Skip to content
13 reacties
1978 weergaves

Voetballen/sporten zonder onderbroek

Ik voetbal zonder onderbroek omdat ik dat namelijk heeeel erg fijn vindt, maar wat vinden anderen daar van? Bij vrienden kan je zien wie een stijve of een slappe heeft.

13 jaar
4 maanden geleden

13 Reacties

  • Basketbal broekjes en truitjes zijn best wel lang En ik hoef echt niet bang te zijn dat mijn piemeltje te zien zijn als ik op het veld sta

    13 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik moet er niet aan denken om zonder onderbroek te voetballen. In mijn team hoor en zie ik dat vele zelfs aparte onderbroeken hebben voor voetbal. Die zitten meestal wat strakker zodat alles op zn plek blijft zitten. Maar als jij het fijn vindt, zeker doen!

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Bij ons in de ploeg doet geen enkele jongen zonder, dat is ook helemaal niet comfortabel tijdens voetballen als je lul heen en weer dendert

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Sorry ik zie bij het na lezen Dat ik twee keer de R Bij Sport ben vergeten

    13 jaar
    4 maanden geleden

  • Jongen van 13 jaar ik ben ook 13
    Sporten zonder onderbroek
    Er is niks mis mee Ik zit op basketbal en ik sport ook altijd zonder onderbroek op, T Training en wedstrijden training en wedstrijden We hebben lange sporttruitjes die we in onze sportbroekjes moet steken
    Zijn er jongens die ander spoten doe en ook zonder onderbroek spoten

    13 jaar
    4 maanden geleden
  • Waarom niet? Veel jongens/mannen doen dat. Het geeft een veel vrijer gevoel. Ik doe dat ook. En als je een stijve krijgt, wat boeit dat.

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Mja, wat moet je daar van vinden? Bij ons op de fitness is er ook zo'n gast zonder ondergoed maar wel een wijde sportbroek. Wanneer hij bvb op de bench ligt op te drukken, zie je echt alles. Ik zal hem er nooit op aanspreken maar er zijn andere leden die hier langzamerhand genoeg van hebben en actie overwegen. Want het gaat hier duidelijk om bewust exhibitionisme en geen toevallig 'ongelukje' wat iedereen kan overkomen. Als je last hebt van oncomfortabele onderbroeken bij het sporten ga dan voor een jockstrap. Die zijn daar speciaal voor ontworpen. Maar loop nou toch niet met je zaakje te koop. Daar zit heus niemand op te wachten.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Zonder onderbroek zwalpen piemel en ballen heen en weer bij sporten. Vind ik niet leuk.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Glipt hij dan er niet uit als je rent?

    15 jaar
    4 maanden geleden
  • Als ik dat doe ga je ook heel duidelijk m’n pik zien, zeker gezien ik moet voetballen in n wit broekje. Ben je er niet bang voor dat ie er uit glijd ofzo als je een sliding maakt

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Eh ik krijg al vaak per ongelijk een stijve tijdens t voetballen . Ben bang als er steeds zo’n broekje langs schuurt dat ik dat dan de hele tijd heb. Doe je dat trouwens ook met gymles?

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Je moet doen wat je zelf wilt

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Jongen13. Ik heb juist een wat strakker slipje onder mijn voetbalbroekje aan. Niet te strak, maar wel zo dat "alles" wat op zijn plaats wordt gehouden. Ik heb namelijk een vrij grote hangende zak (mijn lul is niet zo groot) en met alleen maar een voetbalbroekje zouden mijn zak en mijn kloten tijdens het voetbalspel echt steeds heen en weer slingeren. Mijn kloten zouden dan af en toe tegen mijn bovenbenen aan ketsen en aangezien mijn kloten zeer gevoelig zijn, vind ik dat niet prettig. Zoals jij als jongen waarschijnlijk wel weet is dat voor ons als jongens onze meest gevoelige plek. Vandaar een slipje onder mijn voetbalbroekje, zodat mijn kroonjuwelen wat op hun plek blijven.

    15 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten