Skip to content
12 reacties
1240 weergaves

Apadravya piercing, ja of nee?

Zit er al een tijd aan te denken om deze piercing te nemen, want ik vind hem erg mooi, ook al is het zetten ervan pijnlijk. Deze piercing gaat verticaal door de eikel wat het genot stimuleert. Iemand die ik ken en eerst een Prince Albert had is er erg tevreden over, meer dan over de Prince Albert, want met de apadravya kun je beter staand plassen.

Alleen vraag ik me af wat anderen ervan zouden vinden, zowel meiden als jongens. Wat zouden jullie ervan vinden als je vriend deze piercing zou nemen of je zou iemand tegenkomen hiermee?

22 jaar
3 maanden geleden

12 Reacties

  • @TS heb je inmiddels een apadravya laten zetten?

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Toen ik de titel las dacht ik dat het over een Harry Potter piercing ging: het lijkt op 'Avada Kedavra', zo in het eerste lezen weg :-) .
    Maar eender welke piercing: neen. Een jongenslichaam is te mooi om met piercings te verbrodden. Maar dit is mijn mening maar, ieder is vrij te doen wat hij wilt ...

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • @TS Ik heb hem niet gepijpt, maar als zijn pik stijf is dan sluiten de bolletjes helemaal aan bij zijn eikel. Het is niet zo dat er nog een stuk staaf uitsteekt. Hij zegt dat het pijpen prima gaat en volgens mij is dat ook zo. Ik heb die vriend van me nog even gesproken en hij zegt dat de apadravye een aanrader is. Hij zou hem zo weer laten zetten zei hij.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • @jongen 22

    Lukt het pijpen ook nog goed met zijn apadravya? Dat is het enige waar ik zelf nog over twijfel.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik heb zelf een prince albert piercing waar ik heel tevreden over ben. Met plassen heb ik geen problemen. Een vriend van mij heeft een apadravya en hij na de genezing vond hij het een hele fijne piercing. Ook zijn vriendin voelt daardoor een extra stimulatie. Dus voor beiden een win-win.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Topicstarter ík zou als ik jou was maar liever niet doen, nu is het hip en fun maar op een gegeven moment is die hype voorbij. Daarbij optellend niet alle meisjes of jongens vinden het lekker om je stengel te zuigen met zo’n piercing erin. Je heb genoeg plekken op je goddelijke lijf om een piercing te laten zetten

    13 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb naar een fotootje daarvan gezocht. Ik heb al pijn als ik die foto zie.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Vind het zelf heel lelijk plus met pijpen metaal proeven no thanks

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • @meid 22

    Nou, zo dramatisch is het echt niet als je het professioneel laat uitvoeren door een goed aangeschreven piercer. Als het genezen is zit de huid gewoon dicht, ook in het gaatje zelf. Af en toe even schoonspoelen is dan voldoende. Onder een voorhuid kan ook wel troep gaan zitten.

    Misschien zelf te oordelend?

    @jongen 13

    Staand plassen zou met een apadravya prima moeten gaan, met een Prince Albert kan staand plassen wel lastiger zijn.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Precies wat meisje 22 zegt niet doen

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • En dan de rest van je leven ontstekingen, pijn, ziektes, en mogelijk amputatie als het echt mis zou gaan? Dat is immers niet de properste plek van je lichaam. Ik snap niet dat sommige mensen zo stekeblind achter hun piemel lopen, en niet vooruit kunnen kijken?  

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Vraag me af of je daarna wel in de pot kan mikken en niet 2 wc’s naast elkaar moet hebben

    13 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten