Skip to content
57 reacties
2688 weergaves

Schaamhaar bij meisjes?

Ik weet dat dit "boys only"is haha :p.   Maar toch wil ik graag van de jongens horen wat zij denken over schaamhaar bij meiden. Wij discussiëren er namelijk bij de meiden over.   Is het echt erg?, een afknapper? Hoe zien jullie het/wat vinden jullie er nou van?   Hoor graag jullie reacties   X 

18 jaar
12 jaren geleden

57 Reacties

  • Topic starter

    Alweer een tijdje terug dat ik dit topic had aangemaakt. Er zijn veel reacties binnen gekomen. Het is een beetje een welles nietes blijkbaar.   Gelukkig zijn er toch ook een hoop jongens die het of niet uitmaakt of wel het niet erg zou vinden.   Er is maar een klein groepje die er echt kinderachtig om doet. Hoop snel een jongen te vinden die het wel aantrekkelijk vind en het weet te waarderen.   xx van de topicstarter 

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • veel

    Ik ben ook een meisje met veel schaamhaar. jammer dat er zo vies gedaan wordt over schaamhaar. Het hoort daar en ook ik scheer echt nooit meer mijn schaamhaar van mijn leven. Heb ook altijd last van bultjes en jeuk en buiten dat vind ik het kaal echt heel kinderlijk en lelijk. Sinds een 1,5 jaar scheer ik ook niet meer en dat bevalt mij ook erg goed.

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • Geeen!

     Ik vind schaamhaar echt niet mooi, bij een man of een vrouw. Ik heb liever alles kaal. Maar het is geen afknapper, je bouwt toch geen relatie op schaamhaar?!?

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • Cool

     Ik vind het wel leuk  

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • veel

     Ik vind schaamhaar bij een meisje super geil Kaal is zo saai.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Kaal is beter xD

     Ik vind het bij meisjes kaal beter uitzien maar ik ben toch gay dus het boeit niet xD

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • Lekker geil

    Een heel klein streepje vind ik wel geil

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • kaal is alsof ze 10 van onder is

     mijn vriendin had het helemaal kaal gedaan ik vond het niet mooi khad het gevoel alsof ze van beneden 10was toen het weer wat begon te groeien was het top ongeveer halve cm is echt GOD. toen heeft ze bij gehouden tussen halve en anderhalve cm. ik zelf heb het op 8mm op tondeuse

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • scheren

    ik vind een kaal kutje toch wel mooi.ook ik scheer mijn pielemuis helemaal kaal.lekker toch als je op elkaar ligt. geen  vervelend geschuur.  lekker zacht.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • laten staan!

    Ook ik vind een meisje met schaamhaar veel meer opwindend dan al die kaalgeschoren vagina's.. M'n ex had veel schaamhaar, ook om dr schaamlippen heen maar ik heb daar nooit last van gehad bij het beffen, het voegde juist iets toe vind ik :) Bikinilijn bijhouden kan ik wel begrijpen, maar verder snap ik de 'mode' niet zo. Zelf laat ik het ook staan, alleen knip ik het om de maand een beetje bij.

    21 jaar
    12 jaren geleden
  • Hollywood

     klein beetje boven de vagina mag wel maar echt heel veel dat het zelfs de slip uitkomt ben ik weg zo"n klein streepje boven de vagina is wel geil  zo"n streepje noem je volgens mij een hollywood

    19 jaar
    12 jaren geleden
  • Deels kaal

    Ik zie graag schaamhaar, maar óók zichtbaar uitstekende schaamlippen. Ik bef graag, zonder kans op haartjes in mn mond of tussen mn tanden. Ik voel graag wat schaamhaar onder mn vingers. Ik vind een streepje geil staan en een kortgeknipte driehoek is ook prima.  

    21 jaar
    12 jaren geleden
  • TS @ meisje 12

    Als jij zegt dat het jeukt en irriteerd bij jou dan geef ik je geen ongelijk om het weg te halen. Ik vind je ook erg jong idd, maar goed we worden steeds vroeger volwassen zeggen ze.   Ik had het ook al sinds me elfde maar haalde het voor het eerst pas helemaal weg op me zestiende door/voor me eerste vriendje.    En ik ben het er niet mee eens dat je zegt dat het niet vrouwelijk is. Dat is echt onzin. Schaamhaar is juist een van de dingen wat een meisje tot een vrouw maakt. Mss zie je dat nog niet omdat je erg jong bent.   als ik voor de spiegel sta dan zie ik daar absoluut een jonge vrouw staan. ook al heb ik meer haar dan gemiddeld.    Dus mijn mening: Schaamhaar is hardstikke normaal en het hebben daarvan maakt je zeker niet raar of vies.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • x-

     Sorrry hoor maar een hele bos haar bij meisjes vind ik nix. En ookal was je je elkedag haar op die plek blijft irritant en et jeukt verschikkelijk. Het ziet er totaal niet vrouwelijk uit en als het uit je bikini komt is et helemaal fout. Ik heb al schaamhaar sinds m'n 11e en ik scheerde et vanaf toen gelijk weg. Je kan zeggen dat ik daar te jong voor ben maar ik wil het gwn kaal hebben of teminste kort. Dat is veel frisser dan zo en lelijke bos op je vagina! < Mijn Mening

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • Topic starter @ meisje 13/20

    Toen ik 13 was waren scheren en jongens nog niet echt bij mij in me gedachten aanwezig.   Als ik ga zwemmen dan draag ik een shortje (met een topje er bij natuurlijk :p). Ik zit er niet mee dat me boven benen minder bruin worden.    Ik vind schaamhaar niet vies ofzo. ik douche en was me elke dag dus.   Ik heb juist totaal geen last van me schaamhaar maar toen ik het weghaalde. (irritatie, opkomende haartjes etc.)   Ik ga het ook echt nooit meer weghalen omdat een vriendje dat wilt. Als een jongen echt van me houdt dan kan ik me niet voorstellen dat hij het erg zou vinden dat ik schaamhaar heb.   en wat dat ondergoed betreft. Meestal draag ik boxer shortjes dus dan floept het er sowieso niet echt uit. En wanneer ik af en toe een slipje draag, dan is het idd duidelijk zichtbaar dat ik alles laat staan.   so what. Vriendinnen van mij hebben het ongetwijfeld wel eens gezien en ik heb ook wel eens van een paar andere vriendinnen gezien. Weet niet precies wat zij allemaal met hun haar daar benenden doen maar van sommige heb ik wel wat gezien.  

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • Mooier

    Ik vind juist een volle bos schaamhaar veel mooier dan een kale vagina. Vind kaal zo kaal en het hoort gewoon er gewoon te zitten. En juist vrouwelijk en volwassen.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • natuurlijk

    Meisje 13 en 20, ieder z'n meug natuurlijk maar ik kijk op het (naakt)strand liever naar een natuurlijke volwassen vrouw met een heerlijk bosje schaamhaar. Je moet je schaamhaar natuurlijk wel goed schoonhouden maar dat is logisch, toch? 

    20 jaar
    12 jaren geleden
  • scheren!

     Ik vind schaamhaar onhygienisch en irritant. Ik heb of gewoon geen schaamhaar of gewoon hele korte haartjes, maar vaak houd ik dat niet langer dan 2 dagen vol en MOET het er weer af. Ik vind het ook een stuk frisser voor mijn vriend, alhoewel we het er nog nooit echt over gehad hebben. Ik zit trouwens wel echt met verbazing te lezen dat meiden hele bossen schaamhaar hebben.. sorry, maar daar walg ik echt van. In mijn vriendinnengroep scheert iedereen zich of ze knippen het netjes bij, maar haar dat uit je ondergoed ''floept'' komt bij ons allemaal echt niet voor.

    20 jaar
    12 jaren geleden
  • ik haal het weg

    ik heb nog niet lang schaamhaar maar ik haal het weg ookal heb ik een gevoelige huid want als je zoals nu gaat zwemmen in de zomer in je bikini is dat netter vind ik. want je kan wel zo'n wit/zwart sportbroekje aantrekken maar dan worden je benen minder bruin. en ik geef sommige jongens wel gelijk, als ik een jongen was zou ik ook vinden dat meisjes het weg moeten halen.

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • @Topic starter

    Er zijn vast wel jongens die je wel zo willen hebben, althans dat lijkt mij, maar is je schaambaar trimmen ook geen optie?

    18 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten