Skip to content
12 reacties
1015 weergaves

ik heb iets met latex ,rubber ,strakke kleding

Ik heb dit al een tijdje ik denk sinds mijn 12 ofzo .
Maar ik van die strakke rubberen kleding zie word ik geil ,en soms van die rubberachtige regenjassen ook als ze nat zijn ook.
Meisje of jongens ik vind beide geil (want ik ben bi)

ben ik dan vreemd?

hebben dit meer mensen?

20 jaar
3 maanden geleden

12 Reacties

  • Ik heb dat ook, draag graag m’n full body latex suit, is zo geil en extreem strak.

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik heb een paar jaar geleden een onderzoek gehad en toen lag ik in operatie kleren op een soort tafel en de internist had een rubber schort aan van de zenuwen werd ik toen niet geil maar eenmaal thuis wel.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • dat heb ik met meiden en jongens in pvc en rubberachtige regenjassen..dan word ik echt geil...op een festival weleens meisje erin verwend

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik draag heel vaak een leren broek. En tegenwoordig ook een leren overhemd. Full Leather vind ik spannend en geil tegelijkertijd. Mijn vrienden vinden het ook oké dat ik in het leer loop. Ik heb één vriend die nu ook een leren broek draagt. Hij draagt hem niet vaak, maar nu wel steeds meer. Als ik jongens in een leren broek zie krijg ik direct een stijve.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • cool leuk al die reactie ,ik kick er ook al tijd op ,en heb bv paar jassen van stutterheim ,trek ik me soms in af...en latex heb ik nu ook paar dingen.

    Nu maar eens keer met andere jongens erin afspraken...

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Naast glimmend latex ook satijn omdat dit (mijn) fetisch is.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb dit ook. Vooral met latex en pvc. Ik vind ik lakjassen heel geil om deze te dragen. Hier heb ik meerdere van. Rubber heb ik niet zoveel mee.

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Deze vraag stelde ik mezelf ook. En nee het is niet raar in het begin vond ik het wel lastig maar tegenwoordig loop ik ook gewoon met leren broeken rond. Daarintrgen zou ik graag een keer latex willen proberen lijkt me echt spannend. En het allerleukste vind Ik dat mijn vriendin het ook leuk vind. Daardoor krijg ik ook veel meer zelfvertrouwen. Je moet het gewoon aan trekken dan went het wel.

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Toen ik verleden een scopie kreeg in het ziekenhuis kreeg ik over het operatiehemd ook nog een rubber schort aan,heb eigenlijk nooit geen idee gehad hoe geil dat kan zijn,alleen die lucht van rubber is niet fijn.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb geen latex, rubber of lak kleding maar vindt het super geil om te zien.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik ben gek op leer en nog meer op synthetisch leer. Ik word super geil als ik synthetisch leer aan heb. Ik heb synthetisch leren broeken, overhemden, hoodie en diverse synthetisch leren Jacks. Ik vind heerlijk om in het leer te lopen en de reacties, ook van mijn vrienden, zijn in het algemeen positief. Dus jouw voorkeur voor latex, rubber en synthetisch leer heb ik ook!

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Kom op, natuurlijk hebben meer mensen dat.

    23 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten