Skip to content
11 reacties
685 weergaves

Geld voor naaktfoto's

Hoi ik ben een meisje van 15 en heb een vraagje? Een paar vriendinnen van me hebben naaktfotos naar iemand gestuurd en kregen daar best veel geld voor. Ze zeggen dat het allemaal veilig is.en dat hij ze alleen voor zichzelf houd en niks op internet komt. Ze stuurde ze en kregen later 50euro per foto en ik heb best wel geld nodig voor uitgaan enzo.. nu mijn vraag: ZAL IK HET OOK DOEN?? het is echt veilig zeggen ze en het kan niet zo veel kwaad toch? Graag tips en advies?? Ik heb het mailadres en kan ze zo verzenden, makkelijk verdiend toch? Xx

15 jaar
12 jaren geleden

11 Reacties

  • ABSOLUUT NIET DOEN!!!!

    Precies hetzelfde verhaal was bij mij ook.... Het leek een betrouwbare jongen die ook bij mij op school zat... Dus ik dat gedaan, en 30 euro gekregen. Maar een week later had 1 van mijn vriendinnen een foto van mij op haar telefoon, en het was die naaktfoto! Ze beloofde het niet door te sturen naar haar andere vriendinnen, maar ze heeft het toch gedaan... Bijna de hele school had mijn foto, en ik schaamde me dood... Gelukkig heeft de baas van de school actie ondernomen, en iedereen moest de foto verwijderen... Ik was erg opgelucht, maar nog elke dag denk ik aan die vreselijke weken... Ik hoop dat je mijn advies kan gebruiken: ECHT NIET DOEN!!! X L.

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • advies

    ik heb er zelf ervaring mee het kan als je de volgende dingen doet. - zorg dat nooit maar dan ook egt nooit ook geen klein stukje van je gezicht opstaat. - zorg voor een neutrale achtergrond dat het dus niet superduidelijk is dat het op jou kamer is gemaakt - zorg dat iemand anders de foto's aflevert en het geld aan jou geeft - als een koper naar je naam vraagt geef dan altijd een valse naam op - geef nooit je adres e-mail msn of andere personlijke gegefens als je nog vragen heb moet je ze posten mis kan ik je daar ook mee helpen

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • Niet doen!

     Heey, ik denk dat je het niet moet doen. Straks komen de foto's overal op internet en het zou toch een verschrikkelijke afgang zijn als iemand erachter komt, je ouders bijvoorbeeld?!   Ik hoop dat je der wat aan hebt, en dat je het niet doet!! x hoefjenietteweten

    12 jaar
    11 jaren geleden
  • NIETDOEN!!!!!!!!!!!!!!

     JE KENT DIE GAST NIET EN HIJ GEEFT EJ WEL GELD MAAR HET IS ALTIJD EEN REDEN WAAROM HIJ VRAAGT NAAR DIT SOORT FOTOS NIET DOEN GEWOON!!!!!!!

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • echt nie doen

    nee echt niet slim dat zou ik nooit willen/durven doen

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • gewoon niet doen

     het is gewoon niet slim bij de eerste staat je gezicht er niet op maar dan gaat hij je met de foto's schanteren en dan komt er wel een gezicht op

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • Ja maar me gezicht staat er niet op?

    Ja maar me gezicht staat er niet op?

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • Simpel

     Kort maar krachtig: !!!NOOIT!!! Seks en Internet, je wwet maar nooit!

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • Doe niet zo dom ze te sturen!

    Leuk, die €50, maar je weet dus niet wat er met je foto of misschien zelfs foto's gaat gebeuren. Dat iemand zich erop aftrekt, misschien wel een oude vent, dat is tot daar aan toe. maar reken maar dat jouw foto op zijn computer blijft staan. En ja, op een kwade dag staat ie ineens ergens op internet, of nog erger, komen er vragen om meer. En als je daar niet aan wilt voldoen volgt het dreigement dat jouw foto, met wie weet gespreide benen en herkenbaar gezicht, op internet wordt gezet. En daar komt ie dus nóóit meer vanaf. Niet doen dus, hoe verleidelijk het geld ook is, nu, eventjes.

    19 jaar
    12 jaren geleden
  • zou het niet doen. je weet nooit of men hun belofte nakomt.

    21 jaar
    12 jaren geleden
  • Nee niet doen!

    Heey, Als ik jou was zou ik niet doen, want als jij over 10 jaar ofzo werk gaat zoeken en je baas vind dat opeens op internet... En hoe mooi je ook bent dat ga je toch niet aan een ander geven die zich dan op jou foto gaat zitten aftrekken. Je gaat toch ook niet langs de weg staan om je-weet-wel-wat te doen? En misschien moet je hier ook eens even dat van loverboys lezen. Dus doe het maar niet!!!

    14 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten