Skip to content
6 reacties
386 weergaves

Pijpen...

Nou... mijn vriend en ik zijn nu al ongeveer 6 maandjes samen en hebben al regelmatig seks, hij beft ook wel eens maar zelf durf ik nog niet te pijpen . waar kan dat aan liggen ? ben ik er nog niet klaarvoor ? of stel ik me gewoon aan ?   ik heb me ook laten wijsmaken dat het vies is om te doen door het voorvocht. handjobs doe ik wel soms.   Helpp?

15 jaar
11 jaren geleden

6 Reacties

  • een paar mensen hebben het al gezegd, je hoeft het niet te doen als je niet wilt.
    Ik doe het nu wel, maar ik wilde het eerst ook niet omdat ik ook bang was en hoorde dat het echt vies was.
    Als je het gaat doen spreek even met hem af of hij klaar mag komen of niet. Dat deed ik de eerste keer niet en toen heb ik het weer een paar maanden niet gedaan, omdat het geen leuke ervaring was. Nu gaat dat allemaal wel goed. Mijn vriend pijp ik vaak als voorspel. Dat hij ook klaarkomt met pijpen is eigenlijk niet zo vaak. Als dat wel is dan is het meestal omdat we dan allebei echt super geil zijn en dan denk je er niet meer over na en laat je alles komen. Dat is denk ik ook de beste manier. Zo geil zijn en met sex bezig zijn dat je er niet meer over nadenkt en dan is alles gewoon lekker. Succes

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Maar is het niet heel erg awkward als je het sperma niet wil doorslikken om het uit te spuigen ofzo?

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Wederdienst

    Helemaal goed dat je vriend je wil beffen, dat doen niet alle jongens. Niet zozeer het voorvocht is vies, het sperma, dus als ie klaarkomt, dat kan wel een heel eigen luchtje en dus smaak, hebben. Die lucht ken je al als je hem aftrekt, tenminste, ik neem aan dat je dan ook zjn sperma ruikt, voelt en ziet. Er zijn meer meiden die sperma vies vinden, maar verder het pijpen op zich prima vinden. En, je kunt ook besluietn om zijn zaad niet in te slikken, maar zodra hij in je komt langs je mondhoeken naar buiten te laten druipen, een geil gezicht. Maar, je begrijpt het al, als je hem wel jouw kutje laat beffen, dan is het wél zo aardig om ook zijn zak te likken (hihi, ik hoop dat hij zich scheert)en zijn pik te pijpen, dus zijn eikel af te likken ook. Combineer dat met handwerk, en je brengt je vriend tot in de zevende hemel. Ruik eens aan zijn pik, en probeer hem eens te likken, zou ik jou en je vriend aanraden.

    20 jaar
    11 jaren geleden
  • keus

    Misschien staat het je tegen  omdat tegen je verteld is dat het voorvocht vies is. Met een tongzoen wissel je ook speeksel uit en dat kun je ook als vies beschouwen, terwijl veel mensen het juist lekker vinden. Er zijn vrouwen die pijpen nooit. Sommigen vinden het erg lekker. Al zal je vriend het heerlijk vinden, het ligt helemaal aan jou of je het wil proberen of niet.

    21 jaar
    11 jaren geleden
  • keus

    Zowals de persoon hierboven al zei dat is jeeigen keus. Ik bef mijn vriendin ook nog niet terwijl ze mij wel pijpt.

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • keus

    Het blijft natuurlijk ieder zijn eigen keus, dus als jij het niet wilt of er nog niet klaar voor bent moet je het niet doen. Mijn ex heeft het ooit bij mij gedaan (haar eerste keer) en ze vond het niet leuk, terwijl een andere ex het juist wel lekker vond om te doen. Zolang je het maar niet doet 'omdat iedereen het doet' is het goed.

    19 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten