Skip to content
5 reacties
167 weergaves

Jongens die meteen zoenen.

 Oké gisteren was er een hele leuk jongen, ( ook 14 ja. ) en een 'vriendin' van mij vond hem ook leuk alleen zij is pas 12 dus hij zag haar niet echt zitten haha. En nou ik ben wel heel spontaan bij jongens dus ik ga meteen een gesprek aan, hij was trouwens heel aardig en ook vrij knap. En ik had ook tegen hem verteld dat mijn vriendin hem leuk vond enz, en zodra m'n vriendin weg was begon hij steeds aan me te zitten. ( Ja hij knuffelde me steeds van achter en zo'n dingen ) En ik was natuurlijk wel enthousiast want ik vond hem wel leuk en dat liet ik dan ook weer merken hahah. Maar op het einde wou hij me zoenen, en ok ik heb nog nooit gezoend en ik kon hem pas? Dus ik heb me omgedraaid. Maar ik heb wel z'n nummer en z'n msn, denk je dat hij me nog steeds ziet zitten of omdat ik niet makkelijk te krijgen ben hij nu niks meer van me wilt weten.

14 jaar
12 jaren geleden

5 Reacties

  • geentitel

    ik zou het heel erg stom vinden als een meisje die ik leuk vind en zij mij ook zich zou omdraaien als ik haar wil kussen

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • licht eraan

    he het licht er aan op de trouwdag van mijn ouders had ik leuk meisje ontmoet en het was snik heet dus ginge we naar mijn kamer en maakte ik het pikkedonker vanwege de zon :D en we waren aant praten en ineens begonnen we te zoenen licht er dus aan of je allebei wilt maar als hij echt van je houd dan maakt het hem niet uit over zoenen enzv  

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • Nou dat kun je testen

    Als hij echt om je geeft dan kan dat kussen en friemelen nog wachten, praat er is met hem over, dat je nog nooit een jongen gekust hebt, misschien kunnen jullie dat samen nog leren ;) en als hij boos word omdat hij zijn zin niet krijgt, dan is het een teken dat hij jou niet waard is ;)

    21 jaar
    12 jaren geleden
  • het maakt allemaal niet zo veel uit

     je moet doen waar je zelf zin in hebt en pas wanneer jij het ook echt wil. en niet gaan denken, doe ik het wel goed? want er is echt weinig dat je fout kan doen.   x

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • lalala

    Onderhand heeft hij me terug gemsnt. (:

    14 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten