Skip to content
247 reacties
10878 weergaves

Hoe voelt een string

Ik draag nu nog hipsters maar om me heen zie ik sommige vriendinnen en meiden uit me klas een string dragen. Ik vind het raar om aan hun te vragen, maar vraag me af hoe dat voelt en het niet ontzettend irritant zit. Zie sommige hem ook wel is goed trekken. Weet ook niet wat normaal is op wat voor leeftijd je ze gaat dragen. Moet het thuis ook nog vragen, maar als het vervelend zit hoef ik geen discussie voor niets te krijgen vandaar.

14 jaar
4 maanden geleden

247 Reacties

  • Draag al jaren strings. Zit prima. Voel ze niet zitten.

    19 jaar
    8 uren geleden
  • Mijn vriendin draagt strings, maar ook brazilians. Ze zegt altijd dat strings lekkerfer zitten dan gewone slips, want je voelg ze na een paar minuten niet meer zitten terwijl dat bij een slip wel blijft

    23 jaar
    21 uren geleden
  • Als ik 16 ben mag ik ze gaan dragen. Mijn ouders zijn er best op tegen en vinden het niet nodig maar bijna iedereen uit de klas draagt ze. Weet nog niet of het lekker zit natuurlijk.

    15 jaar
    2 dagen geleden
  • Iedereen kan wel zelf uitmaken wat die draagt maar ik heb ook een grote kont en draag geen strings. Precies om de opmerking dat het wel moet passen bij de kont. Ik draag hipsters maar die kruipen ook tussen me naad

    18 jaar
    2 dagen geleden
  • J17 denk dat iedereen wel zelf uitmaakt of ze wel of geen en wat voor string ze dragen ongeacht wat voor kont ze hebben. Ik heb ook een flinke kont en draag vaak ook mini strings.

    19 jaar
    3 dagen geleden
  • Die mini stringetjes zijn super geil om te zien! Wel afhankelijk van de kont waar die tussen zit uiteraard.

    17 jaar
    3 dagen geleden
  • Ik vind juist die kleine touwtjes mega irritant zitten. Geef mij maar gewoon een normale katoenen string, dat zit het fijnst.

    18 jaar
    3 dagen geleden
  • Ik draag elke dag een string maar wel alleen nog mini strings. Die met een heel klein dun touwtje tussen je billen. Die zitten gewoon het lekkerst en voel je echt niet zitten. Vind wel hoe meer stof een string heeft tussen je billen hoe minder lekker het zit. Daarbij zie je die kleine touwtjes nergens onder zitten en krijg je niet dat bekende string driehoekje boven je billen. En dat is toch samen met comfort wel de reden dat je ze draag toch.

    19 jaar
    4 dagen geleden
  • De reacties lopen echt uiteen van niks maar geweldig dus zal wel 50/50 zijn bedoel er worden genoeg strings verkocht blijkt maar weer . Ik draag van string tot boxer vind met allemaal een voor en nadeel . Maar uiteindelijk pak ik toch vaker de string om aan te trekken dan die andere type ondergoed.
    Maar ik hoef nooit te trekken omdat ik een string draag maar dan vraag ik me af aan de dames die moeten trekken koop je ze gewoon niet te klein of iets . Ik koop ze altijd maat groter en trek het niet te hoog op dan krijg je dat gezeik niet dat het gaat irriteren. En miss ligt het ook aan welk merk en de kwaliteit. De ene string is de andere niet maar dat heb je ook met hipsters of boxers . Het ene merk zit lekkerder dan de ander

    16 jaar
    5 dagen geleden
  • Inderdaad, iedereen moet dragen waar zij of hij zich goed bij voelt en dit niet laten opleggen door hun partner, omgeving. Mijn vriendin zag op vakantiefoto's dat ik een string aan had en vroeg me waarom ik geen strings meer droeg. Ik ben dan op haar verzoek terug strings beginnen dragen, maar dit was eigenlijk ook wel wat blij met haar vraag.

    22 jaar
    5 dagen geleden
  • J20 wat een onzin dat een vrouw een string moet dragen! Ga lekker zelf is heel de dag met zo string tussen je reet lopen en kijken of je het dan nog zo lekker vind. Dan kom je er snel van terug dat je vind dat dat moet. Ik moet er absoluut niks van hebben en draag ook alleen hipsters. Als me vriend zou willen dat ik een string draag mag die er zelf lekker mee door zn naad gaan schuren, maar bij komt er niets tussen me billen.

    21 jaar
    5 dagen geleden
  • Toch niet veel positieve reacties over het dragen van een string. Mijn vriendin draagt ze helaas ook niet. Wel al paar keer gevraagd maar ook zij geeft aan het irritant te vinden heel de tijd dat touwtje tussen haar billen vandaan te moeten trekken. Gelukkig draagt ze dan hipsters en geen boxers want dat vind ik niet zo sexy. Mijn mening is dat een vrouw gewoon een string hoort te dragen maar goed is helaas niet zo

    20 jaar
    5 dagen geleden
  • Ik draag alleen hipster. Altijd van ck. Zit perfect, hoef ze nooit tussen me naad vandaan te trekken. De paar keer dat ik een string heb gedragen deed ik dat wel. Je voelt die stof zitten. Hoef niets tussen me billen. Daarbij ben ik bv met sporten ook blij geen string te dragen. Sta je met omkleden in je blote reet, is nog eens geen gezicht ook.

    19 jaar
    6 dagen geleden
  • Voor mij is er alleen de string . Al het andere kant me gestolen worden haha . Draag het dag en nacht en nee voel het niet zitten ja miss 1x per week . Een slip of boxer moet je blijven trekken een paar x per dag maar sommige hebben het getrek niet eens meer door omdat het gewenning is geworden maar zie het vaak gebeuren . En er kruipt meer stof tussen hun bil dan een string aan stof heeft. String is mn ding

    18 jaar
    6 dagen geleden
  • Ik vind string het lekkerste zitten . Had pas een boxer aan nou ik bukte een paar x maar kruipt meer stof tussen mn bil dan met een string en dat ertussen uit getrek is telkens ook klote dat heb ik met een string niet .

    16 jaar
    7 dagen geleden
  • Voelt gewoon chill maar meeste kopen miss goedkope troep . Als je slip hipster of boxer van goedkope shit merk koop zit het ook al minder en dat is met een string net zo . Ik draag van CK en Hunkemöller en zit prima heb ze ook van H&M en zit al veel minder laat staan iets van Action.

    14 jaar
    7 dagen geleden
  • Iedereen moet dragen wat ie wil. TS vroeg of het de moeite waard is om te vragen aan je ouders. Dat vind ik wel. Straks probeer je het pas als je 60 bent. Nou, als je het dan kut vind zitten is dat niet erg, maar ik kan niet meer zonder strings, dus zou balen als ik ze vier jaar geleden niet was gaan dragen. En als ze nu nee zeggen vraag je het nog eens, bij mij duurde het ook een half jaar.

    16 jaar
    8 dagen geleden
  • J18. Bij mij is er met een verjaardagsfeestje wel is een string van me uit de wasmand mee genomen. Ken me hele lingerie garderobe uit me hoofd dus wist welke is miste. Alleen het idee al dat er iemand met mijn gedragen string rond loopt of dingen doet wordt ik niet blij van hoor. Is niet van jou dus blijf je af. Je gaat ook niet in iemand zn portemonnee ofzo zitten, ook niet in een tas.

    21 jaar
    9 dagen geleden
  • Uit mijn vriendinnen groep, ben ik samen met nog een de enige die string dragen. De rest alleen boxers en hipsters.

    18 jaar
    9 dagen geleden
  • Sinds ik samen woon heb ik enkele strings. Deze horen voornamelijk bij lingerie setjes. Draag het thuis wel is voor me vriend omdat hij het erg leuk vind. Voor het een aantal uurtjes te dragen is het prima, maar ga er niet mee buitenshuis. Dan draag ik gewoon comfortabel een boxer of hipster

    22 jaar
    9 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten