is het best appart/spannend hoe ik nu de volgende stappen moet ondergaan.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Laat eens weten wat het gesprek met jouw vriend heeft opgeleverd. Als hij instemt met jouw verlangen dan staat de weg open om te kijken welke mogelijkheden er zijn. Jullie zullen dan aktie moeten ondernemen.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Hoe staat jouw vriend hierin? Is hij ook open minded? Ik hoop van wel omdat anders jullie relatie zal gaan verstikken. Kun je aangeven wat jouw ideeen/fantasieen zijn als je in een open relatie komt.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • HI, TS hier.

    Dankjewel voor jullie reacties, Ik ga het is bespreekbaar maken met me vriend hoe hij dit ziet. Ook vraag ik me af waar je zulke mensen nog meer kan vinden.

    Want vraag me wel af waar en vooral hoe je iemand vind waar je een trio mee kan doen of iets of iets zoals Fwb.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Heel normaal. Op een gegeven moment is de spanning weg. Ik ben ook gay en heb mijn huidige vriend sinds mijn 16e. Wij hebben een open relatie omdat monogamie voor ons verstikkend werkte. Wij hebben samen maar ook ieder apart sex met anderen (Trio, kwartet of meer). Voorons heel bevrijdend. Ook veel stellen met wie wij om gaan hebben hun relatie open gemaakt. Zij hadden hetzelfde. Jouw topic is heel begrijpelijk. Hoe staat jouw vriend hier in?

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • wat is normaal of raar, jij houdt van hem, en wonen samen. Zelf wil ik nog geen vaste relatie. Nu al binden aan één jongen wil ik niet. Maar zou wel een vriendschap club willen oprichten ,als jongens onder elkaar leren verkennen, beetje uitdagen. Is misschien ook raar. Alleen lukt nog niet, maar zoek er wel naar, iemand tips.

    17 jaar
    4 maanden geleden
  • Ja dat is heel normaal. Ik had dat ook met mijn vriendje. We hebben afgesproken een open relatie ervan te maken. De afspraak is dat we met iedereen die wel leuk vinden seks mogen hebben, maar het de ander wel vertellen en de jongens waar we het mee doen ook aan elkaar laten zien. Zo hebben we er allebei plezier van en soms leidt dat tot een trio. Je moet wel een beetje open minded zijn, maar dat zijn wel allebei gelukkig.
    En we hebben afgesproken dat we buiten ons we altijd met condoom seks hebben. Wel zo veilig.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Wat is raar, ieder zijn eigen behoefte en ieder zijn eigen ding, daar kunnen en willen we toch hopelijk op dit forum niet over oordelen! Het is jouw leven, geniet ervan.

    21 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten