Skip to content
21 reacties
2974 weergaves

Maagd

 Ben bijna 17 en nog maagd is dit raar en hoe houd was jij toen je werd ontmaagd.

16 jaar
12 jaren geleden

21 Reacties

  • Een jongen kan eigenlijk niet "ontmaagd" worden je hebt namelijk geen maagdenvlies maar ingewijd worden is wel een betere term.
    Hoe oud je moet zijn daar is geen echte richtlijn voor.
    er zijn jongens en meisjes die al heel vroeg "ingewijd" zijn terwijl er ook best veel jongens en meisjes die pas seks met een ander hebben wanneer zij dat zelf willen bv als ze getrouwd zijn.
    moslim meisjes en nog een paar andere geloven is dat zelfs iets wat gewoon moet anders kunnen ze niet trouwen en worden verstoten door hun familie.
    En de opmerking dat homo jongens pas "Ontmaagd" worden als ze geneukt zijn is onzin.
    Ik ben zelf homo en weet ook dat er genoeg jongens niet geneukt willen worden dat noemen ze een top (Neuker) en iemand die zich laat neuken is een bottom en iemand zo als ik is een versatile wat zoiets betekend als dubbelzijdig.
    Zelf ben ik op mijn 12de door een tweeling ingewijd en ook hun waren versatile je snap wel hoe dat verder in zijn werking is gegaan dat ga ik hier niet uitleggen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben dit jaar ontmaagd door mn vriendje, hij is 19, en is vrachtwagenchauffeur. Mijn ontmaagding was in de cabine van zn vrachtwagen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Het was op de dag van mijn 14e verjaardag toen een vriend bleef logeeren en toen hadden wij allebij een stijve toen hadden wij ons uitgekleed en is zijn piemel tussen mijn billen gegaan En ook mijn piemel tussen Zijn billen. en nu heb ik al 8 maanden een vriendin

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • jongen 14 jaar wordt jij dan pasthoor of wat

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben zo ong drie maanden geleden ondmaagd

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik hoef ni ontmaagd te worden, nergens voor nodig

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat is experimenteren. Want bij ons bruine volk doet niemand eraan en hebben we meestal al een meid gepaald voor de 16e.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ben zelf op me'n 18 ontmaagd en voor de rest maak je niet druk veel jongens die zeggen dat ze vroeg Zijn ontmaagd spreken niet de waarheid. Die zijn meestal erg aam de late kant met zijn ontmaagding

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • tja ik was 12 toen het gebeurde met een meisje op kamp maar hey het is niet erg vind iemand waar je het echt mee wilt en kijk goed uit met soa en dat soort dingen

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo, 18 en ook nog steeds maagd. Eerst en vooral aan meisje hierboven, het is (dikwijls toch) niet een bewuste keuze om maagd te blijven, bij velen is er gewoon niemand (ook geen vriend of vriendin) om 'het' mee te doen. Ik heb wegens een nogal turbulente jeugd en een strenge moeder ook nooit echt goede vrienden gehad om mee te experimenteren :( , dit vind ik wel een vrij groot gemis, en helaas te laat om in te halen. Zo dus topicstarter, je bent zeker niet de enige die nog maagd is, wacht voor de 'ware', en experimenteer ondertussen met vrienden! greets Q

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • amaai wat voor een saai boel ik werdt op 13 jaar ontmaagdt dus meisje 16 raar vind ik en van de rest vind ik het ook vreemdt

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ik ben 19 en ook nog maagd, komt wel goed, wanneer je er zelf klaar voor bent

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • T is niet raar en bedoel je bent pas zestien dus zo groot is je geval dan ook nog niet dus lekker wachten gewoon

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Het scheelt wat je 'ontmaagd' noemt.

    Officieel is ontmaagden als een meisje de eerste keer geneukt wordt. Homo's zeggen het ook wel als ze de eerste keer door een jongen anaal zijn geneukt. Voor het algemeen geldt dat voor jongens ook gezegd wordt dat ze 'ontmaagd' zijn als ze geneukt hebben met een meisje, al is de term feitelijk incorrect.

    experimenteren/seks hebben, in de vorm van samen trekken, elkaar aftrekken, pijpen, beffen, kijken, voelen, whatever, is niet 'ontmaagd' zijn. Sommigen denken dat ten onrechte wel, daarom ontstaat er vaak verwarring over.

    Mijn eerste keer seks (experimenteren met trekken/pijpen) was toen ik tien was, met een jongen van veertien. De eerste keer dat ik echt geneukt heb was met een meid van drieëntwintig, toen ik vijftien was.

    Dus zo gek is het niet als je nog 'maagd' bent op je zestiende. Ik neem aan dat je wel eens met vriendjes geëxperimenteerd hebt, of dat ook niet? Geeft op zich niks, maar je mist wel iets leuks wat een beetje bij de leeftijd hoort. Niks moet, maar er is ook geen reden om het niet een keer te proberen. Je leeft maar één keer...

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was 13 jaar zelf vond ik dat eigelijl veels te vroeg maar het is heel normaal maar probeer eerst eenn lange em goede relatie te krijgen zoals ik had/heb dan voelt het ook het beste

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Lol.

    Lol, een 16jarige kid die nog maagd is is niet raar nee :').
    Ja, ben ook maagd.
    Ontgroening is voor het eerst zoenen.
    - BM.

    19 jaar
    12 jaren geleden
  • xx

     ben ook 17 en nog maad

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • vraag

    het klinkt mischien raar maar wat is een ontgroening?

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • ook maagd

    lkkr belangrijk ik wacht wel ff ook al heb ik er zin in ik kon er zat krijgen om sex mee te hebben maar ik wil het bewaren voor het meisje van me dromen.

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • Woeps

    De meeste  jongens die ik ken zijn nog zo maagd en groen als wat. Ik zelf was 12 met me ontgroening en 13 met me ontmaagding, mja ik ben er gewoon wat vroeger bij dan andere Jonges. 

    16 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten