Skip to content
12 reacties
1298 weergaves

Broek zakt af bij dragen van jockstrap of string

De titel zegt het eigenlijk al, ik heb er last van dat m’n broek afzakt wanneer ik een jockstrap of string draag. Ik vind het erg spannend om dit soort ondergoed zo af en toe te dragen, maar ik merk doordat er minder stof aan dit ondergoed zit, dat mijn broek minder goed aan m’n kont blijft hangen.
Hebben jullie dit ook? Is dit iets wat ik gewoon moet accepteren en bij het dragen van dit soort ondergoed hoort? Of hebben jullie nog tips voor me?

21 jaar
4 maanden geleden

12 Reacties

  • Ik draag soms ook een jockstrap met sporten, maar als je dan het touwtje, of in jou geval dan een riem aantrekt zie je niks hoor

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik heb daar ook last van als ik n iets losse jeans draag.
    Met een super strakke skinny en de riem goed aangesjord heb ik geen last van dat m'n jeans afzakt
    Als ik trainingsbroeken draag trek ik het touwtje best strak

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik begrijp de vraag wel. Ik draag ook vaak strings en een riem, maar had soms onterecht het gevoel of idee dat die string boven mijn jeans ofzo zou komen. Ik draag strings als ondergoed omdat ik dit mooi en vooral comfortabel vind, niet om te showen dat ik strings draag.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Een riem.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Wat een vraag..
    Inderdaad riem.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Gewoon een vette riem om doen. Dat staat ook nog eens goed :)

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik begrijp je bezorgdheid. Toen ik regelmatig strings begon te dragen wou ik ook niet dat deze per ongeluk zichtbaar zou zijn. Ik droeg steeds een riem en opgelost! Ik was er niet beschaamd voor, maar wou er niet met te koop lopen dat ik graag strings droeg. Bij sommigen jeans heb je dit wel wat makkelijker dan bij andere ... ook de juiste broeken kopen dus.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Strakkere broeken dragen, dan heb je er geen last meer van. Je string tekent dan wel wat meer af, maar dat boeit me niet als iemand kan zien dat ik een string draag. Net als met bukken, ik let daar niet echt op.

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Slim fit broek dragen die zijn elastisch en als het randje van je jockstrap er bovenuit komt ziet dat er spannend uit.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • gewoon een riem of een bretels omdoen, anders misschien een maatje kleiner nemen als dat kan.

    14 jaar
    4 maanden geleden
  • Hoi ik draag dan gewone boxers of slips. Ik ben eigenlijk aan de dunne kant en mijn broek zakt ook soms wat af ik doe dan m’n riem wat strakker maar je kan ook bretels dragen

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • Daar is nou ooit jaren geleden de riem voor uitgevonden dat is een heel simpel hulp middel wat je broek op zijn plek houd. En met je broek op zijn plek worden je billen ook niet koud. Want een afzak broek kan zeker wel een beetje geil zijn blauw bevroren billen zijn dat niet hahaha.

    23 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten