Skip to content
2 reacties
471 weergaves

Wanneer hebben jullie geaccepteerd dat je homoseksueel was en hoe gaan jullie er mee om

Zoals de titel zegt. Wanneer hebben jullie geaccepteerd dat je homoseksueel was en hoe gaan jullie er mee om

Voor mij was het erg lastig. Ik had namelijk eerder vraag gesteld over homo zijn via boxershort fetisj. Ik heb die fetisj 6 jaar en in die 6 jaar werd ik eerst opgewonden van mannen met een mooi lichaam in hun boxershort. Met de tijd mee genoot ik ook van mannen die seks hebben. Werd ik ook echt verliefd op een jongen. Uiteindelijk heb ik het geaccepteerd dat ik gewoon homo ben en ga voor mezelf ook los op. Zo zie ik tijdens het sporten altijd een man in de midden 20 met heerlijke Nike boxershorts aan met een goed lichaam. Als ik ervan opgewonden wordt, hou ik mezelf niet tegen. Maar ik woon en leef in een omgeving waarin homoseksualiteit niet geaccepteerd wordt dus het is nodig om te verbergen. Niet zo moeilijk maar soms heb je homoseksuele vragen, wordt je opgewonden en moet je rukken. Deze dingen verbergen is al moeilijk en nu moet je het dubbel verbergen voor je vrienden en familie. Maar het is niet anders

18 jaar
16 dagen geleden

2 Reacties

  • Toen ik 16 jaar was, begon ik het steeds meer te accepteren. Dat heeft er ook mee te maken dat ik op dat moment verliefd was op een vriend van mij. Ik heb het nooit tegen hem gezegd, en daar heb ik veel spijt van. Die jongen spreek ik nog af en toe, want hij zit in mijn vriendengroep die bestaat uit vwo-leerlingen van mijn vorige school, de middelbare school. Hij weet wel dat ik op jongens val, maar dat heb ik pas veel later verteld. Gisteren had ik nog een goed gesprek met hem gehad, want wij waren de enigen uit de groep die met de fiets naar een pretpark gingen; de anderen waren met de bus gegaan, omdat ze het te ver vonden om te fietsen. Ik vind het nog steeds fijn om hem te zien en te spreken.

    Aan mijn ouders en broers heb ik er nooit wat over verteld; hopelijk zien ze op een gegeven moment wel met wie ik thuiskom. Wat ik lastig vind aan de 'homowereld' is dat het vaak om seks draait en het lastig is om relatiemateriaal te vinden. Ik moet wel zeggen dat ik die wereld niet ken, maar dat ik dat op internetbronnen lees. Als ik op meisjes viel, zou dat een stuk makkelijker zijn geweest. Ik weet dat 2 meisjes op mij vielen. Bij eentje was het wel heel duidelijk, dat was in mijn examenjaar van de havo. Op het eindexamenfeest en het galafeest werd dat heel duidelijk, omdat ze een beetje aangeschoten was en een vriendin van haar allemaal dingen aan mij ging vragen.

    Ik doe ook een teamsport, waarvan de mensen daar niet weten dat ik op jongens val. Eigenlijk wil ik stoppen met die sport – de sport die ik al langer dan 12 jaar doe – omdat ik me daar helemaal niet op mijn plek voel. De meesten houden wel van een drankje, met uitzondering van 2 andere teamgenoten en ik. Ook maken ze homo grappen die niet grappig zijn. Sinds ik 18 ben, moet ik fluiten als scheids, en dat overprikkelt mij heel erg. Ik ervaar daar heel veel stress door: ik moet eerst bedenken aan wie ik het punt geef, daarna de fout, en ik vraag me vaak af of een bal uit is. Dat zie ik dan niet en geef ik dubbel, en dat is voor niemand fijn. Ik heb prima ogen, maar ik heb tijd nodig om de informatie te verwerken vanwege mijn autisme. Het gaat te snel, waardoor ik het niet kan verwerken.

    19 jaar
    16 dagen geleden
  • Vorig jaar net voor kerst. Mijn moeder wist het al en ik hoefde er niet te veel over te zeggen. Het werd door de anderen in huis ook geaccepteerd. En toen ik na de kerstvakantie ook voor de klas uit de kast kwam waren de meeste reacties ... Ooo dat wisten we al. Toen had ik er al een veel beter gevoel over en voelde me ook minder onzeker. Makkelijker afspreken met jongens. Ik heb sinds 3 weken verkering en hij is bij me thuis geweest en ik bij hem. Dat voelt ook goed. Mijn moeder en zus vinden hem allebei leuk en dat heb ik bij zijn familie ook.

    14 jaar
    16 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten