Skip to content
23 reacties
4903 weergaves

Douchen voetbal

Na het voetbal douchen wij naakt , op zich geen probleem maar vind het heel vervelend dat er ouders bij zijn om hum kind te helpen bij het afdrogen. Mijn piemel en ballen zijn het afgelopen jaar flink gegroeid. Laatst was er ook een jongetje van ongeveer 8 die zei jij heb echt een grote piemel . Ik natuurlijk blozen maar dat er moeders bij zijn vind ik vervelend en wil eigenlijk niet meer douchen wat moet ik doen?

12 jaar
4 maanden geleden

23 Reacties

  • Ouders horen niet in de kleedkamer bij oudere kinderen . Bij ons mag dat ook niet. De trainers en coaches komen wel in de kleedkamer. Ik zou het bespreken met de coaches .

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik zit al 9 jaar op voetbal. Sinds mijn 9de of 10de zijn er bij ons geen ouders meer bij. Eerst was het alleen maar naar elkaar kijken. De 1 krijgt een stijve, andere jongens spontaan ook. Als je ouder wordt is dat gewoon en als je op jongens valt helemaal. Bij ons zijn er 4 die gay zijn (ik ook) er zijn jongens die het nog niet weten maar wel spannend vinden en ook naar jongens kijken. Ze zijn bij ons makkelijk en je wordt niet snel weggestuurd dat het te lang duurt. De kantine er boven is ook een soort buurthuis waar altijd wel iets te doen is en beneden zijn genoeg kleedkamers. Ik vind het wel chill om daar naar andere jongens te kijken maar om iets met een leuke jongen te doen niet.

    14 jaar
    3 maanden geleden
  • In Denemakren moet iedereen naakt douchen in het zwembad. dus daar kijkt niemand op van een bloot douchen.

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Hé ts hoe denken je teamgenoten erover? Als iedereen ook zo denkt kun je misschien als groep naar je coach/trainer gaan

    12 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik had vroeger ook moeite met naakt douchen bij voetbal en school, ik ging gewoon naar de muur kijkend douchen zodat niemand mijn staaf zag, maar gelukkig toen ik 12-13 was hoefde ik al niet meer te douchen na gym ??

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Lastig is het zeker en met ouderen erbij is het vervelend . Een stijve kan gebeuren, bij ons stond ook een jongen met een stijve hij draaide hem even om het was zo weer slap.heb me er s'avonds op afgetrokken.

    13 jaar
    3 maanden geleden
  • Als er een mama van een jongen mee in de kleedruimte gaat om te helpen bij de jongeren, wordt er meestal niets gezegd tegen die mama's en dulden wij dit als oudere jongens wel. Maar stel dat het omgekeerd zou zijn en een papa gaat zijn dochter helpen in de meisjes/dames kleedkamer dan zou er nogal eens schande gesproken worden. Na enkele minuten zou die papa al uit de kleedkamer gestuurd worden. Weet je, een jongen van 8 kan zich best alleen aankleden en mocht dat toch ergens moeilijk zijn, dan kan deze jongen bij de andere jongens terecht om te helpen.

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik lees wel vaker dat er discussie is waar moeders/vaders met zoon/dochter heen moeten. ik zou net als laatste j20 doen.. gewoon lekker treuzelen... laat die moeders maar kijken hoor :p

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Wat betreft de kleedkamers bij waterpolo. Moeders horen met hun kinderen naar de dames kleedruimte te gaan en vaders naar de heren kleedruimte. Ik vind het wel leuk om even in mijn blootje naar mijn zwembroek te zoeken met de moeders erbij. Die worden dan helemaal ongemakkelijk en dat is hun eigen schuld.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Jongens van 8 kunnen zich toch wel zelf uit en aankleden en wassen en afdrogen ik zou het wel aangeven bij de persoon die daar over gaat

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • Kleedkamers zijn altijd punt van discussie. Soms dus ook ongemakkelijk. Ik zit op waterpolo en op sommige dagen is er voor ons dus kinderzwemles. Kleine hokjes zijn dan vaak bezet. Dus moeten wij met kleine kinderen j/m, en soms dus ook moeders, omkleden. Handdoek dr voor, omdraaien, niets aan de hand

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Wil niet dat jongens, laat staan hun ouders mijn stijve zien. Heb nog geen sperma eb heel klein beetje haar om mijn piemel .

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • Jongen 20: lol, hoe oud was die jongen dan?

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik ga vaak zwemmen en mijn les is iets na de zwemles voor kinderen. Als ik laat ben heb de ouders alle prive hokjes geclaimed en moet in de grote kleedkamer omkleden vaak zijn er dan diverse moeders snap niet dat ze dan niet naar de vrouwenkleedkamer gaan. Vind dat niet echt prettig mijn pik is slap erg klein zie soms jongetjes die al groter hebben en er heeft ook weleens een jongentje een opmerking gemaakt dat die van hem groter was.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Vervelend en lastig, ik zou me er niet voor schamen en gewoon gaan douchen ?
    Heb je al schaamhaar en sperma dan?

    15 jaar
    4 maanden geleden
  • Waarom schaam jij je voor je stijve? Dat is bij ons gewoon, kontjes ook. Dat krijgt iedere jongen en de meeste jongens kijken ook naar elkaar of experimenteren samen.

    13 jaar
    4 maanden geleden
  • Ts hier . Bedankt voor reactie . Ben net 12 en speel bij kleine club dus soms wordt er iets geschoven met spelers. Gebeurd ook soms dat er nog een team bij ons in box is. Moer er om denken dat ik geen stijve krijg , heb ik laatste tijd zomaar..

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • Het leeftijdsverschil is op jouw leeftijd te groot: 12 en 8. Je bent veel zelfstandiger. Je groei is verder. Alles al wat meer ontwikkeld. Jij hoort niet meer thuis in de groep van 8-jarigen.

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Toen ik 7 of 8 was waren er nog ouders bij met omkleden, ook met zwemles. Toen ik 10 gingen mijn ouders niet meer mee en toen ik 12 was waren er geen andere ouders meer bij. Ben nu bijna 14 en bij a de jongste van ons team. Wij douchen ook bloot en hebben lol. Als het te lang duurt ramt de trainer op de deur. Als we dan nog niet opschieten hebben we alleen koud water. Op school moeten we trouwens ook douchen na gym. Daar douchen we ook bloot.

    13 jaar
    4 maanden geleden
  • Ouders horen niet meer in de kleedruimte te zijn als je zelf 12 bent en je wilt douchen en afdrogen. Dus kleintjes naar een andere kleedruimte en zonder moeders en vaders douchen en aankleden. Gewoon even aangeven bij de coach. Die moeders gaan ook niet douchen met jou erbij toch.

    19 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten