Skip to content
131 reacties
4406 weergaves

zwembad

pissen jullie wel eens in een zwembad of op een grasveld buiten het zwembad of in de glijbaan?   ik wel als er geen mensen in de buurt zijn .

14 jaar
12 jaren geleden

131 Reacties

  • Zo veel en zo vaak mogelijk ;-) Maar niet in het bad, dat vind ik een vies idee, al weet ik dat het veel gedaan wordt en dat er chloor in het water zit. Ik pis altijd in mn zwemshort + boxer in de douche of in de wc's. En dan eerst goed douchen voor ik in het water ga. Heb ook een keer in het kleedhokje gepist omdat ik supernodig moest. Ik kon nog net op tijd mn broek uittrekken, maar toen liep het al in mn boxer...

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ze zeggen dat het er in zit maar het zit er nooit in ik doe het altijd

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik pis nooit in het zwembad, ook gebruiken sommige zwembaden en soms doen bezoekers het expres in het zwembad een middeltje waardoor het water rond om de gene die aan het plassen is verkleurd voor een paar sec/min tja daar ga je dan plassend in het zwembad terwijl iedereen je uitlacht. Maar goed ook want dan doen die viespeuken het in iedersgeval niet meer

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik mis wel eens in een zwembad maar omdat nu te doen in de kleedkamers het doen dat vind ik wel raar

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou zeggen: profileer jezelf maar als trendsetter en draag gewoon die slip of string en ga naakt douchen. Het risico is wel, dat er steeds meer zullen zijn die dat dan gaan doen en dan ben je helaas geen trendsetter meer. Toch maar doen, want als er iets is waar ik een hekel aan heb dan is het als kuddedier bestempeld worden!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen21   Ja, kijk ik wil wel, maar als je dat als enige doet is het ook weer zowat. Als iedereen het had (of de helft van de mensen ofzo) zou ik dat ook gewoon doen. Net als na voetbal in je boxer douchen. Ik vind het niet erg om naakt te gaan, maar als de meerderheid zn boxer aan houdt doe ik dat ook. Ik heb dus ook geen problemen met naakt zijn in een sauna of naaktstrand. Ik kan er ook niks aan doen.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen van 14, zijn we nu al zo preuts geworden dat eerst, jongeren 2 of meer broeken over elkaar dragen om te gaan zwemmen, want je mocht eens de aftekening van hun piemel zien, zeker niet dat ze een stijve kregen en nu gaat het al om bovenbenen die niet meer gezien mogen worden! Gaan we binnenkort allemaal met alle kleren aan zwemmen? Dan heeft een bepaalde geloofsgroep het toch gewonnen hier in Nederland!!!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Volgens mij is het vrij normaal om in het zwembad te plassen, zoals veel wedstrijdzwemmers toegeven. Voor een zwemtraining plas ik altijd op de wc of desnoods onder de douche. Tijdens het trainen moet ik altijd na een tijdje weer super nodig pissen. Eerst probeerde ik het op te houden tot na de training, maar laatst stonden we op de kant voor aanwijzingen en kon ik gewoon niet stilstaan, omdat ik zo nodig moest. Er liep toen ook een flinke straal in mijn speedo en zo langs mijn benen op de grond. Super beschamend. Tegenwoordig plas ik gewoon in het water, wil dat echt niet meer meemaken. Ik zie tijdens en na de training nooit iemand naar de wc gaan, dus denk dat iedereen gewoon in het water plast. Wordt toch weer gezuiverd.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • In zwem altijd met een zwemshort + goedkope witte zeeman boxer (die ik alleen gebruik om in te zwemmen)

    Op vakantie in het buitenland doe ik een zwemboxer aan, ik ken daar toch niemand, en m'n bovenbenen worden bruin.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • @ meisje van 22:     Draag je dan wielrenbroekjes met zeem erin?   Als ik ga zwemmen draag ik een wielrenbroek onder mijn zwemshort en al sik moet plassen doe ik het ook gewoon in de wielrenbroek, het is een heerlijk gevoel om de zeem warm en nat tussen mijn benen te voelen.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Je hebt gelijk jongen van 16. Ik zwem ook het liefst naakt en dan niet in een zwembad want pis is een ding maar sperma vind ik toch iets te ver gaan. Toch heb ik dit al meer keer zien gebeuren dat ze achter een muurtje o.i.d. elkaar stonden af te trekken en de vlokken sperma door het water dreven. Nou, mij mooi niet meer gezien in het zwembad!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Nee klagen omdat er iemand in het water plast maar wel zelf met vuil ondergoed onder hun beachshort aan hebben daarom gaan steeds meer zwembaden over op verbod om daar in te zwemmen.
    Maar chloor en ammoniak wordt steeds minder gebruikt het zijn nu meer chemicaliën die beter zijn en minder schadelijk maar de vraagsteller is tenminste eerlijk en de rest denkt het te zijn.
    Zelf zwem ik liever in een natuurgebied waar je ook naakt mag zwemmen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • ik draag het liefst strakke wielrenbroekjes en als ik plassen moet laat ik het gewoon lopen, lekker warm, mijn vriend kikt hierop

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Mah weleens maar alleen wanneer de wc's te goor zijn, je hebt er een paar die stinken zo erg ik kan er niet eens in de buurt komen.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Nou ik moet de eerste nog tegenkomen die nog nooit van z`n leven in een zwembad heeft geplast. In het grasveld plassen en van de glijbaan is natuurlijk onzin. Bah, je zal net je handdoekje daar neerleggen.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen ik pas in het zwembad was, zag ik een jochie van zo'n 13 jaar pissen in het zwembad

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon vies, als Je in het zwembad plast
    DAT doe Je niet,er zit wel gloor
    In Maar vindt het vies,alsbje het buiten doet op
    Het gras oke

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zwem in een privé zwembad van een wellness-center in de buurt.
    Best duur maar je zal er alvast geen smerige ziekte aan ovverhouden.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Helaas jongen van 19 zijn zwembaden niet meer voor ons geschikt. Er wordt dus kennelijk geneukt, gepijpt, afgetrokken en gepist. Toch voor een groot deel van onze leeftijdgenoten niet acceptabel, maar nogal wat jeugdigen denken daar kennelijk anders over dus laat die lekker in d'r eigen pis en sperma zwemmen! Mij niet gezien!!

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Zo. Nu gaan ze zelfs "wetenschappelijk" bewijzen dat zwembadplassen totaal geen kwaad kan. Hoe bestaat het. En goeie manieren? Niett meer van deze tijd zeker?

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten