Skip to content
29 reacties
3124 weergaves

seks met leraar

Hallo ik zou graag eens seks hebben met mijn lerares van 36 jaar oud , alleen weet ik niet hoe ik haar moet charmeren. ik heb haar wel al eens in bikini gezien bij het zwemmen ,maar meer niet, elke les als ik haar zie en ze heeft een diepe decolte en een minirokje aan dan heb ik een erectie , ze heeft dat al gezien en me voorschut gezit voor heel de klas , ook heb ik haar eens gevraagt of ze me leuk vond en ze zij dat ze me mooi vond en leuk , heeft er iemand tips hoe ik haar kan neuken ,

14 jaar
10 jaren geleden

29 Reacties

  • Ik vind al die reacties die op het onderwerp gegeven worden wel leuk.
    Ook hoe de reacties van het echte onderwerp afdwalen.

    Is er ''chemie'' tussen de leraar/lerares en de leerling, en ze willen het samen, wat is er dan op tegen?
    Ik heb het ook meerdere malen gedaan met de leraar Duits.
    Die is vrijgezel, en ik ben zelfs met hem mee geweest op vakantie naar Kroatië.
    Mijn ouders wisten ervan en vonden het ook goed dat ik met hem mee ging op vakantie.
    Op school wisten ze er ook van.
    Daar waren ze niet ''gelukkig'' mee.
    De leraar Duits is ook gevraagd om weg te gaan bij de school.
    En toen de leraar Duits weg was van school heb ik ook een andere school gezocht.
    (niet de nieuwe school waar de leraar Duits les gaf)
    Ik kwam daarna nog regelmatig bij hem thuis voor ''bijles'' Duits en seks.
    Maar mijn school resultaten hebben er nooit onder geleden.
    Ik wilde zelf dat ik door de leraar Duits in de resultaten niet ''voorgetrokken'' werd in de examens.
    (ik hield niet van hem, dat kwam door het leeftijdsverschil, maar de seks was geweldig)

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb het wel eens met een 20 jarige stagaire gedaan maar geen echte docent

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Oke wtf. Gezeik over vrouwen die pedo zijn in onderwijs? Echt he, als dat hier in Nederland ook zovaak gebeurt zou er allang wat mee gebeurt zijn. Dus als je er geen ervaring mee hebt, zeg er dan ook niks over Ik zou het trouwens niet met een docent willen doen, gewoon ranzig, hoe leuk ze ook zijn

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • In twee letters TF

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Sorry hoor, maar je waanideeën zijn echt zielig. Het is gewoon strafbaar, en zoals meerdere reacties zetten, raar. En dan meteen anaal? Jij durft! Maar echt heel triest. Zet je er overheen gozer

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • ik had dit een paar weken geleden met mn gym leraar.
    en ik vroeg ook of hij me leuk vond.
    hij zij ja.
    een paar dagen later vroeg ik aan hem of hij wel eens met zijn leerlingen naar bed was geweest.
    hij zij zonder probleem nee maar hij zij ook dat hij het bij sommige wel zouw willen.
    hij vroeg later die dag of ik zij sixpack wouw voelen.
    het was raar maar ik wilde het dol graag.
    een dag later ging ik met hem naar bed.
    hij is 25 en zijn lichaam is goddelijk.
    hij is gespierd en met een mooie goed zichtbaare sixpack.
    nacht van mn leven.

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • En wederom een geval (en dit is wekelijks nieuws):
    http://www.powned.tv/nieuws/raar/2014/09/lerares_22_misbruikte_scholier.html

    Het is zo vaak in het nieuws. We kunnen er niet meer onderuit. Volgens mij is inderdaad bijna elke vrouw een pedo. Gek dat er zo weinig ophef over is. Bij die priesters was het veel meer. Hier lees/hoor je ook nooit over op reguliere media, zoals NOS journaal. Meeste Nederlanders weten niet van de frequentie hiervan. Als men het zou weten zouden ze leraressen uit het onderwijs willen denk ik. Zou dat de reden zijn waarom het stil gehouden wordt?

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik kijk de hele les uur naar mijn wiskunde liraar maar als zij naar mij kijkt wort ik verlegen

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Het is beter om jouw verliefdheid voor je te houden en het dus aan niemand te vertellen. Later zul je er om kunnen lachen. Zit je op dit moment nog steeds met die verliefde gevoelens? Geniet er dan lekker van en doe goed je best bij die leerkracht. Misschien krijg je dan wel die positieve aandacht waar je om vraagt. Dan zorgt jouw verliefdheid in ieder geval bij dat ene vak voor goede punten.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Maar mijn docent engels is gwn lkkr

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • heeiii, ik heb ongeveer hetzelde. vind mn leraar leuk en wil ook sex met hem, maar er zijn gwn regels. 1. docenten zijn meerdejarig en jij bent minder jarig. 2 meestal hebben ze al iemand. 3. het mag gwn niet. probeeer je te richten op iemand van je eiggenleeftijd. succes x I

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • @jongen 23
    Je moet oppassen met vrouwen die met tienerjongens werken wat die jongen van 20 zegt en dat klopt.
    Echte pedo's zijn zeldzaam. Ik bedoel vrouwen of mannen die op pre-puberaal vallen. Dus mensen in kinderopvang hoef je niet super kritisch te bekijken.

    Maar vrouwen die met tienerjongens werken daarvan ben ik het met die jongen van 20 eens. Ik vermoed (en heb daar verschillende redenen voor - en zoals je leest zijn sommigen het met me eens) dat zeer groot deel van volwassen vrouwen geilen op tieners. En van degenen die een baan hebben waarin ze ze tegenkomen (leraressen bijvoorbeeld) wel 80% of zo. Meesten houden hun handen thuis natuurlijk Maar een deel zal proberen sex met jongens te krijgen. In Amerika en Engeland is er actief vervolgbeleid, daarom lees je daar echt WEKELIJKS over. Amerikaanse en Engelse vrouwen zijn niet anders natuurlijk dat onze vrouwen. Zij doen dit ook. Maar hier wordt minder snel aangifte gedaan omdat men het minder erg vind als het een vrouw betreft.

    Ik ben met dit onderwerp al tijdje bezig en let dus extra kritisch op op leraressen op school. Mijn bewustzijn is op dit punt verruimd om het zo maar te zeggen. Je kunt ze makkelijk herkennen als je weet waar je op moet letten. Zoek maar eens op Internet. Als je die criteria dan toepast op je school zul je zien dat de meeste leraressen een geheim hebben: ze zijn ephebofiel. Je kunt je gevoelens nl niet verbergen; als je weet waar je op moet letten vallen ze zo door de mand voor je.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Nee, want het is een ex-docente van me. Niet meer dus.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik vraag me af of sommige reageerders nadenken voor dat ze reageren. Als ik de jongen van 20 jaar goed begrijp moeten we dus een groot deel van de mensen die door hun werk of hobby in aanraking komen met kinderen bij voorbaat al beschouwen als mogelijke pedofiel. Voetbaltrainers die jeugdelftallen trainen, leiders van scouting groepen, zwemleraren, mensen die in de kinderopvang werken, oppas oma's en opa's, enz enz. Vind je zelf niet dat je beetje doorgeschoten bent?

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • @jongen 17

    Aangifte doen. Ze hoort duidelijk niet in het onderwijs thuis. Bij mij gaan nu alle alarmbellen rinkelen over haar.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zit eigenlijk met een gelijksoortig probleem. Maar dan is het niet mijn docente, maar ex-docente. Ze is 7 jaar ouder. Heb ook wel eens met haar afgesproken toen de tijd, en we hebben wel eens diepere gesprekken gehad (blijkbaar vertrouwt ze me dat toe...). En toen ik vroeg of ik een keer bij haar thuis langs kon komen zei ze ja (was er nog niet van gekomen, maar toch). Nu is alleen de issue dat ze nog steeds rondspookt in me hoofd, en ik geen idee heb hoe of wat.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Zet het maar uit je hoofd zij is strafbaar als ze met jou het bed in duikt.. Wel ben ik er van overtuigt dat heel veel vrouwen naakte tiener jochies. lekker vinden. Net als dat heel veel mannen tiener meisjes eigenlijk wel spannend vinden. Alleen bijna niemand komt hier voor uit.

    En wat maakt het eigenlijk uit ? Zo lang je het bij bepaalde fantasieën houd en er niemand mee lastig valt maakt het niks uit.

    Het is heel goed mogelijk dat een groot deel van alle vrouwen en mannen die werken in het onderwijs en alle andere beroepen met kinderen pedofiel zijn. Als pedofiel vind je kinderen immers heel leuk en in dit soort beroepen vind je kinderen.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Net weer bericht op Geenstijl nieuws sectie: weer lerares opgepakt voor sex met 13 jarige jongen. In Amerika wordt wekelijks een lerares gearresteerd. Leraressen hebben hier ook sex met jongens; alleen doet politie hier niks aan.

    Reactie van iemand op dat bericht: "Het wordt volgens mij echt tijd om vrouwen te verbannen uit het onderwijs, blijkbaar is een zeer groot deel van de vrouwelijke docenten niet in staat van minderjarige kinderen af te blijven"

    Ik ben het ermee eens. Men zegt wat over pedo priesters, maar ik ga bijna denken dat groot deel vrouwen in het onderwijs een pedo is.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • @Jongen 20 jaar:
    Dus de meeste vrouwen zijn een soort van pedo zeg je? Er is een ander woord voor: Ephebofiel.
    Dus veel vouwen lopen dan met het geheim rond in Nederland?
    Dit wordt nl niet openlijk toegegeven. Bang dat men is voor pedo uitgemaakt te worden. Ik denk persoonlijk ook dat je gelijk hebt. Veel in de kast zittende pedos/ephebofielen in Nedeland. Meesten zijn denk ik vrouwen inderdaad. Heb ook wel eens geflirt van ze ondervonden toen ik nog niet volwassen was. Ik denk dat veel volwassen vrouwen in Nederland chantabel zijn.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Zo; ze heeft je voor schut gezet in de klas toen je een erectie had. Dat zou voor mij zo'n grote afknapper zijn dat ik gelijk geen zin meer in haar had. Trouwens, 14 jaar. Ik denk dat, als het haar vraagt, het nog zal lukken ook. Ze zal namelijk flauwvallen van het lachen. Oh ja, natuurlijk wordt er geflirt. Maar of vrouwen ook werkelijk met jongens in de tienerleeftijd het bed in willen duiken is een tweede. Al moet er wel bij zeggen dat ik nog niet zolang geleden heb gelezen over een vrouw van 70 die een SOA had opgelopen van een 17-jarige piza-bezorger. Het komt dus wel voor.

    20 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten