Skip to content
9 reacties
1090 weergaves

Verzamel drift

Hoi, ik heb een verzamel drift voor onderbroeken. Ik heb er ondertussen een stuk of 80, tot gevolg dat ik er niet aan toe kom om ze allemaal te dragen.

Zijn er meer die dit hebben, en wat kan ik doen met mijn overschot. Ik ben er zegmaar snel op uitgekeken, maar alle onderbroeken zijn nog in prima staat misschien een paar keer gedragen.

Hoor graag of iemand dit ook heeft en hoe die hier mee omgaat.

22 jaar
3 maanden geleden

9 Reacties

  • @J19
    Zo 150 is wel echt veel! Welke onderbroeken vind je een leuke verrassing om tegen te komen?

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb hetzelfde en ik heb er nog wel meer dan 80. Misschien wel 150. Ze liggen bij mij op stapeltjes in een la. Ik pak ze steeds van de stapel rechts en leg de schone op een stapel links. Is de rechter stapel leeg, dan schuif ik ze allemaal een plaatjes op. Zo draag ik ze allemaal ongeveer even vaak (of niet vaak, eens per half jaar ofzo, soms een leuke verrassing wat je dan tegenkomt). En als ik er op uitgekeken ben, gaan ze naar de kledingbank.

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • @ts, ik heb ze gevonden denk ik. Zien er goed uit

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Ts hier, @J22
    Filter op op heren>kleding>ondergoed&sokken>overig, vervolgens moet je op Muchachomalo zoeken.

    Heb voor nu alleen Muchachomalo gedaan 16 stuks ofzo. Opzich wel animo voor, dus dat is mooi

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • @J22, wel leuke merken allemaal! Denk niet dat ik die van jou op vinted ga vinden. Ik raad je aan ook eens slips te proberen trouwens

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • TS hier, @j22
    Allemaal normale boxers. Van Muchachomalo normaal en Microfiber. Calvin Klein cotton stretch en bjorn borg microfiber en katoen. Als je wat wil kopen staat op vinted haha

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Wow dat zijn er echt veel! @ts ziin het allemaal boxers, of draag je ook andere dingen

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • TS hier, @j18

    Fetisj ook wel een beetje, het gevoel van bepaalde boxers geeft wel iets van een kick. Al is dat wel minder dan vroeger.

    2e hands kopen heb ik niet heel veel problemen mee. Heb er een stuk of 12 2e hands gekocht. Echter is dat wel van een jongen van mijn leeftijd en zijn ze enkele keren gedragen en in zijn kast verdwenen. Van een oudere man zou ik wel problemen mee hebben.

    Ik zou opzich wel op marktplaats of vinted oid willen verkopen, maar dan heb ik wel een beetje de angst dat er oude mannen op afkomen.

    Jou tip van een stuk of 20 dragen per jaar ga ik proberen toe te passen. En zet er denk ik een set op vinted, misschien dat ik er dan nog wat op terug kan verdienen. Hopen dat Muchachomalo interessant genoeg is

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Hey TS ik heb dat ok een beetje maar voor mijn is het meer een boxer fetisj. Ik vind me zelf mooi in een lekkere boxer en bekijk me zelf dan ook graag. Wel heb ik er dan 50 minder dan jou en mijn lukt het ook niet om ze alle 30 te dragen.

    Mijn tip draag er nu een tijdje steeds 20 verschillende dan volgend jaar weer 20 andere. Of draag er nu een paar tot die op zijn geraakt en ga dan verder op een volgende set.

    Ook weet ik dat er sommige mensen zijn die het geil vinden om gedraag de boxers van een ander te dragen bij het idee al mijn niet gezien.

    Of verkopen op marktplaats al weet ik niet hoe goed dat loopt.

    18 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten