Skip to content
6 reacties
232 weergaves

Is het DURVEN of ist het NORMAAL

Hoi, Mijn vrienden kunnen hun voorhuid tot over de eikel trekken, Maar ik kan en durf dat ook niet HELP IS DAT NORMAAL OF IST HET EERG????  

14 jaar
12 jaren geleden

6 Reacties

  • Voorhuid komt goed

    Je voorhuid een beetje 'trainen' helpt ook. Gewoon elke dag een stukje verder naar achteren trekken. Probeer het eerst eens met een slappe pik, hij zal een beetje stijf worden en je huid zal elke keer een beetje oprekken.

    19 jaar
    12 jaren geleden
  • Bedankt echt ;D

    Bedankt echtt ;D

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • te nauwe voorhuid

    Ik had het vroeger ook, bij de schoolarts vertelden dat het eventueel besneden kon worden maar dat wilde ik absoluut niet. Je moet gewoon door heel veel proberen het velletje proberen op te rekken. Iedere keer na het plaasen en tijdens het douchen enzo.  Niets forceren, dit gaat namelijk heel langzaam. Het helpt als je heel veel rukt, bij voorkeur in bad, en je zal zien dat je je eikel steeds meer zichtbaar zal worden. Als je eenmaal je velletje erover kunt krijgen in slappe toestand, kun je hem daarna hard laten worden, dat rekt je huid op. Maar doe rustig aan, denk niet dat je er binnen een maand vanaf bent. Er zijn ook zalfjes in de handel die je voorhuid zachter maken.   Bij mij heeft dat geholpen in ieder geval. Lukt dat niet dan kun je altijd nog besluiten om je te laten besnijden,

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • -

     Bah, wat een zielige wereld. Eén klein petieterig detail aan ons lichaam dat verkeerd is, en we bellen meteen de plastische chirurg...

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • oplossing

    Past het niet en doet het zeer als je het probeert?   Zoja, dan heb je een te nauwe voorhuid. daar kun je iets aan laten doen.
      het hoeft niet perse, sommigen kunnen ook "komen" zonder de voorhuid helemaal over hun eikel te trekken.
     

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • Allebei goed

    Lange of korte voorhuid, maakt niks uit, allebei normaal. Wel schoonhouden uiteraard, ook eroinder.  Sommoge jongens, ik ook, hebben hun eikel zelfs nog compleet bedekt als ze een erectie hebben (en die van mij is echt aradig aan de maat wel), is makkelijk om na klaarkomen sprema in op te vangen. Maar een blote eikel is wel geil om te zien, vooral als er natgeil uit opwelt.

    19 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten