Skip to content
5 reacties
416 weergaves

Flaporen

Ik zit er over te denken om iets aan mijn flaporen te laten doen. Ik wil ze laten opereren zodat ik ‘normale’ oren krijg.

Maar ik twijfel eigenlijk ook wel om dit te laten doen

19 jaar
1 maand geleden

5 Reacties

  • ik vind het eigenlijk net als een beugel. Ik vind scheve tanden leuk en wil dus geen beugel. Bij flaporen hetzelfde,

    10 jaar
    1 maand geleden
  • TS hier: ik ben er vroeger wel mee gepest op de middelbare. Nu gelukkig een tijd niet meer

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Je hebt ook anti-flapoorstickers. Deze plak je aan de achterkant van je oren en corrigeren zo ook de stand van je oren.

    Deze kan je gebruiken om te zien of anderen daadwerkelijk verschil zien en of het bevalt. Daarna kan je altijd nog een operatie overwegen.

    Ook wanneer je nog een tijd moet wachten op de operatie (doordat je nu niet de goede verzekering hebt of door wachtlijsten bijvoorbeeld), kan je door die stickers nu al verschil laten zien aan je omgeving

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Twee nichtjes van mij vonden ook dat ze flaporen hadden en hebben er wat aan laten doen. Je oren worden dan niet dichter tegen je hoofd aangetrokken maar er wordt een knikje in gemaakt. Zo wijzen ze minder naar buiten.

    Jij zit steeds naar je oren te kijken omdat je denkt dat ze opvallen en dat het raar staat. De vraag is of het behalve jou zelf iemand stoort dat jij misschien wat meer uitstekende oren hebt. Op jezelf ben je meestal kritischer wat je uiterlijk betreft dan anderen dat zijn. Het is wellicht beter om wat meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Waar het in relaties uiteindelijk toch om gaat is je persoonlijkheid, niet je uiterlijk.

    Wordt iemand! Dan maken je oren niets uit!

    23 jaar
    1 maand geleden
  • Flaporen is een ruim begrip, ik vind het persoonlijk juist wel leuk staan bij een jongen maar als jij het echt vervelend vindt zou ik er zeker over nadenken om ze te laten opereren. Informeer wel bij je zorgverzekering of het vergoed wordt, operaties zonder medische noodzaak worden niet altijd vergoed !

    23 jaar
    1 maand geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten