Skip to content
14 reacties
745 weergaves

anaal?

Hoi allemaal, ik vroeg me eigenlijk af doen jullie anaal?en hoe is het?

14 jaar
9 jaren geleden

14 Reacties

  • Ik laat me lekker anaal neuken maar dan moet ie wel klaar komen in me reet.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is genieten, maar wel rustig aan beginnen uiteraard. Wat mijn vriendin ook helemaal geweldig vindt is een vibrator aan de voorkant er in en ik tegelijkertijd aan de achterkant..;) Altijd leuk om door te experimenteren

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vindt het super lekker

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Als je glijmiddel gebruikt en langzaam naar binnen laat gaan doet het geen pijn. Ik wil alles, dus ook anaal. Het is allemaal te lekker om waar te zijn. Dus variatie, dat bindt je ook aan je partner.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Als ik gewoon lig en mn benen achter tegen de bedwand zet doe ik mn handen onder mn heupen en druk die naar boven dan kan hij staand in mn anus komen en dat voelt super.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik doe het soms omdat mn vriend het wil maar het gaat wel beter dan de eerste keren. En ik vin het fijn als hij voorzichtig doet. Je voel het meer dan in je mond. En je moet eerst naar de wc gaan als je moet. Anders kan het vies zijn. Het is te gek om het te experimenteren dat kan ik gerust vertellen.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Anaal doet zeer volgens mn vriendin dus ik doe t eigenlijk nooit meer..

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • ik vind anaal niet vies maar ook niet geil om naar te kijken. Ik wil geen anaal omdat het enorm veel zeer doet. word liever geneukt in men kutje

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Mn vriendin vind anaal super lekker.
    In het begin gaat het wat moeizaam omdat het krap is maar daarna kan je lekker doorstoten. Ik vind het zelf ook heerlijk omdat het zo strak om je lul spant. En ze zegt dat ze alles voelt als we anaal doen.
    Ik heb dan ook geen kleintje voor mijn leeftijd (19 cm).

    Grt T

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Sommigen vinden anaal vies, en eh, dat is niet helemáál zonder reden. Al is spoelen van je inwendige wel mogelijk.
    Begin in elk geval met royaal glijmiddel, en langzaam aan, klein beginnend, grotere zaken inbrengen, of het nu bij een meiske of een jongen is. Zelf beginnen door een vinger, en daarna meer, in te brengen werkt heel goed, je weet dan precies wat nog lekker is. Want ja, je kontgaatje is toch wel een stuk strakker, en krapper. Maar, oefening baart kunst. En, ga pas verder als je kontgaatje soepel kan ontvange wat je er in drukte, rustig aan.
    Enne, rrrreken maar dat het wél lekker is.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • mijn liefje heeft niets liever... anders komt ze niet klaar. Raar maar waar. Ach...het voelt gewoon even warm aan als vaginaal. Een beetje krapper, maar als het vrouwtje wilt ;-) En je voelt vooral hoe diep je gaat...zij ook natuurlijk. Ik kan jullie zeggen...DOEN...1 keer... maar alles op z'n tijd uiteraard. Genoeg bodylotion, glijmiddel (aan de penis en aan de kont smeren). EN eerst eens zelf proberen als vrouw. Met een vinger of kleine buttplug. Daarna komt de mood vanzelf. Mijn liefje wil nu experimenteren met grotere jongens (dildo's etc) zelfs zo dat ze 'double' penetration wil. Ik denk dat ze seksverslaafd is.... en jaaaa meeeeelig hé, ik kan daar niet zo goed meer mee om :-(

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Zou wel eens willen, maar durf het niet aan mijn vriendje vragen en hij maakt ook geen aanstalten.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vindt dit heerlijk.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Nee.

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten