Skip to content
7 reacties
1290 weergaves

Boxershort fetisj heeft me volgens mij homo gemaakt

Laat ik het vanaf het beginnen uitleggen

Een kind kan niet zo zeer goed weten op wat hij valt maar ik kan herrineren dat ik wel een oogje had op meisjes want als een 10 jarige keek ik wel naar wat meisjes, jongens vond ik niet en keek niet zo zeer opgewonden naar de rand van een boxershort. Echter twee jaar later, in groep 8 was ik meer benieuwd geworden naar merk boxershorts en vooral naar het merk Bjorn Borg. Onlangs dat ik keek naar merk ondergoed, vond ik het niet fijn om mijn meesters rand te zien van zijn boxershort of tijdens kamp in zijn boxershort. In klas 1 begon ik steeds meer te kijken naar bekende mensen in hun boxershort, ik vond hun zelf niet aantrekkelijk en sommige mensen die ik nu aantrekkelijk vind vond ik toen niet aantrekkelijk, ik vond mannen namelijk lelijk en meisjes mooi. Ik heb altijd tijdens het matsuberen aan een meisje gedacht, meestal gewoon niet bestaand iemand. Tijdens de corona pandemie begon ik steeds.meer te kijken naar series en films waarin er homo's waren. Ik kocht ook Bjorn Borg boxershorts en elke keer als ik die aanhad, wou ik matsuberen.
Terwijl het in begin alleen begon met belang naar merk boxershorts, is het echter zo erg geworden dat ik ook opgewonden wordt van bepaalde mannen, zoals een jongen in me klas. Ik heb echter ook nog een oogje op meisjes. Ik denk meer dat ik biseksueel ben. Ik ben niet van plan om uit de kast te komen want wil ik een gezinnetje oprichten en er zijn ook wat meisjes die ik leuk vind. Aan de andere kant zal ik ook dus wel een keer seks willen hebben met een man, gespierd lang, ergens tussen de 25-35 en een Bjorn Borg boxershort aan. Ik snap echter niet hoe ik homo ben geworden door een boxershort, waarom ik benieuwd was naar merk boxershorts, hoe ik hier.mee kan omgaan en of meer mensen dit hebben. Kan iemand me helpen/uitleggen

18 jaar
4 maanden geleden

7 Reacties

  • Ik draag voornamelijk ook bjorn borg en het zit heerlijk. Ik snap zeker waar je gedachten vandaan komen

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik ben trouwens niet homo, maar vind het zelf ook wel geil

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik ben bi en kijk ook naar gasten in n boxer. Ik voetbal en ben altijd als laatste uit de kleedkamer dan zie ik die gasten in merk boxers van calvin klein, Björn borg en ook veel in on that as.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Een boxer fetisj kan je niet gay maken. Waarom we een fascinatie hebben voor ondergoed weet ik niet. Maar als je jong weet je nog niks over je seksuele voorkeur en die ontwikkelt zich. Het wordt nu pas duidelijk en je bent blijkbaar biseksueel

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Dat je geinteresseerd bent in boxershorts heeft je niet homo of bi gemaakt. Dat zit al in je en zo kom je ter wereld.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Het kan best zijn dat delen van je sexualiteit er pas later uit komen of dat je ze pas later snapt voor wat ze zijn. Ik heb vrienden die ook pas na hun 18e “er achter kwamen” dat ze ook op jongens vielen. Mijzelf duurde het ook tot m’n 16/17e om eigenlijk pas echt te beseffen dat ik ook op jongens viel. Zeker als je ook nog op meisjes valt, daar een voorkeur voor hebt en graag een traditioneel gezinnetje wil is het gewoon best normaal om het pas later door te hebben dat je misschien op jongens valt, en dat is ook helemaal niet erg. Plus ik kan mezelf hier enorm aan relaten want als jongen in de brugklas dacht ik ook “wat zijn die merkonderbroekjes van die jongens geil” en hoewel de onderbroek ze nog leuker maken vind ik stiekem eigenlijk gewoon die jongens aantrekkelijk.

    Je bent nog jong dus ik zou zeggen probeer jezelf gewoon een beetje te ontdekken. Er zijn genoeg plekken waar je homos kunt vinden die sex willen, maar kijk wel een beetje uit voor jezelf en doe het veilig

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Je bent niet gay geworden door boxershorts…. Dit is ook een rare gedachte! Je bent gay geworden door je ontwikkeling in je puberteit.

    22 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten