Skip to content
27 reacties
1861 weergaves

ben ik een slet

Heyy Ik verander echt heel vaak van vriendje en ik zoen gwn een paar keer per dag. En ik laat boys gwn aan me kont en borsten zitten. En ik had voor het eerst sex toen ik 11 met een jongen van 14. Ik was voor het eerst ongesteld toen ik 9 was. En iedereen noemt mij een sexy chikka. Nu gaa ik 1 of meerdere keren per week met een jongen naar bed. Ben ik nu een slet of niet. Alvast daknjee voor de reactie😻😻😻😻😻

15 jaar
10 jaren geleden

27 Reacties

  • Even dat laatste argument van de 11 jarige negerende, Ja dat is sletterig gedrag en kennelijk als je als slet wilt bekend staan doe je het goed, je hoeft niet een slet te zijn als jongens aan je zitten, ik kende van school ook een meid die het niet erg vond als iemand aan der borsten zat, hartstikke lieve meid verder, maar ging niet zomaar met elke sukkel naar bed die interesse toonde in haar..

    En even gericht aan de 11 jarige, wtf.. je argument is uitermate slecht, jij bent het niet omdat ik het ook zo doe betekent alleen maar dat jij kennelijk ook een slet bent.. op 11 jarige leeftijd is dat toch wel 'messed up' Dus verder ga ik er maar vanuit dat het een nep reactie is.. anders. ga naar een mentor en doe je verhaal..

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vindt jou geen slet want ik doe het ook. Zelfs met mijn vader en broer en neefen

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • ik vind als je uw vod aan iedereen laat tonen en betasten ben je wel een beetje sletterig. maja, zo'n mensen moeten er ook zijn anders was de wereld ma een saaie bedoening, toch?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • seks is fijn lekker en gezond (als je het veilig doet tenminste). Maarrrrrrr...... 'easy to get = slet'. Zo wordt daar wel over gedacht. Dus pas op je reputatie. Natuurlijk noemen de jongens jou een lekker chicky. Logisch, want ze weten waar ze terecht kunnen bij hoge nood en strelen zo je ijdelheid. Een reputatie die je eenmaal hebt, daar kom je niet makkelijk vanaf. En zo'n reputatie houdt de meer serieuze jongens die het werkelijk goed met je voorhebben, op grote afstand. Alleen de meer onbetrouwbare zoeken je op.
    Maak dus je eigen keuze en weet wat je doet.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb regelmatig wisselende contacten, met jongens en meisjes, wil geen verkering maar wel seks. Soms heb ik seks met vreinden of ik versier iemand tijdens het uitgaan. Dan zou ik ook een set zijn of hoe noem je een jongen die dit doet. Ik wil niet anders. Gebruik wel altijd een condoom

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Hahahahahahahhaha volgens mij kan je gwn niet wegen XD XD XD,
    Verder geen haat, je bent wel een beetje sletje. Maarja als je verandert blijven mensen je alsnog zo noemen, tieners zijn duivels !!!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom zijn zoveel jongens toch zo dubbel. Aan de ene kant willen 'we' borsten en billen en aan de andere kant als een meisje het leuk vind (zo klinkt het) als je er aan zit is het ook weer niet goed. Niet zo zeuren iedereen en accepteren hoe iedereen is.
    Als je er echt om gepest word zou ik het wel wat minder laten doen; alleen de jongen(s) die je echt vertrouwt, en niet van diegene die alles gaan doorvertellen aan vrienden etc. bijvoorbeeld.

    semi-off-topic:
    Ik vind wel dat 35 KG wel erg weinig is, en dat je wat meer moet gaan eten

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Je bent wel een beetje groot. Bij 35 kg is de juiste lengte tussen 1,18 en 1,37 m.
    Een meisje dat haar borsten en kont laat bepotelen zou bij ons wel veel besproken worden, maar weinig vrienden hebben. Bovendien, dun als je bent kan er niet veel te ontdekken zijn.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat is de definitie van slet? Het betekend volgens mij prostituee maar je doen het niet voor geld toch? Gewoon omdat je het wilt. Ik vind het niet normaal dat mensen je veroordelen om je seksuele gewoonten. Je moet doen wat je zelf fijn vindt.

    Doe het inderdaad veilig met een condoom als je vaak met verschillende mensen naar bed gaat. Anders loop je kans op allerlei ziekten.

    Je mag jezelf best knap vinden. Er zijn ook mensen die zichzelf altijd lelijk vinden maar is dat goed? Veel plezier en doe niets tegen je zin he.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • je bent vast geen slet, maar je kan er verslaafd aan raken, en dat moet je afkikken

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Tuurlijk ben je dan een slet. 

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • beschrijving van mij ;)     2meter   blond   groenbruine ogen   82kilo   basketbal

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • wat denk je zelf: als ik je kende had ik je ook slet genoemd hoe knap je ook was en mij ga je ook niet kunnen fiksen.
    maar als je zo dor gaat stay save

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Jezelf heel erg knap vinden? Ik vind dat je wel een slet bent ja

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Nouja als ik je zo hoor vind je je zelf knap redelijk sletterig?

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Nee ik heb geen ano

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Holy fuck 1,69 en 35 kilo? Heb jij anorexia ofso?

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Persoonlijk vind ik dit sletterig overkomen al is het natuurlijk je eigen keuze, maar goed persoonlijk heb ik liever een wat minder uitgeleefde (en voornamelijk uitgerekte) kut, en ik weet niet of dat je interesse hebt in een langdurige relatie gezien de meeste jongens liever geen volledig uitgeleefde kut willen als ze aan een langdurige relatie toe zijn..

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Ja je wil het zijn of niet. Dan moet je niet meer iedereen aan je laten zitten. Je moet zelf de keuze maken wat je wil. 1 ding is zeker dat het niet normaal is om dat nu allemaal al zo mee om te gaan.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Hey ik ben de onderwerp maker
    Maar wat kan ik dan doen om te stoppen met een slet zijn
    Want ik vind het bijv. Nie erg als jongens aan me gaan zitten ter vergelijking met andere meiden.
    En daarom vinden jongens mij ook zo en noemen ze mij zo.ik ben wel heel erg knap dit is mijn beschrijving van me zelf:
    Lang blond haar
    1.69 m
    35 kg
    Vel blauwe ogen
    Skinny jeans
    Croptops

    15 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten