Skip to content
3 reacties
159 weergaves

Ik vind het niet lekker..

Hallo,   Ik zit hier heel erg mee, ik heb een tijd een vriend gehad en we hadden regelmatig seks. Alleen kon ik er nooit echt van genieten, het deed geen pijn ofzo, maar ik vond het gewoon niet fijn. Het neuken deed ik eigenlijk alleen omdat hij het zo graag wilde.
Het gevoel om geil te zijn vond ik fijn, maar verder hoefde het voor mij nooit zo.
  Ik heb inmiddels sinds kort een nieuwe vriend, heeft iemand tips om er in het vervolg meer van te kunnen genieten?

17 jaar
12 jaren geleden

3 Reacties

  • Masturbeer

    Neuken hoeft van jou niet zo, je ervaringen ermee zijn nou niet echt super. Tip: geniet van de keren dat je jezelf verwent, jezelf strelend of wat dan ook, en misschien oom wel masturberend. Volgende stap is om te masturberen terwijl je bij elkaar bent. Het lijkt niks, maar het is super intiem om dat de ander te zien doen, of bij de ander te doen, die ander te laten genieten daarvan. Dat hele neuken is dan niet meer (en ook niet minder) dan de volgende stap. Waak ervoor dat je beiden geniet van waar je mee bezig bent. Enne, wellicht een andere tip is nog, om de geilheid die je wel kent, verder uit te vergroten door je te laten beffen, en dat natuurlijk niet zomaar pats-boem, maar als onderdeel van een oplopende reeks opwindende handelingen. Durf te genieten van zijn tong en vingers, en laat hemn als jouw orgasme, wat ik je gewoon gun, is weggeëbt, op zijn beurt lekker klaarkomen onder of door jouw handen en misschien wel jouw mond. Want, vergeet niet dat samen klaarkomen eigenlijk dikke onzin is omdat je, als je klaarkomt, eerst en vooral helemaal op je eigen genot bent gericht. Tuurlijk, het is leuk als je ervaart dat hij ook klaarkomt, maar na elkaar super intens genieten van wat de ander voor en met je doet, prima toch?  

    20 jaar
    12 jaren geleden
  • hm

    Doe wat nieuwe dingetjes ander standje of iets met handboeien bijvoorbeeld, gewoone seks word inderdaad op te duur gewoon saai geen verandering op z'n tijd is meestal niet erg fijn. (tenzij je der zo van houd)

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • tja

    @M17 Er kan van alles een rol spelen maar misschien moeten die tips niet naar jou maar naar je vriendje. Een beetje gevoelige jongen heeft wel door dat een meisje op de automatimatische piloot ligt te vrijen. Hopelijk is dit nieuwe vriendje een beter minnaar voor je :-) Ir.  

    22 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten