Skip to content
34 reacties
6663 weergaves

naakt in openbaar

ik wil graag naakt in het openbaar zijn ik vind dat zo geil maar ik weet niet waar ik het best kan doen want ik wil niet gezien worden door familie of vrienden maar ik wil wel iets spannend proberen
hebben jullie ook al eens naakt ergens gelopen of ben ik de enige en waar kan ik dan het beste geilen?

16 jaar
5 maanden geleden

34 Reacties

  • Zijn die avonden gratis of moet je daar voor betalen? En hoeveel is dat dan zo ongeveer. Lijkt me wel de bom om met een groep meiden naar zoiets toe te gaan. De leeftijdsgrens zal dan ook wel 18 zijn denk ik dus niet iedereen uit onze vriendengroep kan dan mee.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik ben met een groep van zes meiden ook wel is op zo avond geweest. Had behoorlijk wwt gedronken en wordt dan meestal wel snel geil. Ik heb toen wel een stripper gepijpt waar iedereen bij was en naar keek. Het gaf mij eerlijk gezegd wel een kick. Ik was niet de enige die het deed(maar aan zijn pik die avond wel) maar voor mij was het ook wel zo iets om elkaars pijp kunsten te laten zien. Als ik sommige zag kan ik me niet voorstellen dat die iemand klaar kunnen zuigen. Zie het probleem niet. Of je je nou door een one night stand laat neuken, of dat je daar iemand pijpt?

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Maar ik wil het ook wel even opnemen voor vrouwen die naar zo'n avondje gaan. Om te beginnen zijn ze daar niet straalbezopen maar hooguit een beetje aangeschoten. En het beeld dat bankbiljetten in het rond vliegen is natuurlijk ook niet waar. Ze komen daar voor een gezellige avond met vrouwen onder elkaar.
    Kijk, die vrouwen worden een beetje gemanipuleerd. In het begin van de avond treden strippers op op het podium om de stemming erin te brengen. Pas later op de avond lopen die tussen de tafeltjes door en dan hebben ze alleen een schaamlapje voor wat op en neer wappert, dus weinig of niets bedekt. En dank komt het; ze komen dan bij een tafeltje waar ook 1 of 2 vrouwen die in het komplot zitten, vanaf het begin zijn aangeschoven. Die hebben dan al gezellig gekeuveld met de andere vrouwen aan die tafel en zo is er al een band ontstaan. En die komplot-vrouwen worden dan door de stripper zogenaamd uitgedaagd om bedekt door een handdoek die kerel te pijpen (wat natuurlijk niet zo gebeurt. Het lijkt alleen maar zo). En de andere vrouwen in de zaal worden zo over de streep getrokken en laten zich daarna ook gaan. En dat gebeurt dan meestal ook wel. Ze hadden alleen een eerste zetje nodig.
    Het is dus eigenlijk een groot spel. Op zich wel leuk om mee te maken, alleen heb ik geen behoefte om dan door vrouwen ook in mijn kruis te worden gegrepen.

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Helemaal met je eens m16, zo'n ladies night met straalbezopen huisvrouwen die bankbiljetten in speedos proppen. Walgelijk gewoon. Hoe laag kan je vallen als man?

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • ik snap niet dat vrouwen dan aan zo en stripper willen zitten kijken snap ik maar toch niet aanraken bah

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Daar waren inderdaad ook strippers aan het werk die tussen het publiek doorliepen van tafeltje naar tafeltje en de vrouwen uitdaagden om aan hun 'apparaat' te zitten. En daarom snap ik dan niet dat ze het ook nodig vinden om ongevraagd mij in mijn kruis te grijpen.

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • @j.23 - waren dat van die ladies-evenings waar ook strippers zijn die hun show opvoeren? Want dan kan ik het wel begrijpen. Daar komen vrouwen dan speciaal op af om samen in een groep een fijne avond te hebben met veel lachen en seksuele spanning.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik heb dit jaar 2x op een ladies-evening gewerkt in de bediening maar daar ben ik toch mee gestopt. De verhalen van meisjes 21&22 en mijn eigen ervaring bevestigen wat je vaak wel hoort, nl. dat groepen vrouwen als ze samen uit zijn, veel erger zijn dan mannen. Het lijkt wel of ze dan denken 'het is nu onze avond en we grijpen onze kans' waarbij ze dan voor elkaar niet willen onderdoen. Er zit dan bijna geen enkele rem meer op en het lijkt wel of ze dan ook niet meer nadenken maar nog alleen maar worden gestuurd door hun lustgevoelens, gesterkt door de groep.
    Terwijl ik gewoon in de bediening stond en ook kleding droeg ben ik verschillende vaak ongevraagd en zonder verder contact, in mijn kruis gegrepen waarbij ze dan onder elkaar daar hun mening over geven. Kijk, 1x kan ik wel hebben, op zo'n avond moet je ook niet zo flauw doen en de sfeer moet erin blijven natuurlijk, maar als je gewoon constant als een stuk vlees wordt behandeld en beoordeeld, dan heb ik het een gegeven moment wel gehad.

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • M22, dat ik een ander soort gasten had zou best kunnen. Hoewel ze ook niet onbemiddeld waren, die avondjes waren niet echt goedkoop, liepen er de nodige nogal met hun succes te koop. En met wat drank er in ging bij sommigen de rem los en werden ze wat luidruchtig. Heel vervelende ervaringen heb ik ook niet gehad hoor, doorgaans werkte het als je liet merken dat je er niet van gediend was en er waren altijd een paar mensen om op terug te vallen. Aan de andere kant ook veel leuke reacties dat ik zo mooi was en waardering dat ik zoiets durfde. Tot vrouwen toe die me vertelden het jammer te vinden dat ze zelf dat niet gedurfd hadden vroeger. Ik ben er misschien wat makkelijker in dan jij. Eigenlijk heb ik er geen probleem mee als voor een opdracht mijn borsten bloot moeten. Helemaal naakt vind ik lastiger, maar ik vind het ook weer leuk om dingen te proberen en te beleven. Dus achteraf was het best een ervaring. Gelukkig kan ik helemaal zelf bepalen wat ik wel of niet wil doen.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • meisje 21; ik denk dat jij voor een ander publiek moest serveren dan waarvoor ik werd ingehuurd. Van platvloers gedrag of -opmerkingen heb ik nooit iets gemerkt. Het waren meestal rijke zakenmensen die wel hun stand moesten ophouden. Natuurlijk werd het dan later op de avond wel een stuk losser maar nooit ordinair. Dat jij helemaal naakt aan het werk was, zal daar ook wel aan hebben bijgedragen. Daar was bij ons geen spraken van. Ja, ik heb wel naakte gasten gezien die dan in het zwembad sprongen.... Maar het meest heftig wat ik heb gedaan was dus serveren in die doorschijnende body waarbij dan later op de avond de body naar beneden werd getrokken en mijn borsten vrij zichtbaar waren en aan de achterzijde mijn blote billen ook zichtbaar waren. Dat vond ik al wel behoorlijk ver gaan. Maar we waren op die party met ons 3 en dus vond je steun bij elkaar.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • M22, klinkt allemaal heel bekend, zij het dat wij, nadat we een keer in lingerie (en later op de avond topless) hadden geserveerd expliciet zijn benaderd of we het helemaal naakt wilden doen. Inderdaad werd van de gasten verwacht dat ze zich naar ons toe netjes gedroegen. Ook niet heel vervelende ervaringen gehad maar als er wat drank in zit zijn de meningen over wat wel en niet kan toch verdeeld. Met name verbaal moet je weleens wat horen en als er een groepje mannen samen staat is een uitnodiging voor "iets lekkers" ook niet ongewoon. Omdat ze niet aan je mogen zitten gebeurt dat meestal "per ongeluk" waarbij opvallend vaak je borsten of billen aan de beurt zijn. Soms een stiekeme hand onder tafel die probeert tussen je benen te komen. Het gedaan omdat het me wel spannend leek en ik de kans kreeg en weer gestopt omdat het toch wel lange diensten waren en het steeds gewoner werd. Inmiddels beperk ik me meestal weer tot strippen. Dat levert per optreden wat minder op, maar is wel een stuk makkelijker in te delen in de tijd.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Zelf doe ik wel eens in een mais veld naakt lopen afhankelijk hoe dicht je bij de weg komt hoe groter de kans om gezien te worden hoe dieper hoe minder die kans en als andere je mogen zien inderdaad sauna of naaktstrand

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik herken het verhaal van meisje 21 voor een groot deel. Enkele jaren geleden was ik ingeschreven bij een modellenbureau voor evenementen om tijdens mijn studententijd wat bij te verdienen zonder dat ik daar iedere avond voor achter de tap moest staan. En na eerst op een paar beurzen te hebben gewerkt, werkt ik na een tijdje door het bureau gepolst of ik ook beschikbaar was voor prive-feesten om te serveren waarvoor je dan wel erg pikant gekleed zou zijn. Meer ongekleed dan gekleed zeg maar. Dat verdiende wel gelijk een heel stuk beter. In het modellenbestand werd ik toen aan die rubriek toegevoegd en klanten konden dan de modellen vastleggen voor hun feestje. Ik moest strikt integer zijn en mocht over die feestjes niets naar buiten brengen. Zo heb ik verschillende van die prive feestjes meegemaakt. Vaak bij rijke zakenmensen thuis ook in de tuin in de zomer. Daar waren dan tientallen gasten aanwezig. Onder de gasten zag ik dan ook wel eens bekende nederlanders. Die avondjes begonnen vaak rustig waarbij wij als hostess de stemming erin moesten brengen door onze kleding. Later op de avond als de drank al flink was gevloeid werden de gasten dan vaak ook een stuk losser. Ik heb op deze avondjes heel wat gezien, geloof me.
    Maar goed, onze 'kleding' liep van feestje naar feestje nogal uiteen. De gastheer kon dat vooraf met het bureau bepalen. Er was veel mogelijk, maar helemaal naakt beslist niet. Trouwens, je kon natuurlijk als hostess ook altijd nog weigeren. Maar zo heb ik ook eens als een soort van bunny moeten serveren. Ik droeg een fantasy-body met open achterzijde en aan de voorzijde laag uitgesneden . Aan de voorzijde waren mijn borsten in het begin nog bedekt en droeg ik ook nog een bijpassende slip. Later op de avond moesten we dan onze kleding aanpassen; de body moest aan de voorzijde omlaag zodat je borsten vrij kwamen en de slip moest uit waardoor onze billen bloot kwamen. Maar omdat je dan nog wel een wit schortje droeg bleef je voorzijde bedekt. En je droeg hakken natuurlijk en een strik om je nek. Ik kan bevestigen zoals meisje 21 ook al schreef, dat je dan best wel eens een hand ergens voelt. En inderdaad, vrouwen zijn dan net zo erg als mannen. Zo stond ik met mijn dienblad vol eens bij een groepje waar de vrouwen toen mijn borsten aan het beoordelen waren. En een vrouw pakte een glas van het blad, maar streelde eerst snel nog langs mijn borst en zei 'mooi hoor'. Maar van de gasten werd over het algemeen wel verlangd dat ze zich naar de hostessen keurig zouden gedragen. En echt vervelende situaties heb ik dan ook nooit gehad.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • @ts: wil je naakt rondlopen of wil je naakt gezien worden? dat laatste heb ik ook , doe dat zomers vaak op naaktstrand want dat is makkelijk. swinters stuk moeilijker, maar je kan bijvoorbeeld in gezamelijke kleedkamers omkleden, of gordijn van pashokje open laten staan :p

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • @M21 Haha, met alle respect, ik hou me handen echt thuis, maar stel ik was en zat daar, had ik t heel moeilijk gehad sorry hoor hahahah.

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Haha j23, natuurlijk had ik zulke reacties kunnen verwachten. Ik verlies alleen nooit de hoop dat jullie ooit nog eens fatsoenlijk worden en het gewoon mooi kunnen vinden in plaats van dat er direct iets begint te groeien. J22, nee er waren geen naakte jongens. Ik deed het, afhankelijk van de hoeveelheid gasten, met 1 of enkele andere meisjes. Voor ons is het natuurlijk ook wat makkelijker dan voor jongens. Als die opgewonden raken is dat direct duidelijk. Je zou er overigens verbaasd van staan hoeveel vrouwen er reageren op een naakt meisje.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • ''Heren toch'' whahaha, dit had je kunnen verwachten hé.

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Oké m21, en waren daar dan ook blote serveerders bij want ik kan me voorstellen dat de dames in het gezelschap ook wat wilden?

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Heren toch! Ik plaatste dit als ervaring op het onderwerp "naakt in het openbaar" en ook wel een beetje om te vertellen dat het niet altijd even geil blijft om zoiets te doen. Maar jullie zien schijnbaar de plaatjes al voor je. Gelijk maar een teleurstelling, het waren besloten avonden, gasten kwamen niet zomaar binnen. Met een diner, dus niet alleen drankjes. Officieel mochten ze natuurlijk niet aan ons komen, maar dat werkt vanzelfsprekend niet. Een arm om je heen of klap op je billen is niet te voorkomen, dus was de regel feitelijk dat wij zelf bepaalden of we iets toelieten of niet. Een nee betekende dat de gast direct moest ophouden. Daarnaast waren er vanuit de organisatie aanspreekpunten. Als we teveel lastig werden gevallen namen die maatregelen. Aan het eind van de avond werd het wel wat losser. Toen heb ik ook weleens een handje gevoeld waar het niet hoorde te zijn en het ook een keer toegelaten omdat dat gefriemel ook wel even lekker was. Wat nu het meest opwindend was vind ik nog een lastige vraag. Dat je naakt bent tussen allemaal geklede mensen, je niet kunt verstoppen of dat je niet terug kunt. Als je eraan begint zul je de hele avond naakt moeten zijn. Die gedachte vond ik erg opwindend.

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Mmm damn.. @M21 dan was t moeilijk geweest, om mijn handen thuis te houden, als je bijvoorbeeld drinken kwam brengen hahah wink wink.

    23 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten