Skip to content
5 reacties
772 weergaves

Crossdressen

Ik ben benieuwd of er jongens zijn die aan crossdressen doen. Mij interesse hierin wordt steeds groter maar vindt het lastig om hier mee te beginnen. Met name het kopen van kleren want ik heb geen idee hoe vrouwen mate matchen met mannen maten. Dus als jullie tips hebben hoor ik het graag.

Verder hoor ik graag ervaring van andere jongens die aan crossdressen doen:
- Vanaf welke leeftijd ben je hiermee begonnen
- Hoe ver ga je enkel kleding of ook pruik/make-up
- Weten andere dit
- Waarom doe je dit

21 jaar
3 maanden geleden

5 Reacties

  • Vandaag heb ik (ook tijdens het shoppen) de hele dag een superleuke (imitatie) leren jumpsuit van Nike Jordan (eigenlijk voor meisjes) jumpsuit aan gehad. Dat trok wel wat bekijks, maar voelde gewoon zo ontzettend geweldig goed dat ik die veel vaker zal gaan aantrekken. Die suit zit superlekker en ik voel me er zo fijn in.

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Draag altijd een panty, op mijn werk en buiten op straat onder een lange broek, een maal thuis gaat mijn broek uit en blijf enkel in panty’s rondlopen, dat is de enige dat ik draagt.

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Meisjeskleren zijn ook over het algemeen zoveel leuker dan jongenskleren. Leukere materialen en kleuren, en uitbundigere vormgeving. Denk bijvoorbeeld aan een zilver metallic parachutebroek en een strak t-shirtje in knetterroze. Sneakers met vette plateauzolen eronder en dan is best wel af!!! Krijg best vaak vrolijke blikken en ook wel complimentjes van leuke meiden als ik dergelijke outfits draag, soms ook wel van jongens die er dan zelf ook wel cool uitzien. Oudere dames en van die “stoere” gasten kijken er wel vaak misprijzend naar, maar dat deert me niet.

    Op zich zou ik het ook nog wel leuk vinden als rokjes voor mannen/jongens eens een keer in de mode zouden komen. Maar zo’n beetje de enige te zijn die daar mee loopt vind ik nog veel te eng.

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Er staan voldoende maattabellen op het internet. Maar denk aan jeansmaat 30, dat is damesmaat 40. Ik draag vaak meidenkleren, maar geen rokjes of jurkjes, en ook geen make-up. Wel oorbellen en een neusknopje. Rond mijn dertiende begon mijn interesse daarvoor, maar nooit heb ik het plan gehad om helemaal als meisje te gaan. Geen pruik, gewoon heel kort haar en meestal ook iets van een stoppelbaardje. De look is een beetje gay, maar ik val toch duidelijk meer op meisjes… Wel een beetje stoere meisjes dan.

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik hoop dat ik als meisje ook mag reageren hoewel ik je natuurlijk niet alles kan vertellen. Ik weet wel dat je qua maat er ongeveer 8 af moet trekken. Draag je dus als jongen maat 50 dan past maat 42 meestal prima. De aanduidingen m en l en zo komen doorgaans goed overeen met de herenmaat. Houd er wel rekening mee dat je anders gebouwd bent. Aan de bovenkant heb je vaak een maatje groter nodig dan aan de onderkant. Bovendien is de maat niet overal hetzelfde. Een m van bijvoorbeeld vero moda valt meestal veel kleiner dan een m van c en a. Schoenmaat komt overeen. Tip: koop panty 's een maat groter dan de maat die je draagt. Wat de rest betreft kan ik niet echt helpen maar volgens mij moet je gewoon doen waar je je goed bij voelt.

    21 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten