Skip to content
13 reacties
4176 weergaves

Kamer van je zus of broer

Ik heb een zusje van 14 en heb wel eens stiekem gekeken op der kamer of ze bepaalde toys heeft of dingen gebruikt voor je weet wel.

Nu is mijn vraag voor de meiden:
Doen jullie dit ook bij je broer of broertje om te zoeken naar dingen of sperma doekjes enzo?



Vraag voor de jongens:
Zoeken jullie naar toys of haarborstels die ze voor het mastruberen gebruiken?

Laat maar weten wat jullie hebben gevonden en al jullie verhalen.

16 jaar
3 maanden geleden

13 Reacties

  • Ik zou het niet leuk vinden als ze gaan lopen zoeken, ookal valt er niks te vinden...

    21 jaar
    7 dagen geleden
  • Ik zoek er niet echt na en heb bij m'n broer ook nog niks gevonden. Bij m'n ouders heb ik wel eens wat gevonden

    22 jaar
    17 dagen geleden
  • Ik ga echt niet bij mn broer op z'n kamer naar dingen zoeken. Hij zou me vermoorden haha. ik heb een keer een rol wcpapier op zn bureau zien staan. die gebruikt hij niet om z'n neus mee te snuiten denk ik

    15 jaar
    23 dagen geleden
  • Ik heb laatst bij m'n zus van20 en bij m'n moeder de wel bekende satisfyer gevonfen

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Als je de fleshlight van je broer leent gewoon eerst goed afspoellen en na gebruik ook ff goed afspoellen in lauw water dan is er niks vies aan toch. Heb dat zelf ook ooit gedaan met de fleshlight van mn broer hij heeft niks gemerkt.

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Ha j17, koop.er gewoon zelf een, of vraag aan je broer of je hem mag lenen

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Hoi, ik heb een broer van 19 en ik was een keer op zoek naar een schaar en ik wist dat hij er een had. Dus ik keek in het laatje van zijn bureau en daar vond ik allemaal pakjes met condooms, glijmiddel en een flashlight!! Ik wil eigenlijk wel een keer de flashlight gebruiken, maar dat durf ik niet echt en het is ook een beetje nasty, wat zal ik doen?

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik heb bij m'n broer van 20 toen ik op zoek was naar een shirt van mij in zijn kast een buttplug gevonden. Toen hij de kamer op kwam lopen gooide ik hem naar hem en werd hij ff rood, maar kon er wel om lachen. Toen gaf hij hem terug en zei: probeer vanavond maar eens, er gaat een wereld voor je open... Na grondig schoonmaken die avond gebruikt... En gelijk had hij hij, wat was dat een heftig hoogtepunr!

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • ze hebben allemaal gelijk maar ik snap het wel. Toch spannedn om te doen. Probleem gaat pas komen als je iets vind wat je niet wilt weten... wat ga je dan doen??

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Wat een ander op zijn of haar kamer verbergt is aan die gene en niet jou zaak dus deze vraag stel je niet. Hoe zou jij het vinden als er iemand jou kamer doorzoekt opzoek naar dat ene waar jij niet van wilt dat ze het vinden.

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Beetje kinderachtig niet om in andermans spullen te graaien.. Gewoon niet doen heb een beetje respect voor elkaars privacy jij zou het ook niet leuk vinden als jouw speeltjes worden gevonden door iemand die zo nodig moet rondneuzen in jouw kamer.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Ontzettend kinderachtige post inderdaad. Doe niet zo stiekem en vraag het haar gewoon.

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik vind dat je niet moet gaan neuzen in de de kamer van je broer of zus om te zien of er speeltjes liggen. Stel dat ze dat bij jou doet. En dan onder het avondeten er ineens uitflapt dat ze sexboekjes op je kamer heeft gevonden ofzo. Eerst stik je half in je aardappel en vervolgens wordt het een hele lange zit tot na het toetje. De ene awkward vraag na de andere. Haar kamer is prive. Wat ze daar bewaart hoef jij niet te weten.

    22 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten