Skip to content
3 reacties
902 weergaves

Vragen over Naturisme

Hi, ik lees best vaak over Naturisme hier oo de forms.

Nu zelf.merk ik ook deels Naturist te zijn. Als ik thuis ben doe ik regelmatig mijn kleding uit en ga ik op bed liggen of dergelijke.

Maar nu wil ik wel is een naakt strand / camping bezoeken en ervaren hoe het is. Maar daad heb ik nog wat vragen over.

- Moet ik bang zijn om een stijven te krijgen?
- Zijn er ook mensen van mijn leeftijd te vinden?
- Is het normaal als je iemand bekijkt?
- of ik ergens anders op moet letten? Waar ik nu niet op kom?

Ik hoor graag reacties.

23 jaar
4 maanden geleden

3 Reacties

  • - Moet ik bang zijn om een stijven te krijgen? De kans dat je een stijve krijgt is best klein omdat iedereen naakt is. En anders moet je je eerst in je tent of waar je slaapt even aftrekken.
    - Zijn er ook mensen van mijn leeftijd te vinden? Als je naar een naturistencamping gaat waar een zwembad is en andere accommodaties zul je daar veel verschillende leeftijden vinden
    - Is het normaal als je iemand bekijkt? Ja je mag heus kijken maar doe het niet opvallend
    - of ik ergens anders op moet letten? Waar ik nu niet op kom? Veel mensen denken dat een naturistencamping/strand een grote sex camping is, maar wij doen alles hetzelfde dan op een textielcamping/strand maar dan alleen naakt

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik ga (zomers dan) regelmatig naar een naaktstrandje. In het begin was ik ook bang om een stijve te krijgen maar dat viel erg mee (gebeurd eigenlijk nooit als ik het niet wil). en om je vragen te antwoorden
    - Nee hoef je niet bang voor te zijn gebeurt wss niet. En als het toch gebeurt geen probleem. En als je het vervelend vind ga je gewoon het water in of ga je op je buik liggen
    -Op de strandjes waar ik allemaal kom zijn allerlei mensen. Vaak oude mannetje maar ook best wel gezinnen en jongeren maar nooit heel veel.
    - als je een rondje loopt mag je best naar iemand kijken. einlijk net als op het textielstrand doen.
    - Er zijn natuurlijk ook wel mensen (meestal oudere mannetjes) die op sex uit zijn. die friemelen dan een beetje aan hun lul en kijken wat jij doet. soms heb ik dan zin en trek me gewoon af. als je dat niet wilt zeg je gewoon nee of je kijkt niet dan houd het vanzelf op.

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Leuk dat er weer belangstelling voor naturisme komt. Liever gebruik ik de term naaktrecreatie. Naturisme is meer een leefwijze waar naakt zijn onderdeel van is. Er zijn in ons land veel mogelijkheden om in je blootje te genieten. Strand, de natuur in, lekker zwemmen of naar de sauna. Je mag officieel naakt recreëren in gebieden die zich daarvoor lenen. Als je anderen er niet mee stoort of lastig valt. Kamperen daarvoor moet je naar landen als Frankrijk of Kroatië. Helaas is veel publiek op leeftijd, dat is jammer. En over die harde plasser, elk jaar na een lange winter wil ik de eerste keren ook weleens een stijve. Dat is zo natuurlijk dat niemand daarvan gek op zal kijken. Weet wel dat er altijd mensen kunnen zijn die anders over naakt denken en puur op opwinding uit zijn Geniet, het is jouw lijf, de fijnste kleding is geen kleding!

    19 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten