Skip to content
10 reacties
1554 weergaves

Combinatie van type vagina en schaamhaar scheren.

Ik heb het type vagina waarbij de binnenste lippen zeg maar naar buiten komen, hoe ik mijn benen ook houd. Ik scheer mijn schaamhaar alleen tot de bikinilijn.
Nu ga ik binnenkort met een vriendin die dat vaker durft naar een naaktstrand , niet in de buurt.
Eigenlijk wil ik nu alles wegscheren of tot het bekende landingsbaantje wat die vriendin ook heeft.. maar zij heeft gesloten buitenste (grote) schaamlippen. Dat heet Barbie en bij mij Curtain. Alles weg geeft bij mij toch wel veel inkijk. Hebben jullie dat ook en is er een tussenoplossing. Zij zegt dat ik me er maar overheen moet zetten, maar dat lukt me niet.

20 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Hoi meisje van 22. Een deel van de antwoorden staat er dus al. Ik heb het niet gemeten voor het trimmen, maar behalve het scheren van de bikinilijn nooit eerder getrimd of geschoren dud denk dat er haren van bijna 10cm bij waren. Eerst heb ik hem op 24mm gezet en er toen nog 18mm van gemaakt. Dat is toch redelijk bloot hoor, maar ben er aan gewend. Heeft ook met die schaamlippen te maken. Helemaal verder met je eens, maar er zijn veel jongens die van oerwoud houden, zo noemen sommigen het ook. Ik had al een topic bij jongens gemaakt over hoe het op het naaktstrand ging. Dat ging over jongens die daar komen kijken met hun broek aan. Dat topic is geweigerd, ik denk doordat het ge negatief was. Niet dat we er last van hadden, maar het is een beetje zielig. Mijn vriendin wist wel een stukje waar meer jongeren komen, want op het eerste stuk waren ouderen. Het weer was maar net, dus we gaan weer als het echt mooi is. De date is gisteravond nog niet gemaakt.
    Wel tegen hem gezegd dat we het naaktstrand geprobeerd hadden en dat dat grappig was. Deed hij normaal tot positief over. Maandagavond wel afspraak om tegen hem te tennissen.
    Er is nog geen verliefdheid, ik sta niet in vuur en vlam, maar vind hem aantrekkelijk. Ik wacht waar hij mee komt, maar het antwoord heb ik al. Zoals jij wel weet ben ik er overal klaar voor.
    Mooi moment na Corona toch.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou meisje van 20, dat klinkt alsof je voor jezelf de juiste keuze hebt gemaakt. Als ik het vragen mag: hoe lang was het voordat je ging trimmen en hoe lang is het nu? Is er een heel stuk af?

    En ik snap ook wel dat als er misschien wel een date aan zit te komen dat het dan ook wel fijn is om het wat te fatsoeneren. Ik ben nu bezet en ik heb een vriend die een volle bos geweldig vindt en ik heb er zelf ook geen enkele moeite mee om zo harig te zijn. Maar als ik nu vrijgezel zou zijn en er een date aan zit te komen dan zou ik het scheermes er zeker weer bij pakken, want ik weet ook wel dat de meeste jongens niet op zo'n harige kut als die van mij zitten te wachten. Volgens mij is dat een flinke afknapper voor veel jongens. Net als jou hou ik mijn bos ook goed schoon, maar ik kan niet zeggen dat het er bij mij verzorgd uitziet, het ziet er wat rommelig uit en je kunt zien dat ik er helemaal niks aan doe.

    Hoe was het op het naaktstrand? Heb je je vermaakt en voelde je je prettig?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier zoals beloofd. Het zat prima en ik laat het voorlopig zo. Mogelijk maak ik de bikinilijn nog voor een kleiner slipje.
    Het naaktstrand ging zoals mijn vriendin voorspeld had. In het begin zat ik nog met mij benen tegen elkaar als er mannen voorbij kwamen ( leek of ik erg moest plassen zei ze).
    Later maakte het me niets meer uit en was er helemaal thuis.
    Blij met mijn nieuwe kapsel hihi, over de eerste dag naakstrand nog een apart topic bij jongens. We hopen nu snel een hele dag te gaan als het echt warm is.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Zo is het meisje van 22. Het is voor mij al een stap straks een paar uur helemaal naakt, maar ik wilde toch al langer het opener maken en dan ga je van het ene naar het andere. Helemaal geschoren zag ik met mijn schaamlippen niet zo zitten op het naaktstrand, misschien later wel. Dus wat je zegt dat trimmen was een goede tussenoplossing. Ik heb het gisteren al gedaan. Erg lang nog en toen nog wel iets korter. Het bedekt nog wel wat en ik vind het precies goed zo. Staat ook verzorgder maar dat is onzin, want mijn bos werd prima schoongehouden. Jammer dat ik het nog aan niemand kon laten zien. Als ik mijn haar anders heb moet altijd iedereen het zien, maar dat kon dus gisteravond niet. Een geheim in mijn broek hihi.
    Ik heb de laatste week wel contact met een jongen bij tennis, maar die weet alleen dat ik met vriendin naar het strand ga, niet waar. Wel ook een reden om het beneden wat op te ruimen, wie weet wat het met hem wordt. We gaan vroeg want er komt regen later in de middag. Ik kom hier vertellen hoe het was.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Trimmen klinkt mij als een prima optie voor jou. Om nu gelijk heel veel te scheren, iets wat je toch al niet gewend bent, maakt het alleen maar nog spannender om naar het naaktstrand te gaan. Doe waar je je nu prettig bij voelt, scheren kan altijd nog wel. Je kunt er ook voor kiezen om de komende tijd wat te proberen om te zien of het echt wat voor je is. Hoe dan ook, wat je ook kiest, niemand zal je raar aankijken. Als je er zelf maar tevreden mee bent. Ik ben nog nooit op een naaktstrand geweest, maar wel in de sauna en daar ben je ook naakt. De vriendin waar ik altijd mee ga is altijd helemaal kaal geschoren, en ik heb altijd mijn volle ongetrimde bos. En wij voelen ons beiden goed bij onze keuze.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Jullie zijn geweldig. Er stond alles in wat ik nodig had, ook om me zekerder te voelen. Julie begrijpen ik durf maar net naar het naaktstrand, daarom gaan we niet hier dichtbij. Topless is geen enkel probleem voor me ook al heb ik kleine borstjes. Slip uit om te zwemmen heb ik ook al gedaan, maar daar zo zonnen en rondlopen is voor mij een stap., toch wil ik het.
    Ik ga dus niets helemaal scheren, maar wel meer verzorgen. Dus zo lang mogelijk trimmen, dat het wat bedekt blijft. En dan volgende keer mogelijk korter als ik dat fijn vind.. ik zie er echt naar uit. Nu nog mooi weer.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • hoi hoi ... ik heb zoals jij het noemt ook "curtain" en heb er geen probleem mee . er zijn veel meisjes waar de binneste schaamlippen wat naar buiten komen ... ik scheer me geheel kaal en ja ik ben ook al een paar naar het naakstrand geweest ...geen probleem gehad ... maar je moet gewoon doen waar je je lekker bij voelt ... en ik heb een curtainringetje . dus mooi zichtbaar

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Waar voel jij jezelf het meest prettig bij? Als je normaal alleen je bikinilijn scheert is dat toch prima, je hoeft echt niet meer te scheren omdat je naar het naaktstrand gaat. Ik heb zelf wat jij een Barbie noemt maar ik scheer mijn schaamhaar niet en ik knip het ook niet bij, dus voor anderen is het vanaf een afstandje niet heel goed te zien hoe mijn schaamlippen eruit zien omdat ook die bedekt zijn met haar. Ik had vroeger wel zo'n landingsbaantje maar inmiddels al een paar jaar niet meer. Ik vind het nu wel fijn dat alles wat bedekt is en niet meer zo bloot is.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • waarom zou je je volledig moeten scheren? Dat bepaal jij helemaal zelf. Gewoon doen waar jij je comfortabel bij voelt.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik begrijp je. Zelf heb ik ongeveer wat je Barbie noemt en eigenlijk zie je daar dan niks. Bij jou is het minder saai en juist spannend voor de jongens, maar toch even te veel vo or jeszelf.
    Kun je niet de lijn zo laten en het niet te kort trimmen, dan blijft het toch een beetje bedekt. Kun je langzaam korter gaan. Ik ga ook weleens naar het naakt strand en daar moet je je lichaam nemen zoals het is en dat moeten anderen ook doen. Dus als je de eerste keer met je volle bos wil moet je dat doen. Veel plezier met je Curtain in het zonnetje.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten