Skip to content
6 reacties
523 weergaves

piercings

 hoi ik ben een knul van 20, heb veel borsthaar sport veel en ben erg breed,  ik heb drie piercing s  2 tepelpiercings en een piercing door het toompje vaj mn pik,  zelf vindik het lekker om tijdens de seks of als ik me aftrek met die piercing s te spelen het ziet er vind ik ook mooi uit zo'n brede behaarde bast met piercings, de piercing door mn toompje slaat tegen mn eikel tijdens her rukken,   als ik gepijpt word voel je hem ook goed . Als je neuk met condoom voelen meisjes er neit veel van, maar zonder en op zn hondjes , dan kunnen ze best heftig klaarkomen,  terwijl mijn ervaring voor die tijd was dat meisjes meestal beter klaarkwamen door vingeren of beffen. Er word meestal positief gereageerd op mn piercing door jongens en meisjes als ik seks met ze heb, hebben jullie piercings? Waar ? Hoe ervaren jullie het en wat zijn de reacties op jullie piercings. Ik laat mn piercings zien door strakke t shirts  of strakke halfopen staande overhemden te dragen

20 jaar
10 jaren geleden

6 Reacties

  • Tepelpiercings??

    Ik wil wel erg graag tepelpiercing in mijn beide tepels. Mijn tepels zijn erg vaak wel hard. Erg gevoelig zijn ze niet zo zeer. Zijn harde tepels gunstiger voor tepelpiercings? Of doen harde tepels juist zeer als je er dan piercings in hebt?

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • piercing

    Ik heb in mijn linke3r tepel een ring. Bovenin mjin linekr oorschelp een ring. En in mijn beide oorlellel nog gewone oorbellen, ook in allebei ringen. Wil binnenkort een tiongpiericing nemen. Over mijn tepelring zijn de meeste negatieve reacties gekomen, maar daarnaast ook veel positieve. De ringen in mijn oren vond eigenlijk iedereen wel oke.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • @jongen 17

     idd als je tepels vaak erg hard zijn kan het  best irritant zijn , als ik bv in een wetsuit loop dan plak ik mn tepels af anders schuren ze kapot of als ik een spijkershirt draag schuurt dat ook dan laat ik mn overhemd nog verder open staan zodat h7j niet zo gespannen staat bij mn borstspieren  maar die piercing s geven mij een geil gevoel  en vind het mooi staan  die zilverkleurige staafjes in dat zwarte borsthaar

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • @topicstarter

    Als mijn tepels soms erg hard zijn doet het soms een beetje zeer, ik ben bang dat dit nog meer het geval is als ik ringentjes in mijn tepels neem. Een ring in het toompje lijkt altijd erg dun, alsof het er door de kleinste beweging uit kan scheuren. Dit zal uiteraard erg meevallen. Lekker lijkt het me wel om daar een piercing te hebben, vooraal een ringentje! Daarom lijken ringentjes in mijn tepels ook beter dan staafjes.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • @jongen 17

     ik heb staafjes in mn tepels, en een ring in mn lul , mn tepel zijn tegenwoordig wel vaak hard,  mn andere piercing voel ik vaak als ik een harde heb en mn eikel komt bloot en mn spijkerbroek en schuurt dan wat het geeft een geil gevoel en merk dat ik dan veel voorvocht verlies en als io gepijpt word kom ik heel heftig klaar 

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • @topicstarter

    Hoi,   Zelf heb ik nog geen ervaring met piercings. Het enige wat ik heb is 2 oorbellen. Lijkt me erg tof om ook tepelpiercings te hebben! Zijn jouw tepelpiercings ringentjes of staafjes? Zelf zou ik dolgraag ringentjes in mijn tepels willen hebben. Lijkt me ook een erg lekker gevoel. Zelf heb ik geen borsthaar nog niet maar dat houd mij niet tegen om geen tepelpiercings te nemen, met minder haar vallen de piercings ook meer op lijkt mij! Voel je de piercing in je pik ook tijdens de normale dagelijkse gangen van zaken? En voel je de tepelpiercings ook dan?

    17 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten