Skip to content
8 reacties
2692 weergaves

Gesjanteerd door m’n neefje

In de kerstvakantie zijn we met onze familie een paar dagen weggeweest in een huisje. Omdat t net zo uitkwam zou ik bij mn neefje van 13 op 1 kamer gaan en omdat hij best gezellig is vond ik dat ook prima. Toen we in bed lagen te kletsen had hij het steeds over trekken en of ik dat dan bij em wilde doen en hij bleef daar maar oneindig over doorgaan. Uiteindelijk heb ik dat toch gedaan en het was best wel raar om te doen omdat ik ook ouder ben. Toen hij een soort van klaargekomren was wilde hij dus mij gaan doen maar dat was niet afgesproken toch zei ik. Toen ging hij dreigen dat hij t van net aan zijn broer zou zeggen en dat ik em gedwongen had en zo was hij me aan t sjanteren om nou verder gezeur te voorkomen heb ik hem zijn gang laten gaan bij mij tot ik ook helemaal klaar was. De nachten erna was t weer hetzelfde alleen heb ik hem expres niet afgetrokken maar hij mij wel weer dus. Wat moet ik hier nu mee? Gewoon maar laten? Kan moeilijk naar mn oom en tante gaan toch?

16 jaar
4 maanden geleden

8 Reacties

  • Dat klinkt als een lastige situatie, zo te zien zou ik het met rust laten. Hij was denk ik gewoon uit op het aftrekken en ook het aftrekken van jou. Als je er niets meer van zegt gaat hij dit zeker niet vertellen ik ken dat soort jongens puur bluf. Hopelijk ben je geholpen grt R. N

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Ga de volgende keer alles stiekum filmen, en voordat hij begint natuurlijk duidelijk een paar keer zeggen dat jij het niet wilt! Zo heb je bewijs dat het niet vanaf jou komt maar vanaf hem. Uiteraard niet met je lul in beeld met filmen :p

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Er vervelend dat je neefje je probeert de chanteren. Ik zou je niet laten dwingen door hem. Mocht hij iets gaan zeggen, is het zijn woord tegen die van jou, dus kleine kans dat jij wordt gestraft voor aanranding ofzo. In feite heeft hij jou nota bene aangerand.
    Of je het er met iemand over moet hebben is aan jou, dat weet ik niet. Ik zou het dan in ieder geval wel doen met iemand die sowieso jouw kant kiest, de ouders van je neefje is dan misschien minder verstandig.
    Succes en sterkte.
    J17

    17 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik zou er wel over praten hoor. Als het later uitkomt en jij wordt er op aangesproken, wordt jouw verhaal zeer ongeloofwaardig. Eigenlijk ben je gewoon gebruikt door jouw neefje en hij waant zich "in control" omdat hij denkt dat jij er niks van gaat zeggen. Ik liet het er niet bij zitten.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Op jullie leeftijd is het op zich redelijk onschuldig maar als jij je er niet prettig bij voelt zou ik er toch met je oom en tante over praten. Het risico bestaat dat ze hun zoon eerder geloven dan jou, en de familieverhoudingen zouden onder druk kunnen komen staan.

    Als je het een plekje kunt geven in je hoofd zonder er drama's over te maken zou ik dat doen. Ik neem aan dat je het toch ook wel prettig vond?

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik zou het gewoon laten. Dit had je kunnen verwachten dat hij ook andersom zou willen

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Sorry dat ik het zeg maar dat jochie is echt niet goed bij z'n hoofd, dat hij in de puberteit zit snap ik maar dat hij je zelfs gaat chanteren is natuurlijk waanzin. Je moet dat ventje echt even op z'n plek zetten.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Nou, van je familie moet het hebben. Wat bezielde je neefje om jou te benaderen? Jij bent er mooi ingetrapt zeg.
    Het lijkt me wel moeilijk om zijn bewering te bewijzen, maar het zal jou tegenvallen te ontkennen. De 'slachtoffers ' worden heel snel gelooft.
    Ik zou zeggen als hij er mee door wil blijven gaan moet ie iemand van z'n eigen leeftijd maar vragen. Stop er mee en verdraag de consequenties. Waarschijnlijk durft hij niets te zeggen.

    18 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten