Skip to content
36 reacties
4591 weergaves

Eerste keer voorhuid eraf halen...

De laatste tijd probeer ik steeds vaker mijn voorhuid over mijn eikel te halen maar gister merkte ik dat ik al redelijk ver was en dat ik als ik wou mijn voorhuid helemaal over de eikel kon doen. Maar ik durfde het niet echt. Doet het veel pijn (Ook als je de eikel aanraakt) krijg ik de voorhuid wel weer terug? plzzz reageer

13 jaar
9 jaren geleden

36 Reacties

  • probeer het langzaan te doen en doe het met glijmiddel

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 12: Lukt het als je pik slap is wel om je voorhuid naar achteren te trekken? Wel voorzichtig doen. Smeer ook wat babyolie of vaseline op je pik voor je het probeert. Op jouw leeftijd kan het zijn dat je voorhuid nog aan je eikel gekleefd zit. Dit moet voor je 14e vanzelf overgaan. Af en toe voorzichtig proberen helpt ook. Succes! J.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon eraf laten snijden in het ziekenhuis als het te nauw is dat de eikel er niet door kan als ie stijf word

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik kan mijn eikel niet zien wat moet ik er mee met mijn voorhuid wat moet ik doen?

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb mijn eikel altijd bloot sinds een jaar veel geoefend onder de douche.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen11 Lukt het wel als je pik slap is? Als je het weer gaat proberen sowieso iets van babyolie, vaseline of desnoods zonnebloemolie op je pik doen. Dan kan je hem altijd weer terug over je eikel schuiven als ie nogal straks is. Tintelen is op zich niet erg. Maar als het echt pijn doet moet je stoppen. Dan gewoon volgende keer weer proberen maar altijd dus MET iets van olie, dan beschadigd er niks. Succes en groeten! J.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk dat ik vanaf mijn 9 of 10 jaar mijn voorhuid helemaal kon terugtrekken.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Toen mijn broer zich begon af te trekken deed hij me dat voor en wou ik dat ook kunnen maar mijn velletje kreeg ik niet naar achteren, alleen maar een beetje en heel moeilijk. Omdat ik dat echt wou heeft mijn broer onder de douche mij die toen helemaal naar achteren getrokken, hij zei dat dat erg veel pijn ging doen en dat deed het ook maar mijn velletje was er wel af. Goed gewassen met douchegel tot hij echt glad was en toen ging die ook goed terug naar voren. De dag nadien kon ik mij gelijk mijn broer aftrekken, maar het heeft nog een half jaartje geduurd vooraleers ik sperma had.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij mij heeft het ook lang geduurd voor die helemaal over de eikel heen ging, het deed echt veel pijn om die naar beneden te krijgen en de eikel deed zeer veel zeer als ik die aanraakte. Op een keer onder de douche gewoon doorgetrokken tot helemaal naar onder wat echt pijn deed maar daarna kreeg ik die niet meer naar omhoog en mijn piemel wou maar niet terug slap worden. Gaan slapen met mijn piemel in mijn hand omdat de eikel echt nergens tegen mocht komen of hij deed pijn. 'Smorgens was alles terug normaal en het heeft lang geduurd voor ik het nog eens geprobeerd heb, dat was toen ik begon met aftrekken in de zomer.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik wil het voorhuis voor het eerst erafhalen, maar ik durf het niet. Als ik het voor de helft doe gaat het daarna tintelen. Wat moet ik doen?!

    11 jaar
    5 jaren geleden
  • Je kan je ook laten besnijden, ik heb gehoord van Joodse gay best friend dat het heel fijn voelt bij seks.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik probeer het ook al maar het is gewoon te pijnlijk

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Een te strakke voorhuid had ik niet. Maar soms wel last van exceem aan mijn voorhuid en dat was ook pijnlijk. Ik ben daarom besneden. Ik ben echt blij dat ik geen voorhuid meer heb. Het aftrekken gaat nu veel lekkerder en condooms blijven ook beter zitten over mijn blote eikel.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Gaat je voorhuid niet MEER over je eikel of gaat dat nooit? Gebruik je wel eens glijmiddel o.i.d. zodat het gemakkelijker gaat? Als het zo blijft heb je waarschijnlijk een te strakke voorhuid en zou ik er even mee langs de huisarts gaan. Misschien is een besnijdenis nodig om van de pijn af te komen. Maak je daar niet bang voor want het is zo gebeurd en voelt echt bevrijdend daarna.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • mijn voorhuid gaat niet meer over mijn eikel heen wat moet k doen?

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat is waarschijnlijk Vlaams voor: naar achteren trekken of de eikel bloot maken.. ??

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Om je voorhuid "eraf" te halen kun je volgens mij beter naar een arts gaan, logisch dat dat pijn doet

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Schuurt het of scheurt het? WAT scheurt er dan? De rand van je voorhuid? En dan bloed? ik zou voorzichtig doen. Als je je voorhuid naar achteren probeert te trekken en het gaat zeer doen, dan moet je stoppen. Ook handig om er vaseline of creme op te doen als je gaat proberen hem naar achteren te doen. Hoe ver lukt het voordat het zeer doet? Groeten! J.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Bij mij is alles goed behalve....me vel probeer ik steeds van me eikel af te halen maar dat scheurt dan en doet pijn

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • 1e jongen van 12: Dus als je eikel helemaal bloot maakt doet het pijn? Kan je zeggen waar het precies pijn doet? De opening van je voorhuid of misschien dat draadje waarmee voorhuid aan eikel vast zit? Probeer eens als je gaat aftrekken wat vaseline of olie op je pik te doen. Dan glijdt en rekt het makkelijker. Hoe groot is jouwe en heb je al sperma? Succes. 2e jongen van 12: Wanneer plakt ie in je onderbroek? Je moet je pik ook niet met je blote eikel in je onderbroek doen. En als het naar achteren trekken pijn doet moet jij ook vaseline of olie gebruiken en voorzichtig aan doen. Hoe groot is jouwe en al sperma/schaamhaar etc? Latersss, J.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten