Skip to content
31 reacties
3646 weergaves

Schaamhaar scheren

Hoe scheren jullie je schaamhaar en je balzak? En scheren jullie tussen jullie bilnaad? Zo ja, hoe?

15 jaar
4 maanden geleden

31 Reacties

  • Ik wax alles eraf. Ben ik een aantal weken klaar

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Ik heb een trimmer gekocht van een bekende scheerproduktenfabriek. Het apparaat is pas uit, speciaal voor de mannelijke geslachtsdelen. Het is een topper, alles in rap tempo hellemaal kaal. Of getrimd.

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Ik heb pas m nzak geschoten maar ik heb wat geraakt van m n huid van m'n zak, ik had
    Bloed in m n slipje

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Jongen van 21 hoe scheer jij je bilnaad liggend of staand wie doe je Bill en van elkaar ga je tegen een spiegel aan liggen dat je kan zien of het haar er af is maar als je het doet zal je wel een stijve lul hebben lijk me heel geil gezicht dan kan je meteen lul aftrekken en dan kan je de sperma op je bil naad vegen

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Jongen van21jaar heb jij wel bilnaad haar en ook haar rond je anus ik niet bij mijn is het glad wel schaamhaar en bal zak haar dat scheer ik af en toe als ik geil ben en daarna trek ik mijn eigen af en dan ben ik helemaal bloot scheer jij ook als je bloot ben

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Mijn vriendje (15) scheert altijd zijn zak met een mesje. Hij vindt het heerlijk om een gladde zak tussen zijn benen te voelen bungelen. Bovendien zijn zijn zak en zijn kloten nog gevoeliger dan anders, volgens mijn vriendje. Ik vind het heel opwindend om te zien dat mijn vriendje een lekkere kale zak tussen zijn benen heeft hangen, waarbij je dan ook die lekkere grote kloten beter onderin zijn zak ziet hangen. Ook om mee te spelen is dit geweldig, zachtjes strelen, zachtjes aan likken en mijn vriendje geniet hier enorm van als ik dat doe. Wij worden hier beide heel blij van.

    17 jaar
    1 maand geleden
  • Jongen 18@ ja ik heb wel haar in mijn bilnaad, jij niet? Is alles glad bij jou? En zijn je billen ook glad?

    21 jaar
    1 maand geleden
  • @J21, gewoon eens proberen. Ik scheer het vaak 1 keer per maand mrt een mesje

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Ik heb geen Bilhaar en ook geen haar rond mijn anus wel al haar schaamhaar bilhaar

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Hebben jullie zoveel haar in je bilnaad

    18 jaar
    1 maand geleden
  • J22 jongens 22@ ik heb nog nooit mijn naad geschoren maar ik zou het wel graag willen doen. Ik heb nog niet gedaan omdat ik bang was voor huid irritatie en jeuk. Maar ik zou wel graag een gladde naad willen. Hoevaak scheer jij? En gebruik je een scheermesje of tondeuse?

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Ik heb het opgegeven om te scheren
    Toen ik begon schaamhaar te krijgen was ik een beetje beschaamd omdat mijn vriendjes nog niets hadden en ik wel.
    Nu hebben er al veel jongens in mijn klas haartjes
    En laat ik het ook wat het is het is heerlijk om 14 te zijn.
    Beenhaar en oksels haar heb ik nog niet ben blonde jongen mischien komt het wel nog wat later

    14 jaar
    1 maand geleden
  • J16 oneblade is echt goed ik heb hem ook ik gebruik het om m’n baardgroei weg te halen en om mijn sikje+snor combinatie te onderhouden maar ook gwn voor lichaamshaar voor je ballen is het niet aan te raden maar voor boven je lul werkt het goed bij mij en andere plekken ook

    16 jaar
    1 maand geleden
  • @J21, ik brn niet j20, maar scheer zelf ook m'n naad. Ik heb zelf geen last van iritatie of puistjes, het is niet echt anfers dan ander haar. Heb je wel eens geprobeerd je naad te scheren? Zo niet moet je het echt eens doen, dat voelt zoveel fijner dan behaard!

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Mijn schaamstreek scheer ik met mesje volledig glad, net als mijn bilnaad. Mijn billen trim ik met een body trimmer zonder opzetstukje. Als ik mijn billen scheer met mesje krijg ik namelijk irritatie.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • J20 Scheer je naad echt glad? Krijg je daar geen puistjes of huid-irritatie van?

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Is er niemand die er een scheerapparaat voor gebruikt?zoals zo'n oneblade, ik overweeg om m te halen want mesje snij je jezelf soms mee. Iemand ervaring??

    16 jaar
    1 maand geleden
  • Ik trim soms boven mijn pik op een paar mm lengte. Ben niet heel trouw daarin dus meestal groeit het eerst weer tot een volle bos voor ik weer trim haha. Ballen scheer ik niet. Is toch veel minder haar en te moeilijk. En mn pik lijkt er ook niet groter door als ik wel zou scheren. Ook billen en oksels laat ik gewoon gaan

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Mijn vriend en ik scheren niet. Ik heb veel schaamhaar en hij ook. Vind het heerlijk om zijn harige ballen te masseren. En hij vind het lekker om door mijn schaamhaar te kroelen. Heb het eerder wel kaal geschoren tot mn 18e maar vanaf toen niet meer.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik scheer me nergens om eerlijk te zijn. Krijg er soms wel eens opmerkingen over van vrienden bij douchen na voetbal. Of van meiden waar ik een leuke avond mee heb. Maar die haken nooit af omdat er een bos haar rond mn lul staat:)

    19 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten