Skip to content
10 reacties
1799 weergaves

Naaktstrand

Het ik zie hier best wel veel mensen praten over na het naaktstrand gaan en dit lijkt me ook best wel leuk. Maar ik zou echt heel bang zijn dagboek een stijve krijg. Hoe doen jullie dat?

17 jaar
1 maand geleden

10 Reacties

  • Ja jongen van 12 jaar! jij bent ook nog geen 17 jaar!

    Jouw hormonen werken nog niet op die hoogte.
    Als jij al sperma hebt, ben jij een geluksvogel. Niet ieder
    jongetje van jouw leegtijd heeft dat.
    je kunt er gewoon niets aan doen in sommige gevallen.
    Ik word heel erg snel stijf. terwijl ik er niets aan kan doen!
    Ook ik trek mij af van te voren maar tis geen garantie dat ik niet opgewonden word.

    15 jaar
    5 uren geleden
  • Misschien stom maar het is echt gewoon even wennen, en ja soms gebeurd het gewoon. Gewoon gaan. Eerste keer dat ik ging vond ik het erg spannend en was veel te bang om een stijve te krijgen. Ook omdat ik dacht dat je er niet gekleed mocht rond lopen. Dus bij bordje naaktstrand mezelf uitgekleed en was nog niet naakt of ik was steen hard. Toch verder gegaan. Een plekje gezocht en tijdens de wandeling beetje subtiel mijn handdoek ervoor.
    Maja wordt nu nog altijd vrij makkelijk hard op naaktstrand, als ik t gevoel heb dat ik bekeken wordt al. Irritant maar niet erg.

    22 jaar
    18 dagen geleden
  • @ts het ligt er ook aan wat je wilt. ik kom vaak op naaktsrtand maar ik vind het juist leuk om stijve te krijgen, zijn altijd wel mannen (wel vaak oude) die het leuk vinden om te kijken. Wel opletten want niet iedereen vind dat leuk! of kunnen.. als je geen stijve wil dan beetje bij een gezin gaan zitten daar gebeurt normaal niks., en anders gewoon op je buik gaan liggen tot het over is .

    19 jaar
    24 dagen geleden
  • Met mijn vriendin en een ander stel zijn wij op vakantie naar Normandië geweest. Wij zijn best close en wij zijn naakt op het strand geweest. Mijn vriendin en ik vonden het best spannend om ons bloot te geven samen met onze vriendjes. Zij heeft best grote borsten en ik weet dat mijn vriend daarop geilt. In eerste instantie ging ze alleen topless maar later gingen wij de zee in en trokken wij onze bikini broekjes uit. Die heb ik aan mijn vriend gegeven. Zij stonden elkaar aan te kijken of ze ook naakt de zee in zouden gaan. Uiteindelijk deden ze dat ook en mijn vriend raakte opgewonden. Hij kon zich niet beheersen en ik gaf eraan toe. Wij hebben op het strand sex gehad en ik was ok. Later hebben we samen sex gehad en dat was ook ok. Het voelde heel geruststellend dat we met zijn vieren sex konden hebben zonder dat het daarna ongemakkelijk was. Gelukkig voelde het heel natuurlijk. Later zagen we een stel van een jaar of 30 met een klein kind naakt op het strand lopen. Dat voelde zo natuurlijk. Wij willen dat later ook

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Ik vind een naaktstrand ook leuk, maar misschien heb je hier toch een wat andersbeeld over. Er zijn ( in Nederland) heel weinig tot geen jongeren op het naakstrand en sowieso weinig om opgewonden van te worden.. Het is gewoon fijn om naakt te zijn. Lezen, wandelen, zwemmen, ... als je met twee of meer bent kan je ook een spel spelen ofzo. Gewoon een lekker vrij gevoel, zonder meer. Krijg je toch ongewild een erectie ga je gewoon even zitten of bijv het water in.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Ga de eerste keer met een goede die je vertrouwt en ga niet meteen mooie meiden kijken, je zult zien dat je hem best onder controle kan houden. Als ik naar t strand ga dan ga ik eigenlijk alleen om mooie meiden te kijken en dan trek ik mezelf van tevoren n keer af en dat scheelt ook, maar soms dan gebeurt het toch gewoon en dan pak je een handdoek of ga je gehurkt zitten zodat niemand het ziet. Meestal is er op t naaktstrand wel begrip daarvoor.

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Ik ga heel vaak naar het naaktstrand maar ik heb er geen last van omdat ik er al heel wat jaren kom. Voor je gaat kun je je eerst goed aftrekken maar omdat iedereen daar naakt is zal het wel meevallen denk ik

    12 jaar
    1 maand geleden
  • In het zand onder he handdoek een kuiltje maken waar je handdoek ook een beetje in hangt voel je een stijve op komen omdraaien stijve in het kuiltje.

    18 jaar
    1 maand geleden
  • K zou gewoon rustig beginnen. Begin bijvoorbeeld met naakt zwemmen op een plekje waar niemand je ziet. Daarna kan je wel naar het naaktstrand en dan op een plek liggen waar weinig mensen zijn. Als je een stijve krijgt moet je gewoon op je rug gaan liggen. Ik krijg best snel een stijve maar de laatste keer op het strand kreeg ik het niet. Is gewoon even wennen.

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Een handdoek meenemen en jezelf bedekken wanneer het gebeurt. Het gebeurt ook wel eens bij anderen.

    23 jaar
    1 maand geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten