Skip to content
21 reacties
4019 weergaves

Piemels vergelijken

Ik was vanmiddag bij een vriend om aan een opdracht voor school te werken. Toen we een kleine pauze namen vroeg hij of ik mijn piemel met hem wilde vergelijken. Ik twijfelde maar heb het uiteindelijk toch gedaan. Is het heel raar wat wij hebben gedaan? Of zijn er meer jongens die dit doen?

13 jaar
4 maanden geleden

21 Reacties

  • Niks geks aan ts, hoe was de vergelijking?

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Heb dit met 1 vriend regelmatig gedaan. We begonnen in groep 7 met een klein, kaal piemeltje en hebben nu allebei een grote harige piemel. Als we vergelijken laten we ook altijd onze eikel zien. Best grappig om te zien hoe een ander zich ontwikkeld ten opzichte van jezelf

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Heb ik ook vorige week gedaan met een vriend. Toen wilde hij mij ook graag aftrekken wat ik goed vond als ik het ook bij hem mocht doen. Nadat ik had gespoten ging ik hem rukken en hij begon toen zijn piemel stijf was ineens te plassen en kon niet meer stoppen. Als ik een stijve heb kan ik echt niet plassen. Hij is uiteindelijk niet gekomen. Hij ging eerst alles opruimen

    15 jaar
    4 maanden geleden
  • @j12: 15 cm is voor jouw leeftijd best wel groot hoor. Hoe groot gaat ie wel niet worden zeg. Te groot is voor een partner niet echt prettig. Belangrijker is wat je er mee doet.

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • mij piemol is 15 cm, is dit normaal?

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik heb het ook wel enkele keren gedaan om aan elkaars piemel te voelen en het velletje heen en weer te schuiven toen we zo 11-12 jaar waren. En wat later samen aftrekken en aan 13 jaar elkaar soms aftrekken.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • @j14 dat is mij ook een keer overkomen. Ik ben zelf besneden toen ik 7 was omdat mijn voorhuid veel te nouw was.
    Toen ik een jaar of 10/11 was bleef ik een keer in de zomervakantie bij een vriend logeren. Hij had een zwembad in de tuin staan dus daar wilde wij gebruik van maken. We gingen ons tegelijk op zijn kamer omkleden. Toen ik mijn onderbroek had uitgedaan en mijn zwembroek uit mijn tas pakte zag ik hem al wel naar mijn piemel kijken maar hij zij er niks over. Toen we na het zwemmen weer gingen omkleden keek hij weer de hele tijd naar mijn piemel, maar nu vroeg hij ook of hij hem mocht aanraken. Ik vond dat prima, dus hij pakte mijn piemel achter mijn eikel vast en begon het naar voren te schuiven. Toen hij dat een paar keer geprobeerd had vroeg ik hem wat hij aan het doen was. Hij zei dat hij probeerde om mijn velletje weer goed te doen. Toen heb ik hem maar even uitgelegd dat ik geen velletje meer heb, waarom ze dat gedaan hebben en hoe ze dat gedaan hebben. Natuurlijk had hij allemaal vragen, dus die heb ik town zo goed mogelijk beantwoord. Hij heeft mij daarna ook aan zijn piemel laten zitten.

    15 jaar
    4 maanden geleden
  • Een jaar geleden ook eens gedaan met een vriendje, waren samen zwemmen in de rivier en bij t aankleden vroeg hij ook om te vergelijken. Hij was al stijf en ik werd dat ook heel snel. Toen hij vroeg om te mogen voelen wilde ik dat wel maar ook bij hem natuurlijk. Ik wilde z’n voorhuid weer over z’n eikel schuiven maar dat kon helemaal niet, bleek dat hij besneden was. Maar dat had ik serieus nog nooit gezien, vond dat wel leuk om eens in t echt te zien. En hij vond t wel erg leuk eens een voorhuid te voelen. Daarna no lag vaker samen vergeleken en naakt geweest met hem.. doen vlgns mij veel jongens hoor, iedereen wil een ander ze piemel wel eens zien toch?

    14 jaar
    4 maanden geleden
  • Aan j16
    Durven jullie nog meer met elkaar te doen?
    Ik denk dat jullie beide wel een stijve kregen door het aanraken en voelen. Ik werd ook altijd nat als ik dit met mijn bff of ander meisje deed.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Het is heel normaal wat jullie hebben gedaan. Maar het is ook heel normaal dat je twijfelt of je het zou doen. Wat heeft uiteindelijk gemaakt dat je toch je broek uit hebt gedaan?
    Ben hier zelf ook altijd een beetje terughoudend in geweest. De allereerste keer dat ik die vraag kreeg zei ik dat ik dat op dat moment niet wilde maar misschien een andere keer, omdat ik een beetje overvallen werd door zijn vraag (waren net klaar met huiswerk maken). Dus de week erna vroeg hij weer of ik piemels wilde vergelijken. Ik zei is goed maar alleen kijken niet aanraken. Dat vond hij goed, dus toen hebben we allebei onze broek uitgedaan. Ik was wel een beetje zenuwachtig, maar uiteindelijk viwl het wel mee. Omdat het best wel goed bevallen was durfde ik wel een stapje verder gaan door hem aan mijn piemel te laten voelen. Dus die keer daarop vroeg ik of hij dat ook wilde en dat wilde hij wel, dus toen hebben we elkaars ballen gevoeld en elkaars voorhuid teruggetrokken. Ben uiteindelijk blij dat ik het gedaan heb, want zonder dat ik het doorhad was ik toch best nieuwschierig naar wat een ander in zijn broek had zitten.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Is normaal, zullen heel veel jongens doe, ik ook hoor

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • Zo ging het bij mij ook j22. Dat is beter dan porno zoeken, want dat is echt. En wat je zegt lachen. Er hebben wat jongens mijn poes gezien, maar ik heb wat jongens hun piemel gezien en gevoeld. Eigenlijk niets bizonders, ook die piemels niet. Maar de manier waarop was zo leuk. Dat vergeet je niet.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik heb dit al eens gedaan met een vriendin. Gewoon in een melige bui. Ze wilde haar poesje wel laten zien, als ik mijn penis tevoorschijn haalde. We hebben er erg om gelachen, maar het was ook wel geil hoor. Ik kon na het zien van haar lipjes mijn erectie niet meer onderdrukken. Zij vond dat weer geil om te zien. Er is niks gebeurd toen, maar ze vroeg nog wel of ze mijn ballen eens mocht voelen omdat ze nog nooit bij een jongen had gevoeld.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Aan 11-12 jaar ook nogal wat met vrienden gedaan en soms aan elkaars piemel voelen.
    En wat later met elkaars ballen een beetje spelen en ook elkaar aftrekken.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Ja ook gedaan met vriendinnen

    15 jaar
    4 maanden geleden
  • @TS, dit is niet raar hoor. Ik weet nog dat een vriend bij mij op school hetzelfde vroeg. Hij was toen 15 en deed zijn broek naar beneden. Hij had al een erectie. Ik was toen 14 en deed mijn broek ook naar beneden. Ik had ook een stijve. We hebben elkaar niet afgetrokken, maar ik mocht wel zijn ballen voelen.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Maakt echt niets uit dat jullie dat doen. Zolang t wederzijds goed wordt gevonden is t prima. Later in je leven doe je t ook nog.

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Raken jullie elkaars vagina dan ook echt aan? Wij laten wel eens de binnenkant aan elkaar zien

    14 jaar
    4 maanden geleden
  • M17
    Met heel de school?
    Hoeveel meiden waren het dan wel, 200-300?
    En dan vraag ik me ook af hoe dat dan gebeurde.
    Maar het kan ook opwindend zijn om zoveel lippen te zien en te vergelijken.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Hey ik ben een meisje maar wij vergelijken ook wie de langste schaamlippen heeft! Het is zeer interessant! Heb het al bijna met heel de school gedaan. Is gewoon normaal.

    17 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten