Skip to content
10 reacties
177 weergaves

Verkracht

Toen ik 10 jaar was ben ik verkracht door mijn neef. Het gebeurde allemaal bij hem. Ik ben iedere keer weer bang dat het weer gebeurt. Ik zie hem nog iedere dag. Niemand weet het alleen ik en hij dan, ik durf het niet te vertellen ik ben bang dat ik een hoer genoemd word ofzo. Hij appt me nog iedere dag: "waneer weer?" Maar ik kan hem niet blokken want ik ben bang voor zijn vader. Ik durf helemaal niks en ben al bang als ik alleen met hem moet zijn ofzo. Heeft er iemand goede raad??

12 jaar
10 jaren geleden

10 Reacties

  • Je moet hier niet mee blijven lopen. Dit is een te groot geheim om voor jezelf te houden. Als ik jou was zou ik zo snel mogelijk iemand in vertrouwen nemen en het vertellen. Zoals al is voorgesteld kun je Misdaad Anoniem bellen. Maar als je dit een te grote stap vindt, kun je ook bellen met de kindertelefoon. Dit kan ook anoniem.

    Je bent twaalf. Ik weet niet of je al naar de middelbare gaat, maar elke school heeft toch wel een decaan of leerlingbegeleider? Kun je die niet in vertrouwen nemen? Die kan er dan misschien ook bij helpen als je dit aan je ouders vertelt, hoe je dat het beste kunt doen. Misschien met hem/haar erbij als steun.

    Wat ik opmaak uit je neef zijn apps is dat hij niet helemaal door heeft wat hij jou heeft aangedaan. Hoe erg het voor je is.

    Het lijkt mij dat het je oplucht als je het vertelt. Als de mensen in je omgeving ook maar een beetje gevoel en gezond verstand hebben zal je hier echt niet op aangekeken worden. Besef goed dat het je neef is die in de fout is gegaan, niet jij.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben ook verkracht/aangerand naja ik heb het jaren tegen niemand gezegd en ik zeg je dat is echt niet leuk ik heb/had veel depressies en nachtmerries en ik was elke dag bang en was verdrietig ik wilde gwn dood .. maar naar 4 jaar heb ik uiteindelijk tegen een goede vriend van me gezegd en dat hielp wel .. Uiteindelijk heb ik het tegen me moeder gezegd ik was ook bang voor de reactie maar het voelde wel fijn .. Maar ik heb het te lang voor me gehouden ik heb nu angst voor mensen en voel me nergens veilig dus je kunt het beter snel zeggen anders heb je echt geen fijn leven..

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik zou de politie bellen hierover

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Bel naar misdaad anoniem, dan moet je neef naar een jeugdinrichting (een soort gevangenis voor kinderen) waar hij op een strenge wijze word opgevoed, overigens zal niemand je nog iets durven maken want de politie houd alles nu nauw in de gaten. En je oom zal de gevangenis in gaan s hij je iets aandoet, geloof ik. http://www.meldmisdaadanoniem.nl Of bel: 0800 7000 ! Maar bespreek dit wel met je ouders! Als je dit niet doet loop je het risico dat dit opniew gebeurd!! Ik hoop dat dit je heeft geholpen, veel sterkte!

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben gewoon bang voor de mensen hoe ze reageren.
    En op school durf ik amper contact met jongens te hebben.

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Een zoon van vrienden van mijn ouders wou mij ook verkrachten ik ben snel naar beneden gerend (ik was bij hem thuis met mijn ouders). Hij had gezegd dat als ik het zou zeggen hij me ging slaan enz. Ik was toen 10 en geloofde het, ik was bang en heb een half jaar niets erover gezegd. Tot ik alle nachtmerries niet kon weerstaan en het heb verteld tegen mijn moeder. We zijn naar het huis van hem gegaan en mijn moeder heeft het verteld tegen haar vrienden. Ik was helemaal in shok maar het luchte zo erg op dat ik het had verteld. Als je dit is gebeurt moet je het echt tegen je ouders of een anders vertrouwenspersoon vertellen. Dan komt het helemaal goed. Ik kom nu nog regelmatig bij de vrienden van mijn ouders en ik vind het helemaal niet meer erg ik ben ook niet meer bang voor hem. Hij was namelijk aan het huilen toen we aankwamen om alles te vertellen. In het echt is het een heel groot mietje!

    PS.als jou dit overkomt vertel t meteen aan iemand!

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Zoek hulp bij politie of bel de kindertelefoon

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • ik heb dit bericht zo gelezen en heb gemerkt dat heel veel dingen hier niet kloppen van wat je zecht. daarom bestempel ik dit als fake en zie het meer als een fake verhaaltje om aandacht te krijgen

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Gaat niet ik ben bang voor hun reactie en wil hun niet kwijt

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Uhm zeg het tegen je ouders, gezien je het hoogst waarschijnlijk niet wilt vertellen gewoon doen, dan kunnen zij er iets aan doen en hoef jij niet te leven in angst.

    21 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten