Skip to content
123 reacties
37344 weergaves

[Seks] Wat is jouw 'omg' moment geweest?

iedereen overkomt het is iets waarvan je denkt "wat krijgen we nou of wat deed ik nou"

18 jaar
1 jaar geleden

123 Reacties

  • een meisje uit mijn klas is ziek geweest en ik heb haar thuis geholpen met het schoolwerk inhalen. ik kreeg ineens een stijve en dat had ze door en ze deed haar hand in mijn broek en ging mij ineens aftrekken. ik ben toen op haar hand klaargekomen. dit was voor mij de eerste keer dat ik werd getrokken door een meisje.

    16 jaar
    11 dagen geleden
  • Wij gaan met ons gezin op vakantie regelmatig naar het naaktstrand. Ook afgelopen zomer in spanje zaten we vlak bij een naakstrand op de camping. Toen m'n ouders en broertje een uitje gingen doen waar ik geen zin in had ben ik alleen naar het strand gegaan om lekker te zonnen. Aan het begin was het super druk, heel veel kleine kinderen. Ik ben toen een heel stuk verderop gaan liggen. Ik was in slaap gevallen en toen ik wakker werd zag ik een man op een klein afstandje zich aftrekken terwijl hij naar me keek (toen ik daar ging liggen was er niemand) ik schrok eerst behoorlijk, toen ik een beetje van de schrik bijgekomen was kwam hij klaar. hij spoot echt super veel en is daarna vrij snel weg gegaan. Ik werd daarna zo geil van het idee dat ik bekeken werd en heb mezelf toen hij weg was heerlijk klaar gevingerd. ik ben daarna nog een aantal keer alleen terug gegaan naar het naaktstrand.

    16 jaar
    12 dagen geleden
  • Mijn OMG moment was toen ik mezelf voor het eerst anaal vingerde en klaarkwam

    15 jaar
    13 dagen geleden
  • Voor het eerst seks hebben zonder condoom met mijn vriendin ( ze heeft de pil) .

    13 jaar
    1 maand geleden
  • Mijn OMG moment was kort geleden toen mijn oudere vriend (hij is 16) me voor het eerst likte bij mijn ballen en verder daar onder. Ik weet niet hoe het hem gelukt is maar ik kwam 2x achter elkaar klaar. Wat mijn zelf nooit gelukt was. Dus een echt OMG moment.

    14 jaar
    1 maand geleden
  • De eerste keer dat mijn vriendin mij neukte met een strappon voor
    Ik kwam daarbij heerlijk klaar.
    Ik ben lesbisch

    15 jaar
    1 maand geleden
  • Mn eerste trio met 2 jongens was echt OMG

    16 jaar
    1 maand geleden
  • Mijn Wauw momentje was pas geleden . Ik had met 2 jongens seks en het besef dat ik dubbel gepenetreerd werd dat hele idee dat ik vaginaal en anaal tegelijk geneukt werd was wel van woooww wat heftijg eingelijk . Dat was voor mij wel heb OMG moment

    15 jaar
    1 maand geleden
  • Er zijn meerdere OMG momenten met mijn vriendin. Maar de eerste keer dat in mijn vriendin uit de badkamer de slaapkamer in kwam met een strapon-broekje aan herinner ik me nog zeer goed. Ik vond dit een heel mooi en bijzonder sexy zicht en dit wond me al bijzonder op. Mijn vriendin had me dit al langer voorgesteld. We waren uiteindelijk samen die strapon in de stad gaan kopen. Het was dus geen verrassing, maar toch was dit voor ons beide een absoluut OMG moment in onze relatie.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • M'n eerste keer

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • j22 boeien.. of het hoort of niet ik kijk gewoon. of leed mn om en doe een sportbroek aan met niks eronder :p en j15 rokjesdag komt er aan.. nog even geduld. Gewoon blijven proberen he :p

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • er is sinds vorig jaar niks meer gebeurt tussen ons. ze had toen en nu nog steeds verkering. ik kijk sinds die keer wel vaak of ze een onderbroek aan heeft en ik heb een paar keer een stukje kont gezien maar helaas niet meer haar poes. ik hoop in de zomer dat ze weer rokjes aan doet en dan ga ik natuurlijk weer kijken als ik het kan zien.

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • @m 16: weet je zeker dat het urine was? Bij squirten komt er volgems mij ook een ander soort lichaamavocht naar buiten.

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Haha, nee J19, zo hoort dat niet. Toen ik het zag heb ik haar gezegd dat ik kon zien dat ze geen onderbroek aan had... wel zo eerlijk. Ik moet wel toegeven dat het uitzicht wel heel lekker was, maar ik ben blij dat ik ze gewaarschuwd heb.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • j22 haha danb had ik niks gezegd en wat langer gekeken :p oke het kan .. helaas zelf nog nooit zoiets meegemaakt ;-(

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Toen ik voor de eerste keer met een meisje seks had. Ik ging met me penis naar binnen en kwam gelijk klaar, zo lekker was het.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Dat hoeft toch niet J19? Er zijn ook genoeg jonge meiden die daar helemaal niet nadenken (dat ze geen onderbroek aan hebben). Ik had een nichtje die eens bij mij op bezoek kwam en waar ik ook volledig uitzicht had op haar poesje. Toen ik er iets van zei, schrok ze en werd ze van schrik helemaal rood. Ze had het helemaal niet in de gaten en lag gewoon lekker op de bank tv te kijken.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb nog nooit sex gehad, maar telt 'zelfbediening' hier ook mee als omg-moment? Op een ochtend was ik mij aan het vingeren terwijl ik nog in bed lag te dagdromen. Ik zonk in een diepe roes en ik ontspande mij helemaal toen ik begon klaar te komen. Ik genoot van die heerlijke warme gloed tussen mijn dijen. De gloed verspreidde zich onder mijn achterste. Pas toen drong het door dat ik aan het plassen was. Ik schrok mij dood, maar ik kon niet stoppen, ik zat te diep in de roes, het was sterker dan mijzelf. Ik schaamde mij verschrikkelijk, maar tegelijk was dat mijn beste orgasme ooit. Ik kan het niet uit mijn hoofd zetten, ik zou het wel weer willen doen, maar ik durf niet.

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • dan wilde je buurmeisje dat vast ook dat je dat zag. Sinds vorig jaar niks meer gbeurd?

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • vorig jaar in de zomer kwam mijn buurmeisje gamen en had ze een kort jurkje aan zonder onderbroek en doordat we op bed lagen kon ik in de tv weerkaatsing elke keer haar poesje zien.

    15 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten