Skip to content
2 reacties
130 weergaves

Te laat

 Ik vond toen ik 16 en een half was een jongen leuk en had dat verzwegen, maar ik bleef toen een keer bij hem slapen en toen ging hij ineens aan me zitten en zo. Natuurlijk denk je van  "maar je vind hem toch leuk, wat is daar dan erg aan?", maar ik wist dat het niet klopte en vond het ook niet leuk. Mijn verliefdheid maakte plaatst voor een naargevoel dat steeds maar dacht "nee, shit, wat ben je aan het doen." Ik weet niet waarom die gast dat deed, maar ik wist heel goed dat het foute boel was en dat hij me aan het gebruiken was, en dat was iets wat ik niet wilde. Nu had ik alleen een probleem: ik durfde geen nee te zeggen en durfde hem dus niet te stoppen. Ik probeerde nog wel wat zijn aandacht te trekken door zijn naam te noemen enzo, vragend.. meer met de bedoeling van  "... eh... wat... doe je" , maar dat durfde ik er niet bij te vragen. Hij leek dit erg bewust te negeren. Nou ja, ik ben die avond toen mijn maagdelijkheid kwijt geraakt en ik heb der tot de dag van vandaag enorme spijt van dat ik het lef niet had om nee te zeggen. Je eerste keer is iets wat je je hele leven kan blijven achtervolgen, helemaal als het een nare evaring was, dat heb ik nu wel gemerkt. Ik had er trouwens ook amper iets van gevoeld en voelde me de hele tijd alleen maar rot en bang. Natuurlijk kan je al wel raden dat hij de dag erna gewoon deed alsof het nooit gebeurd was. Hoe dan ook: gebeurd is gebeurd en ik zal er voortaan beter op letten om te zeggen wat ik wil en niet wil, maar ik zou jullie graag duidelijk willen maken dat het echt heel erg belangrijk is om nee te zeggen als je iets niet wilt, want anders ga je je alleen maar kutter voelen dan dat moment dat je iemand anders even wat teleursteld. 

18 jaar
11 jaren geleden

2 Reacties

  • .

     In prencipe ben je nu verkracht :()   maar ook weer niet want je zij geen nee   je moet er gewoon niet mee zitten zoek aflijding als je er weer aan denkt :)

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • je hebt gelijk

    Ik ben het helemaal met je eens dat je gewoon NEE kunt zeggen als je dingen niet wil. Op dit forum lees je heel vaak berichten dat mensen al op jonge leeftijd sex hebben. Op zich vind ik dat geen probleem als  die mensen dat heel graag zelf willen. Maar heel vaak gaat dat toch enigszins onder druk (om erbij te horen, of om niet steeds nee te hoeven zeggen of iets dergelijks). Veel jongens willen nu eenmaal neuken, terwijl meisjes er nog geen behoefte aan hebben of liever iets langer wachten. Zo is het bij jou denk ik ook gegaan. Ik vind het heel rot dat je je zo naar voelt , de 1e keer blijf je je nou eenmaal altijd herinneren, en dat kan je niet meer terugdraaien. Ik wens je in ieder geval alle geluk van de wereld toe, en ik vind het goed van je dat je je verhaal vertelt hier. Success!

    21 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten