Skip to content
12 reacties
3917 weergaves

Hebben jullie wel eens dronken seks gehad met spijt achteraf?

Hebben jullie wel eens dronken seks gehad met spijt achteraf? Ik wel heb het vorige week gedaan met een jongen maar nu blijft hij de hele tijd achter mij aanlopen en ik vind het geeneens een leuke jongen.

16 jaar
10 jaren geleden

12 Reacties

  • Ja en toen een jongen gepijpt, die dat tegen al zijn vrienden heeft verteld. Die denken nu dat ik een of ander sletje ben

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zorg gewoon dat ik nooit zó dronken ben, dan weet ik tenminste met wie ik het bed in duik.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja ben afgetrokken door een meisje maar kreeg hem niet echt hard

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • wel eens na uitgaan maar niet echt spijt van gehad terwijl het niet echt mijn plan was maar gebeurt gewoon

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Helaas wel. Zelfs met een jongen terwijl ik niet op jongens val.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Afgelopen zaterdag tijdens carnaval een leuke meid ontmoet, maar ik was vet dronken. Ze was met me mee naar mijn kamer gegaan en hebben we dus sex gehad, maar weet er niet meer veel van. De volgende ochtend na het ontbijt hebben we het nog een keer gedaan en ze was wel vet goed. Alleen daarna toen ze weg was kwam ik erachter dat ze 3 jaar jonger was. Nu heb ik vet spijt, want ben der daarna nog tegen gekomen andere dagen en ze wilde meer. Ik eigenlijk ook wel, omdat ze zo goed kon rijden maar ze is gewoon te jong en heb nu wel vet spijt. Hoop dat het snel overwaaid en niet de halve stad het straks weet.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben student en ben vaak na een avondje stappen met een jongen naar huis gegaan om sex te hebben. Ik heb er eigenlijk nooit spijt van gehad, ik vond het altijd lekker.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben trainer van een senioren dameselftal bij onze club samen met 3 vrienden (die wat ouder zijn dan mij). Omdat wij een paar maanden geleden een wedstrijd hadden met een zeer lange reistijd was het idee gekomen om een weekend weg te organiseren daar in de buurt. Vrijdag avond wat gedronken en optijd slapen. Ik en de andere trainers sliepen samen op n kamer en de dames op die van hun. Volgende dag wedstrijd en savonds goed feesten in de bungalow. Ik heb die avond veel te veel gedronken even als een van de dames. Ik weet niet precies hoe het gebeurde maar we zijn in bed beland. Een aantal dames hadden dat gezien en een foto van op snapchat gezet met mijn telefoon. Voordat ik hier iets aan kon doen was die al verstuurd naar mijn vriendin. Geloof me, ik heb hier echt zo veel spijt van gehad...

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb afgelopen vrijdag dronken seks gehad met echt een héle lelijke jongen. Toen kwam ik er ook nog eens achter dat ik hem ontmaagd heb. Natuurlijk kan hij zn mond er niet over houden en krijg ik al mensen die naar me toe komen om te vragen of het gebeurt is. Hij is nu ook smoorverliefd.... Hier ga ik nog lang last van hebben

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • ja ik heb sex gehad met een trainer van de club toen ik dronken was. We hebben echt alles gedaan wat je kan bedenken. En achteraf voelde ik me echt een pornosletje. Ik had het niet tegen mijn vriendje verteld. Een paar weken later heeft die trainer aan een paar anderen verteld wat hij allemaal met me gedaan had en dat heeft mijn vriendje toen via via ook gehoord.

    Ik heb vet ruzie gehad, omdat ik vreemd was gegaan en omdat ik allemaal dingen had gedaan die ik niet met mijn vriendje deed. Daarna was het ook uit

    Vet spijt want hij is zo'n lieve jongen, te lief gewoon

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Tuurlijk had ik er veel spijt ervan.. K bedoel als ik die avond niet dronken was, zou ik nu niet op mezelf hadden gewoond. Het zo ver dat ik me moeder begon te slaan. Pas een dag later kwam ik erachter dat ik uit huis moest door me ouders. Tja. :(

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • ja heb wel eens dronken seks gehad met een vreemd meisje maar spijt nee geen spijt het was een mooi sexy meisje, het was leuk!

    15 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten