Skip to content
0 reacties
545 weergaves

Bizarre seks

Heey, om te beginnen wil ik alvast vertellen dat er niemand een voorbeeld aan mij moet gaan nemen en ik wil ook graag geen negatieve reacties of beledigende opmerking aub. Ik doe mijn verhaal hier omdat ik weet dat het hier anoniem is. Ben dus een jongen van 21 en wil het hebben over mijn sekservaringen. Om te beginnen met ik ontmaagd tot ik net 19 was. Absoluut niks speciaals, was half bezopen en een maat zei: kom we gaan naar de hoeren en ziedaar. Ik was ontmaagd. Geen idee hoe ze heette hoe oud ze was wat ik wel weet is dat ze erg knap was. Vanaf toen begon het, aangezien het een verslavende kick geeft om een vrouw die je niet kent, om daar seks mee te hebben en dan weer weg te gaan. Ben ondertussen de tel kwijt geraakt maar het aantal keren dat ik een via het raam seks gehad ligt tussen de 49 en 53 x. Het is niet zo dat ik in het dagelijks leven geen meisjes kan versieren of er niet mee om kan gaan want dar ben ik eigenlijk zeer goed in. Alleen heb ik al veel te veel bizarre seks meegemaakt om nog van het gewone te kunnen genieten. Bondage, sm, VVM trio, MMV trio, kwartet met 3 vrouwen allemaal dingen die ik allang ontdekt heb en dan weer ik neigen kapot aan een meisje van me eigen leeftijd dat dan te verlegen is om eens een x wat geks te doen. Ik bedoel, als ik in mijn standaard oppik club kom, loop ik binnen, komen er 3 vrouwen naar me toen wn. Ik weet dat die een half uur later in bed liggen met mij erbij. Dan is het gewoon vreemd als je in een normale bar stapt en niemand kijk om naar je. Geen idee of ik ooit een normale vriendin tegenkom waar ik ook normale seks nee kan hebben zonder mezelf te ergeren. Hoop het wel 😜 Wat ik wil bereiken met dit verhaal is niets bijzonder. Vindt het gewoon lekker om eens een stukje te typen. Wel wil ik de jongens onder ons waarschuwen voor prostitué's, als je er eenmaal aan begint kom hè er mogelijk vanaf. Ik zeg niet dat ik spijt heb van wat ik gedaan heb en nog doe. Maar weet waar je aan begint.

21 jaar
11 jaren geleden

0 Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten