Skip to content
5 reacties
2784 weergaves

M'n vriendje komt klaar

eyy, zolaatst ging ik op mn vriendje zn schoot zitten, we waren alleen trouwens, en daarna gingen we ook tongen bla bla bla, toen ging hij achter mij staan en hield hij mn borsten vast, later gingen we wat op bed klootten, nee hij ging dr niet in hoor, maar mn vriendje had wel een erectie, ik zag dat en begon een beetje te lachen, daarna pakte ik dat en toen kwam hij zomaar klaar? kan dit gewoon, of is dit heel erg raar ofso?

15 jaar
10 jaren geleden

5 Reacties

  • k zat alleen naast m'n vriendje en hij kreeg al een stijve toen k lachte... dus sommige jongens krijgen snel een stijve, is niet raar verder ben k het eens met de reacties hierboven

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Het is heel normaal mijn vriendje heeft dat ook Groetjes, J

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Je vriendje had waarschijnlijk al een erectie van zodra je bij hem op schoot ging zitten (gebeurt meestal toch bij mij en ook bij heel wat jongens die ik ken).

    Jullie gaan tongen en zijn erectie blijft natuurlijk staan (als ik met een meisje aan het tongen ben, zelfs al mag ik die niet zo heel graag dan heb ik ook een erectie na enkele seconden zelfs zonder dat ze op mijn schoot zit!).

    Hij gaat achter je staan en houdt je borsten vast (dan heb ik ook onmiddellijk een erectie als ik dat mag doen), en dan gaan jullie wat klooien op bed.

    Bij mij is het dan reeds gebeurd dat ik zomaar klaarkwam (met een rood hoofd echt waar) en je moet je niet verwonderen dat hij onmiddellijk spoo van zodra je zijn piemel aanraakte.

    Echt heel nomaal hoor. Maak je maar geen zorgen.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Jullie waren al goed bezig, jullie hadden op bed met elkaar gespeeld, hij had je borstjes vast gehouden. Hadden jullie je kleren nog aan? Toen jij aan zijn piemel voelde en er in kneep kwam hij klaar. Wat had je gedacht? Hoe oud is dat vriendje, ook 15 of 16? Al mooi als je met een jongen van zo oud zo ver kan komen.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Hoi topicstartster.

    Je hebt je vriendje zo geil gemaakt van te voren dat hij metedn klaarkwam. Dit is heel normaal en dit heeft iedere jongen. Wel kan je (als je je er aan stoort) vragen of hij zich van te voren wil rukken. Want ook als jullie dan echt seks gaan hebben kan hij langer in je blijven. En jij hebt er dan ook meer pret aan.

    Groetjes,

    M

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten