Skip to content
10 reacties
2096 weergaves

apart probleem

Ik heb een apart probleem. Elke keer als ik ga paardrijden en er is niemand anders in de bak, kom ik bijna klaar als ik wil aangalloperen. ik vind dit een heel vervelend probleem en ik zou graag willen weten hoe t komt en hoe ik het tegen kan gaan.. Ik ben geen maagd meer, maar ik heb al een lange tijd geen seks gehad, zou het daardoor kunnen komen? Help me.. X anoniem

16 jaar
11 jaren geleden

10 Reacties

  • Meisje van 16, het is niks raars zoals je hier al kan lezen. Laat het gewoon gebeuren en geniet er van zoals je op andere momenten ook geniet van het klaarkomen.
    Is toch heerlijk?!!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Heey, Ben een jongen, Het is normaal dat je klaar komt ik heb het ook tijdens fietsen op het zadel. Is normaal schaam je er niet voor iedereen komt eens klaar de 1 doet het zo de andere weer anders. No worries !! ;-)

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi ik rij dagelijks paard en als ik zonder zadel paard rij in mijn piste en mijn rijbroek vochtig wordt van het zweet krijg ik regelmatig ne stijven en kom ik klaar.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Nou ik ben een man en ik kom ook klaar.
    Maar als ik zonder zadel rij kom ik niet klaar krijg dan zelfs geen stijven.
    Maar zo dra ik op het zadel ga zitten krijg ik een stijve en kom ik even later klaar.

    Ik hoor dit vaker hoor
    No worries en nee het is dus niet apart!

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb zelf wat paard gereden en heb enkele bedenkingen als ik lees dat meisjes klaarkomen bij het paardrijden.

    Ik geloof dat ze dan wel heel eigenaardig in het zadel zitten.

    Dat ze ongewone bewegingen voelen in hun bekken en buik, ok. Maar dat dit tot een orgasme leidt?

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • apart probleem.

    Meisje van 16 jaar je zegt dat je een apart probleem hebt maar dit is niet zo hoor. Ik heb het vaker gehoort dat meisjes tijdens paardrijden of fietsen klaar kunnen komen.Mijn vriendin heeft dit ook en zij draagt ter bescherming altijd een luierbroekje van tena en een plasticbroek hier over. Als ze dan toch klaarkomt zit het niet in haar slip en broek en lekt het ook niet door. Me zusje en nichtje van 16 jaar hebben dit zelfde probleem dus dragen die het ook. Zozie je maar dat je niet alleen staat. Dus gewoon doorgaan met paardrijden en bescherming aan doen.

    20 jaar
    11 jaren geleden
  • bedankt !

    Bedankt voor de tips, ik vind het ook geen prettig gevoel en eerlijkgezegd raak ik een beetje in paniek.. Ik heb echt het gevoel dat het echt raar is maar het is wel fijn om te weten dat meerdere dat hebben :)
    X anoniem ;)

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • komt vaker voor

    Of je nu maagd bent of niet, maakt niet uit. Het komt vaker voor dat meiden met bepaalde bewegingen van het zadel onder zich klaarkomen. Ja, kan inderdaad heel vervelend zijn, en je kunt je niet echt op dat paardrijden fixeren meer ook. Soms hebben meiden het ook bij het fietsen, en vaak is fietsen nadat je seks hebt gehad ook niet prettig, je kutje is dan gewoon dik en gezwollen, dan is het onprettig gevoelig. En eh, als er anderen in de bak zijn, dan heb je het niet? Dat geeft aan dat klaarkomen iets is wat tussen je oren zit, toch? je moet er wel de ruimte voor voelen, weten dat het kan gebeuren. Ben je al wel eens helemaal tot een orgasme gekomen, dat je het zover liet komen? En schaamde je je daar toen voor, of vond je het vooral rottig, ook al omdat je met een kloppend vochtig kruis komt te zitten, extra gevoelig dus ook? De tip om meer op je billen te gaan zitten is lastig hé, dat gaat gewoon niet zomaar als je bezig bent met je paard. Een wat dikker (maand)verbandje in je slip is misschien wat, dat dempt het stoten en stimuleren van je clit, en vangt gelijk ook je nattigheid wat op. Klaarkomen voor je gaat paardrijden helpt dus niet, misschien juist wel integendeel omdat je kutje dan extra gevoelig is, onprettig gevoelig zelfs wellicht. En, wellicht dat het je helpt te weten dat meer meiden dit hebben, genant en een heel enkel keertje ook heel erg opwindend tegelijk. Maar je geeft het zelf al aan, dé tip is om niet alleen in de bak te zijn, toch?

    19 jaar
    11 jaren geleden
  • Misschien een tip

    Ik rij zelf geen paard maar hoor het vaker,
    Het komt als het goed is doordat je op en neer in je zadel gaat en door de trilling,
    Daardoor word je clit gestimuleerd en kom je klaar
    Misschien kan je het tegen gaan door voor het paardrijden klaar te komen dan heeft je lichaam er minder behoefte naar en kom je minder snel klaar.
    Ik hoop dat het werkt! Laat het maar weten (:
    X M

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • Paaardrijden

    Je moet niet op je vagina gaan zitten maar op je billen... Meer naar achteren dus

    17 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten