Skip to content
16 reacties
5404 weergaves

Piemel van Vriend

Hoi, ik heb afgelopen weekend bij een vriend gelogeerd, en in de avond zag ik hem naar beneden lopen (ik denk naar de wc). Toen hij terug kwam was hij naakt, maar ik weet niet waarom. Nou kreeg ik een stijve, en dat heeft hij sws gezien. Ik ben hetero, maar zou wel graag willen vergelijken ofzo. Is dit raar? En hoe kan ik dit misschien aanpakken?

12 jaar
2 maanden geleden

16 Reacties

  • Het is op jullie leeftijd heel normaal om te willen vergelijken en dat je ook meer wil dan alleen vergelijken

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Seks voelt gewoon heel goed die sperma dat er uit gaat zalig

    12 jaar
    2 maanden geleden
  • @J15 kijkt bij het logeren je vriend dan naar je ding omdat je naakt slaapt? Ondertussen moeten jullie allebei toch fors gegroeid zijn beneden en zegt hij daar niks over?

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik hoop dat ik mag reageren als meisje maar ik vind dat je jezelf mag zijn dus als je dat met je piemeltje wilt doen doe het dan vooral je hoeft je niet te schamen, want alle jongens hebben dat.

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Toen ik 15 was heb ik ook keertje met een vriend afgetrokken enzo en als we nu logeren bij elkaar slapen we naakt enzo is best wel geil, het beste is eigenlijk als je beide beetje gedronken hebt dan ben je wat soepeler en ga je eerder ja zeggen op zulke dingen

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik hoop dat ik als meisje mag reageren. Je kan de volgende keer logeren toch gewoon weer je onderbroek aanhouden. En als hij aan jou vraagt waarom, dan vraag jij waarom hij niet bloot wilt slapen. Misschien vindt hij het wel leuk dat jij bloot bent, maar jij gunt het hem dan niet meer. Dan moet hij ook maar bloot gaan, toch?

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Toen ik 11 was wilde ik een keer de piemel van een vriend zien. Ik dacht dat als ik naakt zou gaan hij dat ook wel zou doen. Toen we gingen logeren en ons gingen klaarmaken om naar bed te gaan trok ik dus gewoon mijn onderbroek uit. Ik zag hem wel kijken maar hij zei er verder niks over. Hij trok gewoon zijn pyjama aan, dus ik vroeg hem waarom hij niet naakt sliep en of hij het niet een keer wilde proberen. Tot mijn spijt wilde hij dat niet en zat ik daar dus in mijn blootje. Toen schaamde ik mij toch wel even dat ik zo mijn onderbroek had uitgetrokken. Tot op de dag van vandaag heb ik zijn piemel nog niet gezien, maar moet ik er wel elke keer dat we logeren er aan denken dat ik bloot moet slapen

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • @J12 M’n stijve was best goed te zien door de deken heen. En of hij het gezien heeft weet ik niet zeker.

    12 jaar
    2 maanden geleden
  • Ts hoe kan hij jouw stijve geIzien hebben? En hebben jullie daarna nog wat met elkaar gedaan?

    12 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik ben weer thuis, net bij hem geweest en gezegd wat ik heb gezien. Hij zei dat hij dacht dat ik al sliep, en hij naakt slaapt. We hebben daarna nog Fortnite gespeeld, en voor elke kill die je maakte moest de ander een kledingstuk uitdoen.. Hij begon en ik zat binnen 1 potje al naakt hihi. Hij daarna ook

    12 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik snap wat je bedoelt J13, dat heb ik ook al eens gehad. Op de middelbare school heb ik twee dagen gelogeerd bij een vriend. We waren allebei 16 ofzo. Ik slaap vaak in een strakke boxer, soms helemaal naakt. De klasgenoot sliep toen in een onderbroek met een hemd. De eerste avond zagen we dat we allebei stijf begonnen te worden toen we ons gingen uitkleden. Die van mij was redelijk lang / dik en bleef in mijn boxer zitten, maar zijn penis was juist dun / lang en kwam onder zijn slip uit. Hij schaamde zich eerst, maar toen heb ik mijn penis ook gewoon laten zien en was het gelijk OK. Ik weet nog dat hij mijn ballen heeft gevoeld, want die waren zwaarder dan die van hem. Verder hebben we niks gedaan, behalve de volgende avond naakt geslapen. Niets om je voor te schamen.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik bleef vorig jaar ook een keer bij een vriend slapen. Toen we ons gingen klaarmaken om naar bed te gaan vroeg hij of ik het een probleem vond dat hij bloot sliep. Ik vond dat niet erg dus hij trok zijn onderbroek uit. Zelf slaap ik altijd in mijn hemd en onderbroek, dus trok alleen mijn kleren uit. Toen we klaar waren hadden we nog geen zin om echt te gaan slapen dus gingen we nog een spelletje doen. We gingen tegenover elkaar op de grond zitten, hij in zijn blootje en ik in mijn ondergoed. Toen we even zaten merkte ik dat mijn piemel stijf werd. Terwijl mijn piemel stijf werd zag ik dat die van hem ook steeds rechter ging staan. Ik zag al dat hij een paar keer naar beneden keek. Eerst dacht ik dat hij naar zijn eigen piemel zat te kijken, maar op een gegeven moment maakte hij een opmerking over piemels (weet niet meer wat hij precies zei). Ik keek toen even naar beneden en zag dat toen mijn piemel stijf werd hij uit mijn slipje was gekomen en hij dus de hele tijd naar ongeveer 1/3 van mijn piemel heeft zitten kijken. Ik heb toen maar mijn slipje helemaal uitgetrokken zodat hij mijn piemel helemaal kon zien en we goed konden vergelijken. Toen we klaar waren om echt te gaan slapen heb ik wel weer gewoon mijn slipje aangetrokken.

    13 jaar
    2 maanden geleden
  • Waarschijnlijk is hij gewend om naakt te slapen en dacht hij dat je toch sliep, ik slaap ook altijd naakt en kan niet slapen als ik iets aan heb. Maar hoe kan hij jouw stijve gezien hebben? En ik denk omdat je vriend naakt slaapt dat hij er ook wel voor open staat om te vergelijken met jouw. In mijn geval zou ik dat ook doen als een vriend dat aan mij vraagt

    12 jaar
    2 maanden geleden
  • Om op jouw leeftijd te zeggen dat je hetero bent is een beetje voorbarig. Er kan nog vanalles gebeuren in je puberteit en het is de normaalste zaak van de wereld dat jij jezelf met leeftijdgenoten wilt vergelijken. Als je vriend dat ook wil is daar niks mis mee, als jullie daar allebei een stijve van krijgen wat volstrekt normaal is, zou je gerust kunnen vragen of je de zijne eens mag voelen, en hij bij jou. Ik had een dergelijke situatie op jouw leeftijd met een vriend nadat we porno hadden gekeken. Hij vroeg me of hij mijn stijve mocht voelen maar onzeker als ik was heb ik dat afgewezen. Nog steeds spijt van! Gewoon jezelf ontdekken en vergelijken met een vriend is niks mis mee als je maar in gedachten houdt dat iedereen anders is. Als jouw piemel groter of kleiner is, of hij heeft al wel haar en jij niet of andersom, dat is allemaal normaal! De ontwikkeling verloopt bij iedereen anders en de ene persoon kan iets verder zijn in zijn lichamelijke ontwikkeling dan de ander. Op mijn 17e had ik wel schaamhaar en okselhaar maar had ik een vriend (ook 17) die al een flinke tapijt borsthaar had. Dat verschilt nu eenmaal per persoon dus maak je daar niet druk om. Ik hoop dat je vriend net zo nieuwsgierig is en dat jullie samen op ontdekking gaan bij elkaar! Niks mis mee en heeft niks te maken met je geaardheid!

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • Vandaag ga ik naar hem toe, hij woont dichtbij. Dus misschien dat ik iets kan doen.

    12 jaar
    2 maanden geleden
  • Je vriend is duidelijk niet verlegen. Misschien moet jij ook eens bloot gaan en dan zien of hij lang kijkt. "Wie zou de grootste hebben?' is iets dat je hem kan vragen ... en dan bewijs het maar.

    19 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten