Skip to content
2 reacties
276 weergaves

te groot

voor de zomer is het uitgegaan met mijn ex, waar ik al een paar jaar mee was. Nu ben ik de laatste maand aan het daten met een een jongen. Echt super leuk enzo, sinds 2 weken zijn we verder gegaan dan zoenen. Maar ik schrok best wel toen ik zijn ding zag. Hij was echt groot! Van mijn ex was gewoon de lengte van een potlood ofzo, maar van hem was echt een komkommer. Ik heb hem gepijpt en dat ging ook lastiger. Bij mijn ex kon ik hem helemaal pijpen zeg maar, maar nu kon ik alleen maar zijn eikel pijpen, de rest deed ik maar met mijn handen. Was dus een soort pijpen en trekken tegelijk. Hij vond het wel echt lekker volgens mij, want hij spoot echt toen hij klaar kwam. We hebben dat nu een paar keer gedaan, donderdag pakte hij een condoom en zei ook, je hebt me zo geil gemaakt de afgelopen weken ik ga je zo lekker nemen. Maar ik heb nee gezegd, omdat ik niet durf. Ik ben best klein en zijn ding is gewoon te groot. Een vriendin van me kent zijn ex vriendin en ze zegt dat die net zo klein is en dat ze alles met hem deed. Ik weet het even niet meer. Iemand ervaring hiermee? Want als ik zo bang blijf dan kan ik beter niet meer met hem gaan.

17 jaar
11 jaren geleden

2 Reacties

  • Hi! Dank voor je reactie, inmiddels ben ik er helemaal aan gewend. We zijn nu al meer als een half jaar samen en het gaat super. Je had gelijk: hoe groter hoe fijner!
    Het heeft nog een paar weken geduurd nadat ik niet wilde, maar hij was super lief toen ik hem vertelde dat ik bang was. Hij zei, ok ik neem je mee naar een hotel voor een weekend en daarna ben je niet meer bang.
    Het was echt een super weekend. Het eerste wat hij deed toen we in het hotel waren was een porno film op zetten, die over big dicks ging. Eerst had ik hem weer gepijpt en maakte hij mij nat. Daarna ging hij heel voorzichtig naar binnen. Af en toe deed het eendere pijn, maar hij was heel voorzichtig. Toen werd ik ontspannen en gingen we harder en dieper. En was het echt zo super lekker. Verslavend!
    Het leuke was ook dat er een paar spiegels in de kamer waren waar ik af en toe kon zien hoe hij in me zat, dat was echt op een of andere manier heel fijn om te zien.

    Nu hebben we echt een super leuke relatie en wil ik nooit meer anders :)

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Meid, ik vind dat je niet bang hoeft te zijn en hoe groter hoe fijner zeg ik maar. Vertel hem gewoon dat je bang bent dat hij te groot is, hij begrijpt het vast. En anders begin je klein eerst een klein stukje en na een tijdje verder. Nog veel geluk en vooral plezier met je komkommer!!!

    20 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten